despot777 je napisao:
@dtkbl
Pošto sam ja iz Gradiške ja ti mogu reći šta je bilo kod mene. Ja sam prošle godine odjavljivao grijanje za lokal u Gradišci (znači u pitanju je gradiška toplana) koji uglavnom prazan i ne koristi se. Isto nisam imao nikakav ugovor potisan. Poslao im obavještenje da mi više ne šalju nikakve račune jer nemam potpisan ugovor sa njima a i uklonio sam grejna tijela, te se pozvao na ovaj gore spomenuti zakon uz citiranje člana koji govori o obavezi postojanja ugovora. Onda me oni zvali i kao poslaće nekoga da provjeri navode. Došli uslikali da nema radijatora, a poslije mi poslali kao opomenu pred tužbu za neke dugove, kao ja sam im dužan. Naravno nisu naveli za koje mjeseci nije plaćen račun, već samo poslali izvod na kome sam ja kao dužan. Ja onda pošaljem novi odgovor i navedem da nisu napisali za koje mjesece se odnosi dug, jer ako je stariji od godinu dana podliježe pod zastaru po zakonu o obligacionim odnosima, ali i bez obzira na to, naveo sam da ću se u slučaju eventualne tužbe pozvati na zakon o zaštiti potrošača jer nemam nikakav ugovor sa njima i nemaju pravo da bilo šta potražuju od mene, jer zakon je bio na snazi više od godinu dana i imali su vremena da to regulišu. Poslije me još jednom zvali da pitaju ko je pisao te moje dopise i da pitaju da li ostajem pri tome. Naravno rekao da ostajem pri tome... više se nisu javljali, već skoro godinu dana...
Већ другу сезону не плаћам гријање за очев стан, он је у дому, никад са њим нису потписали уговор. Тужбе још нема, а ако и буде могу да се пуше. Не плаћам ни за свој, уговор имам, тражио сам раскид, они се позивали на све и свашта, ја им једном отписао да су мало фулили тему, од њиховог одговора на то се правим блесав и игноришем их. Тужбе такође још нема, а ако стисну па туже ја ћу кад их отресем тражити да ми плаћају накнаду за транспорт топлотне енергије кроз мој стан јер је инсталација у стану моја, по уговору (изнад мене је експанзиона посуда за кварт а у подруму зграде подстаница) па ћемо да видимо ко ће да се чеше.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.