wizzy_bl je napisao:
Stratovarius je napisao:
Rocker je napisao:
I ovdje se vidi

A sto je najgore na forumu i nema botova, ima samo ljudi kojima smeta to sto im Drasko nije ulicu asfaltirao pa opravdavaju svaki postupak i aferu vladajuce garniture. Kontam da Djajic dodje i kaze "jeste, ja sam licno sipao tehnicki kiseonik" da bi i tada dio forumasa nasao kakav takav izgovor za to.
I sto je najgore to rade vjerovatno bez ikakve novcane naknade, bot makar uzme koju stoju mjesecno.

Nekome smeta sto mu je unistena ulica i ima nesposobnog gradonacelnika , a nekome smeta sto ne moze uhvatiti BN preko antetene riblja kost (svih 79 kuca) i zbog toga izlazi na proteste. Cudan je taj narod, ne zna se ko je gluplji.
Opet se uvlaci u diskusiju naziv "tehnicki kiseonik", a valjda je svima jasno da se takav kiseonik nije koristio na UKCu (bez obzira kako ga ko provozao po papirima).
Saglasan sam ja sa tim da se ljudima nije davao tehnicki kiseonik, ma koliko SNSD bio skup lopova i ljudi koji ne prezaju od mnogo cega nema sanse da su davali industrijski kiseonik narodu, to sam samo naveo kao primjer posto mi je smijesno koliko se upinjes svaki dan iz petnih zila da opravdas svaku njihovu malverzaciju a sve pod velom toga sto smatras da je gradonacelnik nesposoban jer ti nije ulicu asfaltirao.
Gradonacelnik je ocito egomanijak zeljan paznje i cilj mu je postati predsjednik sto ce vjerovatno i ostvariti, uz Vukana i Trivicku boljih od njih troje nemamo, steta samo sto su clanovi PDP-a i SDS-a koje ne volim jednako kao SNSD.
Pa dobro, pusti ljude koji zele da izadju na proteste da izadju, kao da je bitan razlog, budimo realni 95% ljudi ce izaci jer im se smucilo sve ovo, BN je tu nebitna stvar, makar po meni.