banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 21:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Počela truba!!!
PostPoslato: 29 Jul 2005, 07:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Ljudi bilo je fenomenalno sinoć
Slika

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2005, 07:52 
Nisam bio... al sam takodje cuo da je bilo loodo(ak mislimo na kastel)...
:thumbright:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2005, 07:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
:lol: ,
truba na uvce ...... :lol: .
Pravi provod.

Nije ni cudo sto nigdje nema "treba" na slici.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2005, 08:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jul 2005, 17:52
Davidovićeve ljetne ciganske igre

http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=15046

gornja slika to potvrdjuje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2005, 08:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
jhbx je napisao:
Davidovićeve ljetne ciganske igre

http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=15046

gornja slika to potvrdjuje

Neko voli neko ne voli.
Moj otac je iz Guče tako da nam je truba u krvi.
A što se slike tiče to nije slika iz Banja Luke, tako da se ne sikiraj.
Jer ćeš sigurno promijeniti mišljenje kad doživiš "gustiranje". :wink:

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2005, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ludo, nezaboravno, nadam se - ponovljivo...
Za cistu desetku! Sinisa je car!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2005, 13:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2005, 15:20
Sinisa.. Sinisa.. Sinisa... rece neko..

Bilo je dobro.. Samo jako sparno.. Da jos nismo popili po cirka 3 litra ladnog piva, ne znam kako bi se izdrzalo.. Bila je to dobra priprema za tekmu..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2005, 15:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
:lol: ,
Citiraj:
Moj otac je iz Guče tako da nam je truba u krvi.

Samo takvi banjOlucani "otkidaju" na trubu.

Vrh

Tema posta: Re: AJOJ
PostPoslato: 30 Jul 2005, 11:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
MISICA je napisao:
LJUDI TRUBE SU ZAKON,PA SINOC NE DA JE BILO DOBRO,PA TO NEMA NEMA RIJECI,DA SVI ONAKO MOGU IGRATI I IZDRAZATI 6 SATI IGRANJA.KO NIJE DOSAO POKAJAO SE BAS. :D STVARNO SINISA JE CAR AA AA I DEJO MAJSTOR.NA KRAJU SMO ZAVRSILI NA ULICI MAJTORI SVIRAJU ALA SVIRAJU,MA NEMA STA VRH VRH I VRH SAMI.

Vidimo mi procitati i bez CAPSLOCK-a... :roll: .

btw, ne idite ot.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2005, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Op op seljakluk. Ne shvatam taj gen koji odjednom proradi na trubu i cigane, a kad ljudi sviraju za prolaznike u gospodskoj, i pritom traže milostinju, svi se prave gospoda. :lol:

Op op primitivizam end seljakluk.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2005, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ko je uopšte došao na tu idiotsku ideju da organizuje trubače u Banjaluci, na Kastelu. Trebalo bi ga optužiti za urbicid. A ona balavurdija nesrećna, nikad bolje u životu nije vidjela, pa njima opraštam ... Cijena izolacionističke politike i generalne retrogradnosti bosanskih Srba ...

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 00:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Ne volim kad ljudi Grand produkciju mijesaju sa "Balkanskim melosom" i muzikom i kulturom naseg naroda.Sramota je sto neki narodi (npr. Francuzi,Portugalci,..)vise znaju o tome nego neki prpadnici naseg naroda( u sta sam se i sam uvjerio na nastupu KUD "Abrasevic" u Parizu).I to je kultura a ne seljakluk.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 07:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
jedin'ca ,dvica,ca ca ca,sidj'de gara s kabla :lol: ma loodlo :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
gluecifer marginalac je napisao:
Ko je uopšte došao na tu idiotsku ideju da organizuje trubače u Banjaluci, na Kastelu. Trebalo bi ga optužiti za urbicid. A ona balavurdija nesrećna, nikad bolje u životu nije vidjela, pa njima opraštam ... Cijena izolacionističke politike i generalne retrogradnosti bosanskih Srba ...

Alal ti druze, i inace pljujes po normalnim stvarima a kudis neke stvari koje, ocigledno, ne razumijes... Ajde ti malo prosetaj do Zapada, pa nam dovedi neke kvazi-umjetnike koji ce da napune Kastel onako kako to rade trubaci.
Zbog cega tebi truba uopste smeta?
Na ideju da se organizuje truba je dosao Danilo Lazovic i treba mu skinuti ka pu za to.
A tebe bi valjalo optuziti za bezvezno svrljanje po forumu. Nekolicina vas koja pise na Blic-ovom forumu samo gleda da pljuje po nekim stvarima, lijepe rijeci covjek od vas ne moze cuti. Ako ti je do svadje stani pred ogledalo i udri u raspravu sam sa sobom, od toga ce biti jedine koristi..
I postedi nas ubudece strucnih termina koje si i napisao samo da bi se neko o njih sapleo i rekao kako si ti pametan kada napisa to...
Rezultat te i takve politike su pojedinci kao i sam sto si. U vama je stvoren jedan buntovnicki (ali negativan-buntovnicki) duh prema svemu, koji zna samo za pljuvanje onoga sto se njemu ne svidja...
Gdje su ti tvoji veliki razlozo zbog ceka smatras da je "Zlatna truba Srpske" toliko neprimjerena Banja Luci i njenim gradjanima???
Hajde da cujemo jedan, a da taj ne bude - to je seljakluk. Jer, ako napises da je truba seljakluk, najveci seljak ispasces u stvari - ti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma ja generalno Balkan ne razumijem, tu si u pravu. Ludi svi ...

Mora neko da pljuje po glupostima koje su se nakotile u ovom gradu, koji se još samo zove grad, a G od grada nema, al eto ...

A vama retardima ne vrijedi ni hiljadu argumenata pod nosom, tako da zaista nema svrhe da ih iznosim. Eno Srbina Pravoslavca, čovjek ne vjeruje ni kad mu predočiš dokaz. Urbicid, sinak, urbicid, zna se dobro šta to bi ... :wink:

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tamo na nekom od onih podforuma, svi kritikuju seljakluk, te ulaze autom u kafanu, te napucane tuke, te silikoni, a na kraju svi završe - na ciganima i trubi! Živjelo srpstvo! :lol:

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A na onom trećem se neki raduju prognozama da BiH, a sa njom valjda i RS, neće ući u Evropsku uniju ... Cc, valjda iz neznanja, da parafraziram navodne Hristove riječi ...

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 15:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2005, 15:20
Daljac je napisao:
gluecifer marginalac je napisao:

Alal ti druze, i inace pljujes po normalnim stvarima a kudis neke stvari koje, ocigledno, ne razumijes... Ajde ti malo prosetaj do Zapada, pa nam dovedi neke kvazi-umjetnike koji ce da napune Kastel onako kako to rade trubaci.
Zbog cega tebi truba uopste smeta?
Na ideju da se organizuje truba je dosao Danilo Lazovic i treba mu skinuti ka pu za to.
A tebe bi valjalo optuziti za bezvezno svrljanje po forumu. Nekolicina vas koja pise na Blic-ovom forumu samo gleda da pljuje po nekim stvarima, lijepe rijeci covjek od vas ne moze cuti. Ako ti je do svadje stani pred ogledalo i udri u raspravu sam sa sobom, od toga ce biti jedine koristi..
I postedi nas ubudece strucnih termina koje si i napisao samo da bi se neko o njih sapleo i rekao kako si ti pametan kada napisa to...
Rezultat te i takve politike su pojedinci kao i sam sto si. U vama je stvoren jedan buntovnicki (ali negativan-buntovnicki) duh prema svemu, koji zna samo za pljuvanje onoga sto se njemu ne svidja...
Gdje su ti tvoji veliki razlozo zbog ceka smatras da je "Zlatna truba Srpske" toliko neprimjerena Banja Luci i njenim gradjanima???
Hajde da cujemo jedan, a da taj ne bude - to je seljakluk. Jer, ako napises da je truba seljakluk, najveci seljak ispasces u stvari - ti...

Svaka cast daljac, podrzavam te..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zipp je napisao:
Ne volim kad ljudi Grand produkciju mijesaju sa "Balkanskim melosom" i muzikom i kulturom naseg naroda.Sramota je sto neki narodi (npr. Francuzi,Portugalci,..)vise znaju o tome nego neki prpadnici naseg naroda( u sta sam se i sam uvjerio na nastupu KUD "Abrasevic" u Parizu).I to je kultura a ne seljakluk.

Kulturu ja izuzetno poštujem, pa na izvjesne načine i podržavam, ali ono što se vidi na Kastelu, to nije. Izvini, ali jednostavno nije. Kultura je nešto drugo, a ne gomila pijanih/drogiranih raspamećenih znojnih balavaca i kojekakvih prikaza, koji otkidaju na zvuk južne srpske pruge, koje, treba li ponavljati, nema nikakve veze sa Banjalukom. Ali dobro, nema ni npr. kubanska, pa ni fado muzika, neko će reći, pa to ljudi vole, i tu se ja sa tim slažem.

Međutim, ona raspojasana masa u najgorem smislu riječi, koja nakon koncerta pod navodnicima dalje divlja po gradu, ne može i ne smije da se zove kultura. To se zove primitivizam, divljaštvo, kako god vam drago. Divljanje likova sa srpskom nacionalističkom ikonografijom, iskazivanje najodvratnijeg šovinizma, i tome slično. Ukoliko neko to voli, poštujem. Ali, ljudi, pa to onda organizujte u Stričićima ili negdje tako dobro van grada, a ne u centru. Nije primjereno. Eno vam Guče, nije da je u centru Beograda, na Kalemegdanu?!

Kultura je nešto sasvim drugo ... Ko je vidio Francuza ili Nijemca na Oktoberfestu da divlja pjan ko svinja? Ljudi se zabavljaju. I ne nose nacionalistička obilježja, koja nekog mogu da povrijede. Nadam se da se razumijemo.

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 20:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Dobro,sad smo otisli na drugu temu.Nas narod vecinom je zaostao i nepismen,sto jes jes.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]