Rocker je napisao:
BSE je napisao:
ovo posljednje sto si napisao se slazem u potpunosti, valjda nije niko ovdje toliko naivan, ali...ovo sto si nabrojao kao razloge da leMija svrstava u patriote...izvini, ali to je na nivou djecije naivnosti
Nema potrebe da se spustamo na takav nivo, nece doprinijeti raspravi. Ne znam kako ti i tvoja okolina, ali ja sam bio prilicno demoralisan nakon debakla sa PDP/SDS vladom za vrijeme Cavica i davanja mandata Dodiku.
Iskren da budem, stvarno sam se plasio za opstanak Srpske.
Kako su prolazile godine, mijenjao sam raspolozenje iz defetizma u optimizam. Dodik, i njegova surova retorika su mi vratili vjeru u Srpsku. Niko od nasih vidjenijih politicara nije imao snage da se na tom retorickom planu bori protiv konstantne agresije u kompletnom medijskom prostoru. Ni Cavic, ni Sarovic, da ne pominjem Paravca ili Mikerevica. Ivanic pogotovo.
Dakle, ne podrzavam ja Dodika zbog njega samog, nego zbog toga sto zastupa stavove sa kojima se ja mogu identifikovati, u dosta velikom procentu. Da te iste stavove zastupa npr Sarovic, sutra bih se zalagao i za njega, bez obzira sto je u SDS-u.

izvini ako sam te uvrijedio, to mi nije bila namjera, ali nabrojani razlozi...bah ne vrijedi, sta god napisem zvuci kao uvreda, bolje da preskocim taj dio
ja, vidis, nisam bio demoralisan debaklom PDP/SDS jer od njih nisam ni ocekivao nista, kao sto i dan danas od njih ne ocekujem nista jer za tolike godine njihovog postojanja nisam ni kod jednih vidio krstenog politicara
vecinu te spomenute konstante agresije u medijskom prostoru je leMi sam izazivao svojim ponasanjem i govorom, nije znao kako nekome odbrusiti na intelektualnom nivou (kako narod kaze "u rukavicama") vec samo k`o sirovina (tad mu je jos bio izrazen naglasak k`o sto ga danas ima Mektic)
a o njegovim stavovima da i ne pricamo, mijenjao ih je po potrebi i opet ce - da se ne vracamo toliko unazad, neko je vec kacio njegove izjave prije 20-ak godina, sjetimo se samo sta je unazad 3 ili 4 godine pricao o Nikolicu, Vucicu i SNS-u, a gledaj ga sad; isto tako sta je sve pricao protiv institucije Predsjednika RS, minorizovao ga, ali kad se premijerstvo primaklo kraju, obezbjedio je veca ovlascenja toj istoj instituciji i uvalio svoje dupe