banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 19:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
BeckaSkola je napisao:
Ko otkrije koji je krajnji cilj ovoga.. ili bar nagovjesti, svaka mu dala. Jer nesto 100% postoji. Al nesto objektivno, bez puno teorija zavjere. To bi bilo na nivou da je neko '84 rekao kako cemo se 10 godina kasnije svi medjusobno klati. Normalno da bi mu rekli da je lud, ali eto, otvoren sam za svaki kometar.

Vec sam rekao cilj ,stvaranje funkcionalne i normalne drzave BIH kako oni kazu...
Plan je propao,Srbi nisu nasjeli na podvalu,a situacija na ulicama se otela kontroli,poceli su da pale predsjednisvo BIH sto nije planirano.demostracije su trebale da traju danima,kao u Ukrajini i pod tim pritiskom je trebalo da se uz pomoc stranaca poguraju takozvane reforme koje bi vodile takozvanoj normalnoj drzavi...a ako ne moze unitarna BIH onda makar unitarna federacija BIH,ukidanje kantona itd.......to je sutina svega sto se desava u BIH zadnjih 20 godina

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qRjkrg5Gz8A[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:21 
Kulturno... :D

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:25 
Majstor
Majstor

Slusajte muslimanske medije,droga je kriva za to sto su neredi eskalirali,srbi su rusli i palili,srbi su ubaceni iz Lukavice ,isto u Tuzli su ubaceni strani elementi itd itd

Droga,narkomani i Srbi su krivi sto propade plan i borba za normalnu i funkcionalnu drzavu BIH

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:29 
Majstor
Majstor

Gledam sad Face TV reprizu centralnog dnevnika od sinoc i Ovog Senada Hazifejzovica i sve me ovo podsjeca na april 1992,i tada je Hazifejzovic vodio dnevnik na TVSA,i tada su protestovali za mir,nosili Titine slike i Jugoslovenske zastave a spremali se za rat

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Evo prilike za biznis, sad ko je staklar moze dobro proci uz pravi marketing. Sto se tice ovaca, pa ono bolje da sam ziva ovca nego pas na sarajevskom lancu, kod njih se ovo desilo zato sto sve organizovali njihovi ekstremisti koji su pod krinkom demokratie, a tu su navijaci kljucni a dobro znamo njiihove navijce. Mi cemo Dodika ako budemo htjeli smjeniti na izborima, a ovi dole mogu da se samozapale ako hoce njihov problem, samo im mogu poruciti bil neko prodao zlatnu kasiku za malu lovu :D

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
danijell je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qRjkrg5Gz8A[/youtube]

:lol:

Eto ko vlada, još jedan u nizu bahatih... i onda se čude kada krene socijalni bunt i krive sve osim sebe.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
ozna je napisao:
Gledam sad Face TV reprizu centralnog dnevnika od sinoc i Ovog Senada Hazifejzovica i sve me ovo podsjeca na april 1992,i tada je Hazifejzovic vodio dnevnik na TVSA,i tada su protestovali za mir,nosili Titine slike i Jugoslovenske zastave a spremali se za rat

vrlo interesantno, ja takođe gledam, mislim da je sada puno jasnija slika...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Moze li snimak da se okaci na forum ?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
@Becka skola
Plan je da Radoncic uzme izbore i pohapsi konkurente (koji zaista trebaju odgovarati, koji su ogrezli u pljacki i koje, kao clanove vladajucih, stite njihove kolege na vlasti. Plan je makar koliko toliko institucije koje vec postoje uciniti funkcionalnim. Radoncica RS trenutno ne interesuje jer se situacija u RS ne moze promjeniti dok god je federacija gori dio BiH.
On shvata da ne moze uticati na mnjenje u RS sa pozicijom u kojoj je dobar dio i SDA i SDP spreman na trgovinu i disoluciju BiH kako bi se, pod a) sacuvalo ukradeno i pod b) napravila kakva takva cjelovita islamska dzamahirija(Alijin san)
Pritisak na RS ce se preseliti tek za 3 do 5 g. u politickom smislu dok se FBiH kako tako ne konsoliduje i to je vrijeme koje su Mili darovali, zajedno sa prethodnih 10 g, SDA I Haris Silajdzic.
Na socijalnom planu ovo je za vlast RS ispalo kao dobra opomena i putokaz za djelovanje i njima i opoziciji.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
krajišnici naravno najnedokazniji,kao i obično :lol: :lol: ..u bihaću opet akcija!

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Citiraj:
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić rekao je danas u Istočnom Sarajevu da postoje procjene i strahovanja da bi moglo da dođe do prelaska demonstranata iz Sarajeva u Istočno Sarajevo, ali da za sada ne postoje saznanja da će do toga i da dođe.

"Za sada nema problema oko toga. Postoje neuralgične tačke koje operativno pokrivamo i nemamo saznanja da bi do toga moglo da dođe. Pomno pratimo situaciju i građani Istočnog Sarajeva mogu da se osjećaju bezbjedno i da normalno obavljaju aktivnosti", poručio je Jovičić nakon sastanka sa gradonačelnikom Istočnog Sarajeva, načelnicima gradskih opština i rukovodiocima Centra javne bezbjednosti.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici Republike Srpske u institucijama BiH sa područja Istočnog Sarajeva - predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac, poslanici u Predstavničkom domu Boško Tomić i Darko Babalj, te ministar prosvjete i kulture Srpske Goran Mutabdžija.

On je rekao novinarima da je učesnike današnjeg sastanka upoznao o tome šta je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srpske preduzelo da zaštiti građane Istočnog Sarajeva od dešavanja u Sarajevu i ostalim dijelovima Federacije BiH (FBiH), te da su razmijenjene određene informacije i napravljena je procjena bezbjednosne situacije u Istočnom Sarajevu, povodom dešavanja u prethodna dva dana u FBiH, sa posebnim akcentom na Sarajevo.

"Nastavićemo da pratimo situaciju. Kako ćemo reagovati zavisi od onih koji imaju namjere da eventualno destabilizuju situaciju u Istočnom Sarajevu. Iskreno se nadam da do toga neće doći", rekao je Jovičić, poručivši da su pripadnici MUP-a Republike Srpske u povećanom stepenu spremnosti i da će iskoristiti sva ovlaštenja da spriječe destruktivne aktivnosti.

Komentarišući pozive tokom demonstracija da se ide "preko Vraca", odnosno u Istočno Sarajevo, on je izrazio nadu da će biti svijesti i pameti da do toga ne dođe, jer je BiH složeno uređena zemlja i svaki takav nepromišljen potez može da izazove mnogo veće posljedice nego što smo ih vidjeli u FBiH.

"MUP Srpske pomno prati situaciju i svakodnevno razmjenjuje informacije u saradnji sa nosiocima najviše političke vlasti u Srpskoj, te lokalnim vlastima na određenim područjima. MUP Srpske, uz saradnju sa drugim institucijama, drži situaciju pod kontrolom na visokom nivou", rekao je Jovičić.

On je naveo da su svi u Srpskoj zabrinuti zbog svega što se dešava u Sarajevu i FBiH i da se ne raduju zbog toga. "Veliki broj ljudi je izmanipulisan. Destruktivne aktivnosti vode maloljetna lica i određena populacija", istakao je Jovičić.

Ministar unutrašnjih poslova Srpske ponovio je da niko nikome ne brani da izrazi nezadovoljstvo, ali da to treba da učini na način kako to nalažu demokratski principi, te poručio građanima Srpske da ne nasijedaju na manipulacije i da ne dozvole da budu izmanipulisani od određenih grupa i pojedinaca.

"Bezbjednost je u Srpskoj na zadovoljavajućem nivou i u ovom trenutku nema ugrožavanja ni pojedinaca ni institucija", istakao je Jovičić.

Prema njegovom mišljenju, određeni političari u FBiH imaju frustracije što se u Srpskoj ne dešavaju stvari koje su viđene ovih dana u FBiH.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:57 
Majstor
Majstor

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

I tada su isto radili ......kao demostracije za mir,protiv politicara,protiv nacionalnih stranaka,za normalnu Bosnu ali naravno suverenu i nezavisnu.govorili ovo su protesti svih gradjana svih nacionalnosti itd ..a rusili jugoslaviju i spremali se za rat

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 15:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
A jeli se Mile oglasio povodom ovih demonstracija ?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 15:05 
Mile ladi jaja u Sociju ako se ne varam...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 15:07 
Majstor
Majstor

Schlager je napisao:
krajišnici naravno najnedokazniji,kao i obično :lol: :lol: ..u bihaću opet akcija!

Izgleda da su u komitetu :lol: odlucili da nastave sa prvobitnim planom,ponovo je ozivjela aktivnost na forumima i facebook grupama ali ovaj put kako kazu camo ciljani pritisak na centrale stranaka i OHR bez popustanja i paljevine

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 15:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Milan je napisao:
Mile ladi jaja u Sociju ako se ne varam...

Znam da je u Sočiju ali jeli prozborio koju pametnu ili ga se to ne tiče ?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 15:21 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
znači moglo bi nešto biti i danas, ajde ako bog da da mi prirede još jedan ugodan dan ispred tv...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ozna je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

I tada su isto radili ......kao demostracije za mir,protiv politicara,protiv nacionalnih stranaka,za normalnu Bosnu ali naravno suverenu i nezavisnu.govorili ovo su protesti svih gradjana svih nacionalnosti itd ..a rusili jugoslaviju i spremali se za rat

Nije ni blizu isto. Prvo, u medjuvremenu se mi nismo grudvali 92-95 a i slabije idemo jedni drugima na kafu. Prestanite biti naivni i plasirati teorije zavjere tipa neka strana sluzba, ovo, ono...to radi Fahro Radoncic i on vam gura te zvake da bi skinuo pritisak sa sebe u federaciji, tipa lik sa fejsbuka i grupa udar su popalili pola BiH. Jesu al u kurcu :roll: U ovom trenutku on uopste nema kapacitet da se pozabavi sa RS i iako zna da vi cuvari Srpske niste naivni, samo vas testira . Fahro je stari DB- eas i dugogodisni saradnik Stanisica, optuznicu i potjernicu za Orica je narucio iz Srbije samo kako se neki gladni Srbi ne bi primili na proteste :D

Drugo, i ova digresija ce odgovoriti zasto to nema smisla:
Srbi su u SFRJ javno rekli da zele , ako drugi vec ne zele zivjeti s njima, sve teritorije na kojima zivi vecinsko srpsko stanovnistvo kroz istoriju. Muslimani i Hrvati su rekli da zele samostalnost i da svi stanovnici koji su po republikama imaju jednaka prava.Rezultat znamo.
Nesto mi se javlja da zakljucujete kako politiku vodi znanje a ne emocija

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Dobar im je i onaj spin sa 12 kg amfetamina.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]