ozna je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
vrlo interesantno, ja takođe gledam, mislim da je sada puno jasnija slika...
I tada su isto radili ......kao demostracije za mir,protiv politicara,protiv nacionalnih stranaka,za normalnu Bosnu ali naravno suverenu i nezavisnu.govorili ovo su protesti svih gradjana svih nacionalnosti itd ..a rusili jugoslaviju i spremali se za rat
Nije ni blizu isto. Prvo, u medjuvremenu se mi nismo grudvali 92-95 a i slabije idemo jedni drugima na kafu. Prestanite biti naivni i plasirati teorije zavjere tipa neka strana sluzba, ovo, ono...to radi Fahro Radoncic i on vam gura te zvake da bi skinuo pritisak sa sebe u federaciji, tipa lik sa fejsbuka i grupa udar su popalili pola BiH. Jesu al u kurcu

U ovom trenutku on uopste nema kapacitet da se pozabavi sa RS i iako zna da vi cuvari Srpske niste naivni, samo vas testira . Fahro je stari DB- eas i dugogodisni saradnik Stanisica, optuznicu i potjernicu za Orica je narucio iz Srbije samo kako se neki gladni Srbi ne bi primili na proteste

Drugo, i ova digresija ce odgovoriti zasto to nema smisla:
Srbi su u SFRJ javno rekli da zele , ako drugi vec ne zele zivjeti s njima, sve teritorije na kojima zivi
vecinsko srpsko stanovnistvo kroz istoriju. Muslimani i Hrvati su rekli da zele samostalnost i da
svi stanovnici koji su po republikama imaju jednaka prava.Rezultat znamo.
Nesto mi se javlja da zakljucujete kako politiku vodi znanje a ne emocija