Umetnik je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Najozbiljniji.... ako imas neki odgovor, bio bih zahvalan
Брате ... На првој слици се не види крај виљушке, држи га неко руком. На другој кованица љепилом залијепљена за кожу.
Ја сам мислио да се шпрдамо

Ja se stvarno ne sprdam.. jer sam ovu pojavu vidio kod meni bliskih ljudi (ali nismo slikali, niti objavljivali na drustvenim mrezama) . Sliku koju sam okacio, preuzeo sam sa FB jer je neko objavio istu stvar. Mozda ie lazna, mozda nije..ja mislim da nije.
Ponavljam, ne znam nista o ovoj pojavi, ali posto sam to vidio (a jos par ljudi potvrdili) ... ne mogu iskljuciti da ova pojava postoji. Da li je to magnetizam, da li je to do koze, da li je neka najnormalnija pojava kod covjeka. ... NE ZNAM. Zbog toga sam i pokrenuo raspravy ovdje, ali ocigledno bez nekog efekta jer sve prelazi u tesku sprdnju, kao uostalom sva druga prica na internetu na ovu temu.
Nisma nikakav antivakser, ali se necu vakcinisati dok stvarno ne postane zivot nemoguc bez vakcine (mislim na putovanja, posao, itd...) .
Kako god... drago mi je zbog vas svih na forumu da nakon vakcinacije nemate ovu pojavu, jer da imate.. pretpostavljam da biste se svi odreda malo zabrinuli. Pitanje i dalje ostaje otvoreno zasto se kod nekih ljudi javlja ovo, kod nekih ne.. ali odgovor ocigledno da necemo dobiti ovdje, tako da je svaka buduca rasprava uzaludna.
Poslije danasnje pauze od citanja "Malaske knjige palih", te pisanja na forumu, vracam se ja u svoj svijet epske fantastike, pa se citamo ovdje opet tamo od 01.07.

.
* ispijam 4. karlovacko