banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 19:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jan 2005, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Fenomenalno,jednostavno fenomenalno. Ja sam bio u jednom kaficu ali sam prije dvanaest hodao malo po trgovima a novu naravno docekao na trgu krajine. Najbolje organizovana Nova godina do sada u Banjaluci, za svakoga po nesto,fenomenalan vatromet...super
Odavno nije bilo ovako lijepo. S obzirom da raja nema para cini mi se da je najvise ljudi bilo na trgovima i mislim da niko nije pozalio....
Jedini problem su uvijek petarde ali ovaj put je i to bilo podnosljivo...
Na mali pozar necu se ni osvrnuti (greske se svima dogadjaju)...

Sretna 2005 !!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2005, 17:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Ja sam se "odlično dobro" proveo. Gradske vlasti su se lijepo pokazale ove godine.

Poslednji put menjao Not now, John! dana 01 Jan 2005, 19:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2005, 18:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Petarde mozda tebi nisu predstavljale veliki nproblem,ali vjeruj mi da ih je u bolnicu stiglo jako puno,zbog povrijedjivanja petardama,najvise na ocnu kliniku.To ti je provjerena informacija,jer sam sinoc bila dezurna,a tek veceras idem da slavim!Bilo je i pucanja,u Kajaku,jedan momak je ranjen!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2005, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
katjar je napisao:
Petarde mozda tebi nisu predstavljale veliki nproblem,ali vjeruj mi da ih je u bolnicu stiglo jako puno,zbog povrijedjivanja petardama,najvise na ocnu kliniku.To ti je provjerena informacija,jer sam sinoc bila dezurna,a tek veceras idem da slavim!Bilo je i pucanja,u Kajaku,jedan momak je ranjen!

ne treba slavlje krkanima. :evil: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2005, 20:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2004, 12:13
Malo vise je glupo sto su prekinuli zurku plavi cini mi se oko 2h,organizacija bolja nego predhodna,pa mozda bude i godina.Sve najbolje :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2005, 13:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Okt 2004, 11:08
Da mi je samo znati kome vise treba dosadni Bajaga, Legende, Riblja Corba, Dejan Cukic koji su u BL non-stop? Mogli su se potruditi pa dovesti nekog drugog ko nije u BL svaki dan, a ne svake godine Bajaga!!! Za te pare(100.000 KM) mogli su nekog platiti posteno da odradi tezgu!
Inace ono sto me je obradovalo jeste da je ove godine Trg Krajine kao i Gospodska ulica bila potpuno cista vec u jutarnjim satima a nije bilo nigdje nijednog traga velikog broja ljudi prethodne veceri! Komunalci, SVAKA VAM CAST!!! Nadam se da ce za taj posao dobiti i nesto na platu jer puno znaci kad podjes da se prosetas 1.1. centrom a ono sve lijepo cisto!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2005, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...jeste , i mene je iznenadili da ujutro nije bilo onih tona smeca kao obicno...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2005, 16:31 
Pripravnik
Pripravnik

Zaboravih pomenuti petarde, to je stvarno uzas a najveci uzas koji sam vidjela je da roditelji pokazuju djeci od 3-5 godina kako se bacaju petarde! Zamislite koliko su ti ljudi retardirani!!! Na snimcima iz Evrope mogli smo vidjeti da uglavnom nije bilo divljanja uz petarde pa se nadam da ce i kod nas jednom svanuti taj dan!

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 02 Jan 2005, 17:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Neka se ti kinezi vrate u Japan odakle su i dosli...

...mozda i petarde isceznu zajedno sa njima! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2005, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
kinezi su zaradili jos jednu milijardu dolara.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2005, 23:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
katjar je napisao:

to u kajaku sam vidio . Ko na divljem zapadu. Lik trci i puca za nekim likom a ovaj mu uzvraca paljbu, ma kao u filmovima.

I u milenijumu je bilo ludilo, Bojic skinuo neku ribu i lizao joj bradavicu u po kafane:)

a vidio sam i jednu djevojcu koju iznose iz dionisa kontuzovanu i samo je predaju policajcu vani a prijateljice se ladno vracaju u kafanu kao boli njih za jaranicom ipak je Nova Godina:)

pozdrav

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2005, 23:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2004, 15:14
@mala beba
De bolan polako, koga bi ti da ti dovedu? Ipak je to na trgu treba da se nadje sredina izmedju svih tih godista, i koliko god bili dosadni tebi ti pjevaci oni ipak zadovoljavaju kriterijie vecine.

Sto se tice celog dogadjaja. Ajde neka i ovaj grad ide na bolje, svaka cast upravi grada, stavrno fino. Ja bi takodje malo skratio upotrebu pirotehnickih sredstava, ali polako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2005, 11:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pa bas da su nasli zlatnu sredinu, cisto sumnjam :( Koga bih ja da dovedu...hm... ne mogu da se sjetim u ovom trenutku ali mislim da na Trg Krajine niko nije dosao zbog ovih "zabavljaca", ali evo recimo da je Maja Tatic bila za zlatnu sredinu :D I koliko znam gradska uprava je samo izdvojila 100.000 KM a organizator je bio zaduzen da taj novac potrosi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2005, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
mala beba je napisao:
Pa bas da su nasli zlatnu sredinu, cisto sumnjam :( Koga bih ja da dovedu...hm... ne mogu da se sjetim u ovom trenutku ali mislim da na Trg Krajine niko nije dosao zbog ovih "zabavljaca", ali evo recimo da je Maja Tatic bila za zlatnu sredinu :D I koliko znam gradska uprava je samo izdvojila 100.000 KM a organizator je bio zaduzen da taj novac potrosi...

Da,Maja Tatic je bas za sve ! Nemoj vise valjati gluposti. Ja Maju cjenim i postujem ali koliko Maja ima pjesama , koliko hitova ?
Bajaga je covjek koji je preko 20 godina na sceni i ima bezbroj pjesama i hitova. Ima pjevaca koji su bolji od Bajage i imaju bolje pjesme ali Bajaga je bas,kao sto neko rece,za sve generacije. Recimo, Tose je bio u Sarajevu ali Tose nije za starije generacije... to je cinjenica...
Mislim da je ovaj docek u Banjaluci bio super...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2005, 10:32 
Odlično organizovan doček. Svaka čast i G.U. ali i Reporteru. Nadam se da će ovako dobro biti i za Srpsku N.G.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2005, 16:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
drigi je napisao:
katjar je napisao:

to u kajaku sam vidio . Ko na divljem zapadu. Lik trci i puca za nekim likom a ovaj mu uzvraca paljbu, ma kao u filmovima.

I u milenijumu je bilo ludilo, Bojic skinuo neku ribu i lizao joj bradavicu u po kafane:)

a vidio sam i jednu djevojcu koju iznose iz dionisa kontuzovanu i samo je predaju policajcu vani a prijateljice se ladno vracaju u kafanu kao boli njih za jaranicom ipak je Nova Godina:)

pozdrav

Ti mu ga dodješ kao neki reporter"Svet"-a ili "Skandal"-a iz Banjaluke a, usput, i dopisnik za blic.net :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2005, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
mala beba je napisao:
Zaboravih pomenuti petarde, to je stvarno uzas a najveci uzas koji sam vidjela je da roditelji pokazuju djeci od 3-5 godina kako se bacaju petarde! Zamislite koliko su ti ljudi retardirani!!! Na snimcima iz Evrope mogli smo vidjeti da uglavnom nije bilo divljanja uz petarde pa se nadam da ce i kod nas jednom svanuti taj dan!

Vjeruj mi da nije to istina.kod nas je mila majka za npr. Bec.Kad si tamo u gradu za novu godinu,ko da si na ratistu :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jan 2005, 00:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
U k***c. Ja se samo sjecam da sam bio umoran...ostalo....uh....ostalo...:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2005, 00:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Ne znam kako je bilo u gradu za Novu,jer kao sto rekoh,ja sam radila,ali mogu samo jedno reci,Bajaga je legenda,to je nepobitna cinjenica,ali mislim da nije bas za docek Nove godine na trgu,ja sam to gledala preko TV,pa mi je pomalo mrsavo raspolozenje bilo medju rajom,a i cova se nalupao nekim derivatima,kao da je pjevao tudje pjesme,a ne svoje.podsjetio me je na one Music Talentse,kad se sicaju sa tonovima glasa.mozda to raja na Trgu nije ni osjetila,ali se preko TV culo super!Ne znam,ali mislim da bi recimo od rok grupa Negativ ili Van Gogh napravili malo zivlju atmosferu!
Nocas sam opet bila dezurna na Badnje vece i necete vjerovati da nije bilo povrijedjenih,bar u glavu,mada se pucalo kao ludo!Ljudi stvarno pretjeruju sa tom pirotehnikom!pozdravcic! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2005, 21:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2003, 13:12
Na trgu je bilo sjajno a vlasnik teranove je pripremio naj naj vatromet lol :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]