banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 20:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Okt 2006, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Tatjana Vrhovac umrla u bolnici

Dovezena u Klinički centar sa teškim povredama glave i karlice i lomovima po cijelom tijelu

Stanovnici banjalučkog naselja Nova Varoš u šoku su nakon tragedije koja se u subotu navečer dogodila u njihovom kraju, kada se sa šestog sprata zgrade u ulici Dragiše Vasića bacila 30-godišnja Tatjana Vrhovac iz Banje Luke.
Prema policijskim informacijama, nesreća se dogodila oko 19 sati, kada je djevojka skočila sa balkona stana u kome je živjela, a nekoliko sati nakon tragedije ona je umrla u banjalučkom Kliničkom centru gdje su se ljekari borili za njen život.
- Nakon obavljenog uviđaja došlo se do saznanja da je najvjerovatnije riječ o samoubistvu, ali ne želimo ništa govoriti unaprijed dok kompletna istraga ne bude završena - kazala je za "Dnevni avaz" tužiteljica Mijatović.
Iz Kliničkog centra Banja Luka jučer nam je potvrđeno da je djevojka umrla oko 21.45 sati, te da je u bolnicu dovezena sa teškim tjelesnim povredama.
- Djevojka je dovezena u naš centar u polutraumatskom stanju i bez svijesti, sa teškim povredama glave, karlice, te više lomova po cijelom tijelu i uz sve napore ljekara ona je umrla nešto prije 22 sata - saznajemo u KC Banja Luka.
Stanovnici Nove Varoši koji su još u šoku jučer su nam rekli da su u trenutku nesreće čuli sam tupi udar nakon čega se pred zgradom pojavila policija.

http://www.avaz.ba/absolutenm/anmviewer ... z=8&isasp=

Poznajem samo jednu djevojku/zenu sa tim imenom i prezimenom i poprilicno me sokirala ova vijest. Ono sto je jos cudnije - ispostavilo se da to nije Tanja Vrhovac koja je isla u gimnaziju i jedno vrijeme radila na jednoj od lokalnih Tv stanica. Ako neko od vas ima vise informacija o ovom slucaju molim da mi napise. Iako su mi rekli da se ne radi o mojoj drugarici iz djetinjstva opet imam ruzan osjecaj u stomaku :cry:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2006, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
ne nije to ona sa bel tv ...nisam siguran ali mislim da je ta djevojka bila dugo vremena psihijatrijski pacijent, lijecila se po uboznicama, bila u nekim sektama i sl .... studirala geografiju ... ako ti je od pomoci ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 02:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Da nije to u pitanju Tanja iz mobisa ona se nepreziva vise Vrhovac.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 05:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Jul 2004, 02:38
P aima li ko informaciju iz prve ruke ????? Jer ovo je sokantna vest. I ja sam pomislio na Tanju sa BEL TV. Kako god STRASNO!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 09:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
blejalo je napisao:
ne nije to ona sa bel tv ...nisam siguran ali mislim da je ta djevojka bila dugo vremena psihijatrijski pacijent, lijecila se po uboznicama, bila u nekim sektama i sl .... studirala geografiju ... ako ti je od pomoci ...

ovo i ja znam, a nije se bacila sa balkona , koliko cujem, (mada to sad vishe i nije vazno, vec unutar stubista zgrade.

steta mlada je, no ako je bila bolesna kao sto kazu, jasna je podloga suicida, mada kazem, zaista mi je zao, moglo joj se mozda opet pomoci ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da, steta jednog mladog zivota, nju je lijechila psihijatrica lakic ali tanja nije u zadnje vrijeme uzimala tablete, problemi sa roditeljima (95% oni su krivci) + fax mozda nije uspjela dati uslov (prosle godine je upisala geografiju)-nagadjam,naisao trenutak ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Hvala na informacijama.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
To je jedna Tanja koja je 2003. radila u bashti Kic-a kao konobarica...doduse jako kretko, pa sumnjam da je se neko tek tako moze sjetiti. Jeste bila malo "cudna" i sada kad bolje razmislim, pravi suicidalni tip.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Djevojka jeste bila psihijatrijski pacijent. Prosle godine je takodje pokusala izvrsiti samoubistvo predoziravsi se nekim sedativima. Nije se bacila sa balkona, nego kao sto simplicity rece unutar stubista svoje zgrade.

Citiraj:
problemi sa roditeljima (95% oni su krivci)

Otkud ovo znas? Za sta su oni krivi?

Tomo, vec si poceo pretjerivati ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sluchajno, vjerovao ili ne bio sam prisutan kad se zalila na njih jer valjda su je stalno ubijali u pojam kako je nije sposobna za fax, imaju josh jednu kcerku kojoj po njenoj prici su davali novac i za sminku i sve a ovoj nisu za nista ... sve to ostaje negdje podsvjesno ...
ali ispadoh sad trachara ... ali zaista mislim da bi nashi roditelji trebali se pozabaviti sobom i trebali bi srecni biti sto smo zivi i zdravi koliko toliko a ne stalno nametati neko svoje misljenje iz onog sistema ...

Poslednji put menjao emeritus dana 01 Nov 2006, 10:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 23:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
Tuzno! Ako je tacno to sto kazes za roditelje, a vjerovatno ima istine jer veliki dio omladine ima isti problem sa roditeljima, onda je to jos crnje...ali najcrnje od svega je to sto ni poslije ovakvih strasnih stvari roditelji nisu u stanju da shvate sta cine sebi i svojoj djeci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 07:47 
Znachi mater i caca su krivi??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Pa ne mora da znaci da su oni krivi ali su jednim dijelom uticali na nju da to uradi...
Naravno ako je tacna ova prica u vezi njenih roditelja...
Mada mislim da tu ima necega oko toga...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To je njen izbor, roditelji nemaju nista sa tim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

odosmo sad u off topic ali ne mozesh reci e krivi su sad oni samo, krivo je drustvo, koje je josh uvijek prilichno zaostalo i izgubljeno pa svako misli da je najpametniji ... bolest je strasna stvar pogotovo sto je imala tanja "manijachna depresija" ne znam kako stoji u zakonu ali nju je trebalo lijechiti u ustanovama 2-3 god poslije prvog pokushaja suicida ...
ne zelim da uvrijedim nikog ali vaznije je izgleda da nash premijer ima scenske nastupe pod satorima sa mikrofonom sadasnji, bivshi premijer mikerevic sjetite se da je rekao za porodice poginulih boraca da su najblaze receno retardirani ... iskreno jebesh ti drzavu koja se ne brine za svoje gradjane, u kojoj zakoni su tu reda radi ... koje donose nepismeni politichari svojoj guzici znaju ugoditi (onaj zakon o uslovima za penziju poslanika, i novchanoj nadoknadi istih kad se oproste od zakonodavne vlasti) a nashim ?

p.s. pogledajte koliko imaju muke i problema da se izdvoje novci za besplatno testiranje na hepatitis

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2006, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
ajkula je napisao:
[i]
Poznajem samo jednu djevojku/zenu sa tim imenom i prezimenom i poprilicno me sokirala ova vijest. Ono sto je jos cudnije - ispostavilo se da to nije Tanja Vrhovac koja je isla u gimnaziju i jedno vrijeme radila na jednoj od lokalnih Tv stanica. Ako neko od vas ima vise informacija o ovom slucaju molim da mi napise. Iako su mi rekli da se ne radi o mojoj drugarici iz djetinjstva opet imam ruzan osjecaj u stomaku :cry:

poznznavao sam tu tanju vrhovac bili smo u istom razredu u osnovnoj

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
jel to tanja vrhovac sto je zivjela u novoj varosi u kuci? tj. u rosuljama

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja se sjecam da su ljudi komentarisali kako je napadna i kako se "upucava". Cesto bi dovodila drustvo u neugodne situacije, jer je bila direktna i nikad nije nista glumila.
A svi mi smo manje ili vise poremeceni i imamo sifru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 22:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
ajsmen je napisao:
jel to tanja vrhovac sto je zivjela u novoj varosi u kuci? tj. u rosuljama

koliko se ja sjecam ova vrhovka je pre zivjela u onoj ulici sto od dione ide prema tranzitu,negde druga ili treca kuca od tranzita a kasnije u onoj plavoj zgradi preko puta MZ Nova Varos .....ako je to ta tanja vrhovac

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 01:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
sad je vecj nebitno ko je ona, tj. ko je bila...i kako, zashto, gdje, zbog koga..samo jedna velika tragedija i zao mi je sho se ovakve stvari deshavaju, a posebno mi je zhao zbog onih koji su je poznavali...
..otishla je i to je to...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]