banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 01:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Misliš da će ti cvjetati ruže i kad odeš odavde,oće jarane al juče

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Choban je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
mi ćemo svoje probleme rješavati sami i kad za to dođe vrijeme...

Naravno da trebamo rješavati sami.
A to vrijeme će doći kad? Za 5, 10 ili 20 godina?
Kada se sje.e ješ generacija?

Kao da ovdje nisu uništene firme.
Naravno da nisu svi mogli raditi, ali mnogi dijelovi Čajaveca, Incela, Jelšingrada... su bili zdravi i ladno su mogli raditi i zapošlavati par hiljada ljudi.

Nisam za to da se organizuje nešto zajedno sa Federacijom, mogu se eto podržati neki njihovi realni zahtjevi,a nisam ni za paljenje, ali je vrijeme da se nešto desi i ovdje.
Mirni protesti koji će biti pravi, a ne lažni kao oni sindikata.

već za pola godine, mirno i na najdemokratskiji način na svijetu, bez rušenja i paljevine, izađeš na izbore i kažeš, dosta je, ili kažeš u redu je, nastavite dalje...
naravno, postoji još masu drugih demokratskih načina, kao svaki mogući građanski neposluh, blokada saobraćaja ili nešto tako slično, ali realno, kod nas za to još uvijek ne postoji dovoljna kritična masa, a opet kažem, ako mi u našoj Republici Srpskoj odlučimo da to radimo, radićemo sami, bez federacije ili bilo koga drugog, a što je još sigurnije nećemo tražiti promjenu ustava bih, jedino možemo tražiti referendum... možda bi mi živjeli bolje da smo sami, da sami o sebi odlučujemo...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Na izborima na kojima ne izađe 60-70% birača jer su skontali da se ne može ništa promijeniti jer im tako samo daju legitimitet?
Iako sam ja za izbore da se razumijemo, ali treba glasati i za zadnje na listi jer su otvorene liste čisto da se pokaže glavonjama u partijama da rade loše.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:16 
Bič božji
Bič božji

Choban je napisao:
Na izborima na kojima ne izađe 60-70% birača jer su skontali da se ne može ništa promijeniti jer im tako samo daju legitimitet?

a koliko je bilo juče na protestima, u postotcima...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:18 
Cosa Nostra je napisao:

Necu da mi cvjetaju ruze, hocu da mogu normalno zivjeti od svoje plate, da ne mislim hoce li mi djeca sutra moci naci posao ili hocu li ja riknuti od gladi... :wink: :wink: :wink:

Ne cvjetaju ruze, ali bio i vidio sta znaci normalno zivjeti bez brige hoces li imati dovoljno za hranu do kraja mjeseca...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Braneee je napisao:
Choban je napisao:
Milan je napisao:
Dobro ZorEn rece, blago se nasoj vlasti sa ovcama...

U pravu je.

ama u cemu?
ako je proteste organizovala grupa kojoj u proglasu, objavi ili sta vec pise ovo:

Ko je uopšte spomenuo podržavanje protesta u Federaciji. Puca meni patka i za njima i za organizatorima istih. I zašto bi promjena vlasti u RS, makar i nasilna, značila i ukidanje iste? Bilo kakva partija, pokret ili pojedinac koji za cilj ima ukidanje RS nema apsolutno nikakve šanse da u RS ostvari bilo značajnu podršku, sa protestima ili bez njih. To što federalci svršavaju na takve mene uopšte ne zanima.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Choban je napisao:

a koliko je bilo juče na protestima, u postotcima...

U Federaciji dovoljno da im pošalju poruku da se previše bahate ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:23 
Bič božji
Bič božji

na koji način...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ko je uopšte spomenuo podržavanje protesta u Federaciji. Puca meni patka i za njima i za organizatorima istih. I zašto bi promjena vlasti u RS, makar i nasilna, značila i ukidanje iste? Bilo kakva partija, pokret ili pojedinac koji za cilj ima ukidanje RS nema apsolutno nikakve šanse da u RS ostvari bilo značajnu podršku, sa protestima ili bez njih. To što federalci svršavaju na takve mene uopšte ne zanima.

Potpisujem. Zoka, u pravu si.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
U Prijedoru je nastavljen mirni protest bošnjačkih nevladinih organizacija i Srba- Kandićevaca koji ih podržavaju.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Ko je uopšte spomenuo podržavanje protesta u Federaciji.

Helsinški parlament narkomana, Tupi *urac (Oštra 0) Puvalo i još neka šaka jada...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Milan je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

Necu da mi cvjetaju ruze, hocu da mogu normalno zivjeti od svoje plate, da ne mislim hoce li mi djeca sutra moci naci posao ili hocu li ja riknuti od gladi... :wink: :wink: :wink:

Ne cvjetaju ruze, ali bio i vidio sta znaci normalno zivjeti bez brige hoces li imati dovoljno za hranu do kraja mjeseca...

Ako ne promjene naš mentalitet kad odu vani znaju se vratiti ovamo u još većoj finansijskoj krizi...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
pa sta predlazete vi koji niste ovce?
sta je nama ovcama ciniti?

niko nece na sebe da uzme bilo kakvu odgovornost, u smislu da vodi neke proteste...
niko nece da napravi neku novu stranku, da organizuje neku grupu sposobnih ljudi oko sebe, svi se priklanjaju postojecima i idu linijom manjeg otpora...

mogu ja kao i vi izvlaciti zakljucke iz udobnosti fotelje i govoriti drugima da su ovce, ali sta od toga imamo?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:47 
Ne znam na sta tacno mislis pod "nas mentalitet", ali nije ni bitno...

Ima nasih seljacina dosta napolju i dalje su seljacine...sreca pa gdje ja idem se slabo druze sa nasim ljudima, uglavnom sa njemcima... ;)

Citiraj:
mogu ja kao i vi izvlaciti zakljucke iz udobnosti fotelje i govoriti drugima da su ovce, ali sta od toga imamo?

Nista, ali ne trebamo srati po drugima koji nesto pokusavaju...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja sam za to da za početak osnujemo nešto slično ka oštra nula, ali da se zove duga devetka :D

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Interesantno je danas pratiti muslimanske medije koji su ovo sve zakuhali,zadnjih dana su promovirali i pozivali na proteste a danas osudjuju

evo klix juce objavljivo clanke kako se policija treba pridruziti protestanitima itd a danas objavljuju clanke kako je uhapsen odredjen broj demostranata i 27 kila droge i kako gradjani sarajeva osudjuju proteste

Droga je kriva za sve

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Schlager je napisao:
ljudi,ajd da se ne lažemo :lol: :lol:
ista je priča i za reprezentaciju bih "nose ratne zastave na tribini i hoće da ja navijam za njih".....kao,da ne nose,navijalo bi se ovdje za njih....ne bi!
i da nose varte,i da je 11 reprezentativaca srpske nacionalnosti...ne bi opet...

isto je i za ove proteste,kao pišete pominju promjenu ustava,nose ratne zastave,na klixu pišu ovo,ono...

ajd bar jednom budimo iskreni i priznajmo da nikakvu podršku ovdje protesti ne bi imali ni da svi mašu zastavama republike srpske tamo :lol: :lol:

Ja bi reprezentaciju BIH simpatizovao, matere mi moje. Zna se za koga bi navijao. :)

Nisu to naravno iste emocije kao za Srbiju, ali ipak bi mi i BIH bila na neki nacin draga.

Ali kad vidim ratne zastave, poruke, parole na utakmicama, daleko je jos to. Predaleko. :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
To pokazuje da su mnogo veće ovce oni koji su izašli na proteste, nego oni koji nisu. Nalože ljude, dva dana bez problema ostaju komentari, zapali, ubij, ... i onda ih osuđuju naredni dan. Kao zgroženi...
I da iskreno, zbog svoje muke pokreneš masu, ali bez jasnog cilja. A i da ga imaš, nemaš mogućnost da ga ostvariš osim da podigneš talas... Naravno da će uskočiti drugi da svoje ciljeve ubace, da situaciju iskoriste...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ko otkrije koji je krajnji cilj ovoga.. ili bar nagovjesti, svaka mu dala. Jer nesto 100% postoji. Al nesto objektivno, bez puno teorija zavjere. To bi bilo na nivou da je neko '84 rekao kako cemo se 10 godina kasnije svi medjusobno klati. Normalno da bi mu rekli da je lud, ali eto, otvoren sam za svaki kometar.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Choban je napisao:
Iako sam ja za izbore da se razumijemo, ali treba glasati i za zadnje na listi jer su otvorene liste čisto da se pokaže glavonjama u partijama da rade loše.

Jedan tekst o izborima...
http://www.standard.rs/vitomir-pusonjic ... -jadi.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]