Maki, mozda je Medi i stariji ali njegovi kontovi i razmisljanja nisu dorasli ni kakvom 15-ogodisnjaku.
DECKO, ti nisi ni na televiziji vidjeo islamistu i mislim da nebi trebao da upotrebljavas izraze koje ne razumijes.
Citiraj:
...vi niste ni B od banjalucana, mozda ste nekad bili ali vise nikad necete, shvatite to.
Shvati ti da mi
necemo vise da budemo ONI banjalucani. Vecina je vratila svoje ali se mi ne vracamo jer zivot sa kojekakvim DZUKELAMA se nikada nije i nece zvati zivotom. Zasto bi covjek trpio vas SMRAD, a smrdite od banjaluke pa sve do Haaga. Tesko je to tebi objasniti i zato necu ni da se trudim.
Citiraj:
I na kraju da poklopim Tigra i njegov post kad je rekao da ima vise banjalucana u tudji, pa moram da iznesem cinjenice. U banjaluci trenutno ima 275 000 stanovnika minimalno prema info. iz zavoda za statistiku. A prije rata ih je bilo skoro 100 000 manje.
RODNI LIST - rodni list je decko odgovor na sva tvoja pitanja i cudjenja. ako nisi znao tu ima par redova gdje ono kao pise MJESTO RODJENJA ...... itd.
Otkud to da danas u Banjaluci ima vise rodjenih drvarcana ili glamocaka nego banjalucana ?
Zasto vi dozvoljavate da vam oni kroje kapu ?
Ima vic o tome:
Znas li kako se danas sredjuju potrebni papiri po banjaluci ?????
Nadjes glamocaka (drvarcanina) i pokazes mu zgradu ...., hehe.