Ево да бацим који хејт и на изборе,политику и све остало.
Невјероватно је како политика залуди људе.Нисам могао вјеровати да многи који су се противили политици,клели у неке друге,битније ствари,одједном постају армија јебених залуђених дебила.Гледам бивши тренер на билборду ?! Од друга мама ?! Од друга стари ?! То су све људи које познајем и за које сам вјеровао да никад неће отићи у том мрачном правцу,поготово то мислим на овог првог.Другари,другарице одједном постају они левати што дијеле летке,лијепе плакате...Па мајку му је ли толко битан тај кеш ?!
И онда они циркусанти у центру.Узмите изволите..Једном приликом ми нека момак и цура дају и пред њима сам фино згужво оно њесра и бацио.Чисто да знају мој став.

Па они дебили што стављају заставе СФРЈ.
Нисам могао да не примјетим гдје све они лијепе плакате,пењу се по пар метара увис да би залијепили један плакат ! Такође има и екипица која служи за кидање туђих плаката..Јадно.
Па онда она окупљања по насељима.Био сам на једном,био је неки турнир у фудбалу..Прво што су намјестили турнир(да би освојили главну награду - прасе) ,друго што оно није била пива него вода(буквално),а треће што је соковима и киселој истекао рок.
Па онда она аута што иду кроз град.Чиме се све служе.Када сам чуо да са разгласа иде "далеко си далеко си" благо речено сам био запрепаштен.
Нереално је како ће СНСД освојити изборе..На Лаушу као и сваке године оним сељацима(част изузетцима) доведе Бају,чорбе,свињетине и пиве и има гласове.Овамо доведе Цецу и његови су избори.Како написа један момак прије неколико година
ПОЈЕЛИ СТЕ ЧОРБУ САД ЈЕДИТЕ ГОВНА ! И крају овог мог састава сконтам да у ствари немамо за кога гласати..Ко год дође главни циљ ће му бити да што више покраде државу.Народ ће трпити,а ОНИ ће красти.Тако је то јер...
ПОЛИТИКА ЈЕ КУРВА ! а и ми смо сјебан народ.