banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 02:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2005, 12:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
koncert je potvrdjen!

MONUMENT-Death metal,banja luka

SACRAMENTAL BLOOD-Death metal,beograd

banja luka,"GETO" prostor,05-11-2005

Upad: 3 KM

MONUMENT je vec poznat banjaluckoj metal publici tako da necu nista da kazem!

SACRAMETAL BLOOD je bend koji dolazi iz BG-a i sviraju death metal,sto se mene tice oni sviraju najbolji death metal na ovim prostorima,tj. to nije upitno!Do sad sam ih gledao samo dva puta i oba puta ostao bez rijeci!Svirali su kao predgrupa velikim bendovima kao sto su Cannibal Corpse,Vader,...,sto govori o samom kvalitetu ovog benda!
Ko god voli death metal treba ovo da vidi jer ljudi stvarno razbijaju,sad su trenutno u studiu i snimaju 5 pjesama medju kojim ce da se nadje i jedna obrada(Vader-Carnal)

eto toliko!

STAY METAL!!!

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 12:54 
Ajde nek ima i metala malo ovde.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 14:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
kako se to moze slusati? e canibal corpse, kakve tu ima melodije i ne znam ni ja cega! samo se deru iz sveg glasa

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Inache mi je death metal uzasan, ne vidim nikakvu umjetnost u tome..... :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 17:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

death metal nije za svakoga!postoje ljudi kao koji to mogu slusati i ljudi koji ne mogu,a tako je i sa svakom muzikom.da bi se svirao death metal potrebno je dosta vjezbe i potrebno je dobro svirati svoj instrument,kao muzika DM je brutalan,brz,melodican,agresivan i energican a to ne voli svako jer ima ljudi koji vole opustenu muziku!ljudi u neznanju napadaju ovaj pravac muzike
Citiraj:
Inache mi je death metal uzasan, ne vidim nikakvu umjetnost u tome.....
jer ga jednostavno nikad nisu slusali,neki kazu da je buka ali uvjek grijese jer vecina bendova u ovom pravcu muzike ima odlicne albume sa odlicnom produkcijom i odlicnom svirkom,sa veoma cudnim idejama i melodijama,samo je stvar u tome sto svi kazu ovo je buka a ustvari nikad se nisu ni potrudili da to poslusaju!

eto toliko!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Obavezno dolazim... stipu-ga, Lisa, sta da kazem a da vas ne uvredim? Ponijeli ste se malo fasisticki, ali sta ces...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
monument je napisao:
Citiraj:
Inache mi je death metal uzasan, ne vidim nikakvu umjetnost u tome.....
jer ga jednostavno nikad nisu slusali,neki kazu da je buka ali uvjek grijese jer vecina bendova u ovom pravcu muzike ima odlicne albume sa odlicnom produkcijom i odlicnom svirkom,sa veoma cudnim idejama i melodijama,samo je stvar u tome sto svi kazu ovo je buka a ustvari nikad se nisu ni potrudili da to poslusaju!

eto toliko!

Da nisam poslushala, ne bih ni procjenjivala..... Sigurna sam da se dovoljno razumijem u muziku da bih dala svoje mishljenje.
@monstrum: Jeb ga, u svakom od nas lezi mali fashista.... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
@MBT: Ne budali, popi casu studene vode i prestani srati, inace ce doci Boro pa si najebo :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 06:20 
Lisa_Simpson je napisao:
Inache mi je death metal uzasan, ne vidim nikakvu umjetnost u tome..... :roll: :roll:

A u kojoj muzici vidis umjetnost?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 08:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Nije da nikoga hocu da omalovazavam, svaka cast monumentu za to sto rade i sto su postigli al iskreno u toj muzici ne vidim nesto znacajno...Trudio sam se ja da to poslusam i to vise puta al rezultat je uvijek isti...gomila dernjave koju ja ne razumijem...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 08:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
A u kojoj muzici vidis umjetnost?[/quote]

Pa block out..."gradski rok sa heavy elementima"! :evil:

Nisam neki ljubitelj metala al volim da poslusam...vjerovatno dolazim!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 10:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
monstrum je napisao:
Obavezno dolazim... stipu-ga, Lisa, sta da kazem a da vas ne uvredim? Ponijeli ste se malo fasisticki, ali sta ces...

Dobro, ok, razliciti ukusi. Ja sam mislio da se to slusa iz preseravanja al nije izgleda, vi stvarno volite to

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 10:26 
Slusati muziku iz preseravanja?????????????????????????????????? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 11:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

stipu-ga je napisao:
monstrum je napisao:

Dobro, ok, razliciti ukusi. Ja sam mislio da se to slusa iz preseravanja al nije izgleda, vi stvarno volite to

postoje ljudi koji ce ovo da slusaju na silu samo da mogu da kazu da to slusaju,ne znam iz kojeg je to razloga ali jednostavno ih ima,sa mnom to nije slucaj,ja u sustini slusam samo death metal,slusam i ostale metal pravce ali ne toliko kao sto slusam death metal,gotivim i hard core ali death metal slusam najintenzivnije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

stipu-ga je napisao:
monstrum je napisao:

e u pravu je covjek, ima brdo "pankera i pankerki" koji na silu slusaju i ona 2 punk benda za koji su culi, ali posto furaju cizme, bedzeve, lance i sve sto ide uz to, onda na silu slusaju punk, da bi mogli reci "ja sam punker...". Punkeri su najveci pozeri u ovom gradu! haha, ubijte me sad!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 19:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Slušanje tihe i meditativne muzike ima opuštajući efekat, jer usporava disanje i otkucaje srca, dok glasna i brza muzika ima suprotni efekat, ubrzava disanje i rad srca, saopštili su naučnici. U najnovijoj studiji, objavljenoj u američkom medicinskom časopisu „Hart” (Srce), navodi se da muzika može da smanji posledice stresa i poboljša neurološke posledice kod pacijenata koji su doživeli moždani udar ili imaju Parkinsonovu bolest. Naučnici su tokom istraživanja nadgledali brzinu disanja, krvni pritisak i rad srca tokom 24 časa kod ispitanika koji su slušali različite vrste muzike. Polovina ispitanika su bili muzički obrazovani, a druga polovina nije. Istraživači su zaključili da ispitanici koji su muzički obrazovani lakše usklađuju telesni ritam sa ritmom muzike.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2005, 01:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zipp je napisao:
Slušanje tihe i meditativne muzike ima opuštajući efekat, jer usporava disanje i otkucaje srca, dok glasna i brza muzika ima suprotni efekat, ubrzava disanje i rad srca, saopštili su naučnici. U najnovijoj studiji, objavljenoj u američkom medicinskom časopisu „Hart” (Srce), navodi se da muzika može da smanji posledice stresa i poboljša neurološke posledice kod pacijenata koji su doživeli moždani udar ili imaju Parkinsonovu bolest. Naučnici su tokom istraživanja nadgledali brzinu disanja, krvni pritisak i rad srca tokom 24 časa kod ispitanika koji su slušali različite vrste muzike. Polovina ispitanika su bili muzički obrazovani, a druga polovina nije. Istraživači su zaključili da ispitanici koji su muzički obrazovani lakše usklađuju telesni ritam sa ritmom muzike.

ma haj'te, molim vas!
mnoge od osoba koje doalze na koncerte "brze" muzike, apsolutno nikad, osim na tim koncertima, ne budu fizicki aktivne! Njima ne treba meditacija, smirivanje, njima treba da se iskacu k'o zivotinje, da potrose sto vise energije, da se osjete svaki misic svoga tijela, bla bla bla! Tako aj to vidim, smatram da je daleko zdravije za svakog, da se iskace u tih sat-dva, nego da se sili na opushtanje, koje nece uspjeti, jer ce svaki pravi corer/punker/metalac reci "wtf is this?!?" i pustiti neku przhu :headbang: :violent1: :onfire: :snorting: :banghead:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2005, 11:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2004, 16:12
ja ne volim death metal, a ni gheto mi nije prirastao srcu.... pa necu ici...a vama koji budete isli,sretno!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]