Bez nekog narocitog reda i povoda..
Latino bar - dobro mjesto u sustini, grad treba da ima tako nesto. Nakon tzv. renoviranja jedino sto je renovirano to je DJ ovaj ne odmice mikrofon od usta... i ako ga niko pri tom ne razumije.. povrh svega, mislim da mjesto ima dusu.
Kajak - lose ozvucenje.. nevjerovatno zar ne.. ma salim se, oni zvucnici su odavno prosvirali.. a i odavno tamo nema raje.. preko dana nije lose za pricu, kaficu i kuliranje, fotelje su im OK.. neke malo propale.. ali OK.
Old cafe - ili takozvana sokolana, je pravo mjesto ukoliko zelite da se zakacite sa nedavno otpustenim ljudima sa psihijatrije, ta kamarom seljaka.. zna biti dobro, za nevjerovati ali djevojcice se tamo stalno smijese i kao da nam nesto obecavaju... najgore je to sto vecinom ostane na tim obecanjima.
Castra - mjesto za alternativce ili za one koji zele da su posebni i da tako i ostanu sve do nekoliko godina iza punoljetstva kad iste, samo u drugacijem autfitu mozete sresti po ostalim ne alternativnim mjestima..
Za bastu sva pohvale, ljeti sam tamo vrlo cest, enterijer je pak ocajan, stolice neudobne, necete vjerovati ali sere mi se svaki put kad sjednem tamo..
Hanioti - samit baba, djedova, i polovnjaca. Mjesto posljednjeg ocaja baba-djevojaka sa "svrsenim" fakultetima i djeda-momaka koji su sluzili vojsku jos dok je bila moda tetoviranja tenkova..
Dal Capo - eee tu imamo po najnovijem popisu tri kafane u jednoj ili sto bi poznavaoci racunarske tehnike rekli, "all in wonder" jamu necemo opisivati, svi znamo kako je dole.. avaj, (zvuci smijesno) u zadnje vrijeme je u piceriji sve vise picica.. garant se pitate kako je u supi pored?? I ja se pitam, ali posto ne idem u supe, sacekacu neki komentar..
Cream - prije sam smatrao da tamo dolaze snobovi i debili pa nisam isao.. bio sam u pravu, ali sad sam tamo vrlo cest, jebe mi se za njih, konobari su OK, a i sendvici su im prva liga, pizze vec.. hm nisu vrijedne paznjeee..
Titanijum - mjesto izlazaka buducih generacija, prava meta za pedofile i ljubitelje praznog prostora
Music Hall - citam neki dan u oglasima.. kaze, prodajem ozvucenje i dio posla pomenute diskoteke.. a nekad je to bio jedan od glavnih obdanista u gradu
Renome - sve prolazi ali renome se ne mjenja, ista muzika, isti pjevac, ista raja, boli njih..
Milenium - cetvrti razred gimnazije ili neke druge srednjousmjerene skole, nekoliko sponzorusa i poznatih lica dovoljni su razlozi da se sledeci vikend tamo uputimo ili .. nije.. hm..
Hard Rock Cafe - poslije godina dominacije Stoje i Chane, vratio se na pravi put.. cesto dodjem tamo.. bogami zna biti dobroooo, ma po meni najbolje mjesto u gradu.
Max - cujem tamo sad ide live cirilica, kolce, dekoltei.... hm, ne znam.. ljetos su bili OK, sa onim bazencicem i pjeskom..
Kic - slicna situacija kao sa Castrom, ali mi se ne da kopirati..
uh pardon u Castri imate neudobne stolice ovdje.. neudobne panjeve, mada je privatnost u prirodno napravljenim separeima na visokom nivou.
Nastavak mozda uslijedi, ako naidje na odobravanje