Odrzavaju se u Boriku, u barakama iza Rektorata. Ja sam isla par dana kada sam bila u BL i mogu vam reci da sam odusevljena. Izbor je prilican, znam da je u ovom ciklusu bila radionica za fotografiju, indijski ples, moderni ples, slikarstvo, gitara...i mislim da je to sve.
Za sledeci ciklus planiraju ubaciti i radinicu za pravljenje nakita, lutkarstvo...
Ja sam bila u radionici za fotografiju, cisto informativno. Lik koji vodi tu radionicu, objasnio je neke osnovne stvari u photoshopu, diskutovali smo fotografije i svako je imao nekih sat vremena da fotka okolo. Inace, vidi se da vlada znanjem, ali nisam bas stekla utisak da to zna najbolje preneti drugima. No dobro, to je tek pocetak radionice, i verovatno ce se stvari vremenom iskristalisati. Radionica se inace ne placa

, dobar dio fotoaparata je obezbedjen od strane radionice, kao i izradjivanje filmova, sto je za veliku pohvalu.
Prezentacija tih radova bi trebala biti u decijem pozoristu 31.-og ovog meseca, bar je to ono sto ja znam
E sada, ako neko zna jos informacija vezanih za ovu radionicu, bilo bi lepo da napise, jer verujem da ima ljudi koje ovo zanima. Znam da je bilo dosta reklama na tv-u, ali ne secam se na kojem programu.