banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 20:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jul 2006, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
lijepo izgleda, nema sta, samo, zar su morali da razvlace 9 ili 10 mjeseci taj posao i maltretiraju gradjane onim skelama? Negdje sam nacuo da je sve to kostalo oko 2 miliona KM ?!?! Da to nije maaalko previse?
I ono sto mi najvise bode oci - osvjetljenje. Sve to lijepo izgleda, ali koliko sam izbrojao, oni su nakacili oko stotinu mini reflektora na zgradu, oni sigurno trose barem 200 W po komadu, pa se lako dodje do zakljucka da je potrosnja 20 kilovata po casu, samo radi malo sminkeraja ?!?! Zar je pored ovakve situacije potrebno bas toliko rasipanje? Koliko je porodica ostalo bez struje jer nemaju od cega da je plate, a ovde se rasipa na sve strane i to ne prikriveno, vec na oci naroda... Ne kazem da nam ne trebaju lijepe administrativne zgrade, ali treba se prilagoditi mogucnostima, a ne praviti takve kontraste da gladan narod prolazi kraj zgrade koja ce NEPOTREBNO da trosi dodatnih par hiljada maraka struje mjesecno?
Vase misljenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2006, 13:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2004, 12:24
><

Poslednji put menjao .Cave. dana 03 Mar 2008, 00:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2006, 13:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 12:29
Stvarno ne izgleda lose!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2006, 14:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Meni se boja ne svidja. I nije gradska uprava odgovorna zato sto ljudi nemaju posla.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2006, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
nothing special :roll: trosice ta rasvjeta struju a mi smrtnici cemo je placati i niko nas nece nista pitati....para ce uvijek biti u gradskoj kasi i svi sretni :lol: :lol: :lol: ...zali boze sad onih plocica na kojima je stajao onaj kran, vjerovatno ce i to sad morati mijenjati jer nema smisla da ispred zgrade opstine bude takav trotoar :-?
...malo mi lici na White House :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2006, 15:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
pa mislim da stvarno nema smisla da plocice budu okrzane..
nije lepo da opstina ima takav ulaz...
no, no

Poslednji put menjao coki13 dana 30 Jul 2006, 10:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2006, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
sad je valjda na redu renoviranje gospodske ulice, a imajući u vidu njenu dužinu i cene ostalih projekata u blizini, mislim da bi trebalo izdvojiti skromnu sumu od nekih 30 miliona maraka. ako ostane para neka glavonje potroše na janjetinu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2006, 17:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2006, 17:39
Time trek je napisao:
Meni se boja ne svidja. I nije gradska uprava odgovorna zato sto ljudi nemaju posla.

Izled gradske kuce je glamurozan .Samo mislim da gradska kuca nije novogodisnja jelka, niti neki sveti objekat, pa onoliko "lampiona" je bas suvisno, a pomalo i kicersto.
Gradska uprava TROSI novac PORESKIH OBVEZNIKA, koji bi se mogao upotrebiti izmedju ostalog i za projekte , na lokalnom nivou, koji bi bili u funkciji obezbedjenja novih radnih mesta..............

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2006, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
josh prije 10 tak dana sam vidjela uplaljene reflektore na novoj prednjoj fasadi Opstine i vjerujem da su ih probno upalili, no svidja mi se, refletori inace mnogo daju sarma gradjevinama. Djeluje mi velegradski. :wink:

Ako nismo u stanju da sredimo 2 velelepne gradjevine da sijaju i da privlace paznju , onda sta je reci...
Stalno se kuka kako je BL nesredjen grad, a kad se u nesto ulozi, obnovi, osvijetli, modernizuje, onda nam nevalja jer se trose NASE pare...
"Ko bi nasem svijetu , napekao kolaca".... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2006, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Bas sam sinic prolazio pored opstine i mogu vam reci da opasno izgleda,narucito ono osvetlenje,a i na Crkvi su stavili nekakve svetiljke sto izgleda jos bolje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2006, 23:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Apr 2005, 14:38
vidjela sam sinoc,izgleda bas bajno,ali po danu mi nije nesto,ona boja bledunjava;
samo me cudi sta su toliko radili na njoj,ljudi izgrade stambenu zgradu za manje od mjesec a oni razvukli kao da se grad gradi,a ne obicna fasada i dodatna oprema uz nju :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2006, 23:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2006, 17:02
Izgleda da je RS u eri farbanja pred izbore. Nema opštine koja nije stavila hipoteku na svu pokretnu i nepokretnu imovinu i podigla kredit da bi uredila fasade, napravila uličnu rasvjetu u svakom budžaku, itd.
A da ne pričam koliki se procenat daje gradskim ocima da bi se došlo do pojedinih poslova. Računajte minimalno 20 % od vrijednosti posla.
I poslije ćemo mi vraćati te kredite kroz komunalne takse, koje raspisuju kako kome padne napamet, čak nisu u stanju ni zakonski pokriti cifre koje naračunaju.
Nije problem za nas koji radimo, izdržaće se. Ali šta će onaj koji nema posla ili je penzioner.
Od fasade se ne živi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2006, 03:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
smecari prokleti...jebale ih fasade jebene, kome to treba. klinicki centar i dalje u agoniji, ali ima se za reflektore...neko pomenu predizbornu kampanju? jel iko primjetio da se OPASNO radi na renoviranju ulica? te aleja kod cajevca, te ulica (i raskrsnica) kod bivse gradjevinske skole u centru...krepali od gladi dabogda...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2006, 07:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Pa naravno da se sve radi pred izbore. Zato i jesu otezali sa upravom, da ljudima bude sto svezije u secanju. Sad ce krenuti veliko molerisanje po gradu. Najednom ce nicati nekakvi novi spomenici na kojekakvim livadama itd.

Btw jel' istina da ce se onaj prostor pre gradskog mosta iskoristiti za gradnju nove crkve?? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2006, 09:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
A mene nervira to sto vidim da ljudi primijecuju sta se sve radi,a niko nista ne preduzima.Centar ce na kraju izgledati kao ne znam kakva metropola, a cim dva koraka ulijevo , eo te u krndiji.
Dakle ja stvarno ne znam ima li nacina da se ljudi probude i nesto ucine, ili ce sve i jedna rasprava na forumu (ili na pijaci) o problemima u bl (rs) ostati samo rasprava i nakon toga guraj sve po starom.Ja onda uopste ne vidim razlog da se o necemu raspravlja ako odmah u startu znam da nakon rasprave SIGURNO nece doci ni do kakvih promjena.Mozda se to sve bas zato i desava zato sto ljudi "dozvoljavaju" guzonjama da rade sta hoce.Znaci guzonje su pametni ljudi koji zive na racun budala koje samo nesto trabunjaju.A ona prica "Nek ja zivim posteno, ne treba meni nicije" mi je najjaca.kao da ju je izmislio "Pospanko"(jedan od patuljaka)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2006, 10:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nece niko da se zamjera guzonjama, jer to je siguran put u propast...
a nekolicina ljudi nije dovoljna da bilo sta promjeni... mora vecina da se usaglasi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2006, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Mozda ce opet neko reci da ovdje nikome nista ne valja, ali ona fasada izgleda ocajno. Pa kakva je ono boja??? Sta je ono?? Prije je bolje izgledala. Mozda je trebalo samo malo obnoviti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2006, 11:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

boja jest bas bezveze... malo glamura daju one lampice...
nista vise

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2006, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Ta svetla nisu glamur, nego kic.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2006, 15:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
Citiraj:
...malo mi lici na White House

ova je dobra :lol:
no,manimo se sale...da li ste primjetili sam trotoar izmedju opstine i doma kulture?smijesno!Jedino sto tu meni zaista bode oci jesu kipovi na samom domu,pa bolje da su njih posteno izribali nego "natakarli" onoliko svjetla na opstinu...previse para..premalo muzike-kao i sve u nasem gradu(drzavi).I nista po redu.Aj mozda i ne izgleda lose...ali mislim..ma nema se sta mnogo komentarisati,vecina je vec recena.Da se ima para pa da se sve u redu i po redu uradi ne bih imala nista protiv..ali ovako...hm...ovo je za dobro se zamisliti!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]