banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 04:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 88  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Sep 2016, 20:35 
hadzidado je napisao:
Dapače, odlično idu uz pivu.

Nisam probao, ali vjerujem na rijec...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Ja ba

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 12:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Nema potrebe da se kljukate bensedinima
Posle ovih izjava iz Srbije da nece stajati po strani u slucaju oruzanih sukoba muslimani su malo omeksali
Moze se primjetiti i na klixislamu ,nema vise one euforije ,samo oni da krenu a srbi ce se razbjezat i pada RS za 3 dana
Nema nista od oruzanog rata ,ostvarivanje ratnih ciljeva i rat ce se nastavit vodit politickim sredstvima kao sto se radilo od 1995...daljnim otimanjem nadleznosti i jacanjem isntitucija BIH korak po korak, ostvarili su velike uspjehe u tom ratu zadnjih 20 god
Cilj je srusit Baju i dovest Bosica i druge klimoglavce i nastavit tamo gde su stali

Ne bih iskljucio incidente tipa da uleti neki vehabija na biracko mjesto i da se raznese ili da ulete negde i krenu da pucaju i slicno
Mirno spavajte rata nece biti

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 12:34 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Dokle smo mi došli pa nas Srbija mora braniti, ccccccc...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
Srbija da nas brani...kakvi pederi su sad u BG priključivi bi se dobrim bošnjama da se izvinu za Srebrenicu

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 12:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa prije bih se pouzdao u onog iz Sjeverne Koreje....

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 12:51 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Izboris slobodu i drzavu u ratu u kome izgine 23 000 vojnika VRS a onda sve to izgubis za stolom u politickim igricama jer Baje Bosici Cavici nisu mogli durat pritisak i zrtvovati se a vojnik VRS je mogao 4 godine da se pod salvom granata valja u krvi,blatu i znoju i dura .
Nisu krivi politicari koliko je narod glup i naivan.Posle svih zrtava i rata pustili smo da nam 1998 uvale naivnog Baju koji je krenuo da rastura ono sto se u ratu krvlju izborilo a kasnije su to nastavili Cavici,Kalinici,Sarovici,Ivanici..Muslimani su u pravu prosjek Srbina u RS nije Tesla vec Zmaj od Sipova

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Citiraj:
BANJALUKA – Narodna Skupština Republike Srpske zatražila je od Vlade RS da u skupštinsku proceduru uputi izmjene i dopune zahtjeva o praznicima RS. Nedjeljko Čubrilović, predsjednik Narodne Skupštine, je nakon upravo završenog skupštinskog kolegijuma rekao da je to zatraženo u sklopu razmatranja Odluka Ustavnog suda BiH o obustavi održavanja referenduma i preispitivanju odluke o 9. januaru kao Danu republike. "Kolegij konstatuje da je u toku postupak sprovođenja Odluke Ustavnog suda o 9. januaru", rekao je Čubrilović. Čubrilović je rekao da je na kolegijumu razmatran plan rada za četvrti kvartal, te da je u tom kvartalu predvviđeno i mijenjanje zakona o praznicima. Nenad Stevandić, podpredsjednik Narodne skupštine RS, pojasnio je da na Kolegijumu nije zatražena sjednica o održavanju referenduma, što znači da je referendum u nedjelju, kao i što je planirano. Predstavnici Koalicije Domovina, koji su jedini bili protiv usvojenih zaključaka Kolegija Narodne skupštine RS, tražili su dosljedno provođenje odluke Ustavnog suda BiH o Danu republike, istrajavajući u tome da je 9. januar neprihvatljiv za Bošnjački narod.

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/RS ... ima/388376

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Umjesto pojma proslavlja, ubaci rijec praznuje i sve pet. Proslava = slava = chetnichka posla :D

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 14:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Која Србија браћо драга?
Данашња Војска Србије је отприлике по расположивој сили на нивоу 1. КК ВРС, поприлично поразна чињеница за државу величине 7 милиона становника, ни за сукобе мањег интензитета немају довољно на располагању ни људства ни наоружања а да не причамо о слању помоћи у РС. Као друго, Србија није хтјела ни да задржи ни помогне на сјеверу јужне српске покрајине него послала Жандамерију да учврсти границу са репубљиком, ако се тако понашају према дјелу своје територије како онда очекивати интервенцију за заштиту Срба у РС. Једино би и нама послали Жандамерију на границу да контролише нагледање неких мјера међународне заједнице. Вучић је већи усташа од оних из банских двора.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Jel ja nesto slabo kontam ili je zakljucak ove skupstine da cemo odrzati referendum a posle ispostovat naredbu ustavnog suda za paznike?

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Pfc88 je napisao:
Jel ja nesto slabo kontam ili je zakljucak ove skupstine da cemo odrzati referendum a posle ispostovat naredbu ustavnog suda za paznike?

Да! Референдум је ту да се забавимо између одлуке и провођења исте. А и добро дође пред изборе.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 14:56 
Referendum je predizborni bullshit za narod...da smo mudonje fino bi slavili standardno taj datum i bolila bi nas ona stvar sta neko misli o tome...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Ja ne vjerujem da je ovo realno. Dobro od pocetka se znalo da je ovo samo u svrhu izbora, ali da bas to i sami priznaju i to pre referenduma i izbora je za (popa sa kandilom). I sta sad idemo da branimo...Dnevnice??? :D

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Najpametnije bi bilo da obilježavanje dana RS bude na bajram pa da svi slavimu na taj dan

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
ozna je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Izboris slobodu i drzavu u ratu u kome izgine 23 000 vojnika VRS a onda sve to izgubis za stolom u politickim igricama jer Baje Bosici Cavici nisu mogli durat pritisak i zrtvovati se a vojnik VRS je mogao 4 godine da se pod salvom granata valja u krvi,blatu i znoju i dura .
Nisu krivi politicari koliko je narod glup i naivan.Posle svih zrtava i rata pustili smo da nam 1998 uvale naivnog Baju koji je krenuo da rastura ono sto se u ratu krvlju izborilo a kasnije su to nastavili Cavici,Kalinici,Sarovici,Ivanici..Muslimani su u pravu prosjek Srbina u RS nije Tesla vec Zmaj od Sipova

Na pogresnu adresu ide komentar.

Ovaj narod nije ni glup ni naivan. Narod u RS je isti kao svaki drugi narod do zanjeg dijeteta da ne kazem covjeka.
Za probleme toga tipa kojeg ti navodis generalizovati i opisivati uzrok na taj nacin (kriv je narod,naivan,glup, itd.) je pogresno uvijek bilo i bit ce.

Daj jedan primjer "pametnog i mudrog naroda" iz bogate istorije gdje se vidi da je narod sam bez vodje ili vodstva nesto napravio.
Eto Njemci su bili kulturan i fin pametan narod, sta vise vrlo napredan i vrlo ucen narod pa spaljivase djecu u pecima.

I kad stado krece na pasu ovan predvodnik prvi ide. Mora da si to nekad video , ako nisi rodjen na asfaltu (btw, nista lose u tome). I vukovi kad se krecu u coporu slijede alfa muzijaka, ne bauljaju okolo sami.

Cuj narod krivi. Narod naivan i glup? :roll:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1179411

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Nema druge...ove stare prdonje ko ima nek cisti pusku i nabavlja nove opanke....ova balavurdija u drugi red i udri jovo nanovo

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 18:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Pozadinac spreman...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 18:37 
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 88  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]