banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jun 2025, 01:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 235 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Sledeća

Da li planirate ici na proteste? Da li bi ste isli da mozete?
Da 40%  40%  [ 17 ]
Ne 60%  60%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 42
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Okt 2021, 06:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Meni smetaju samo ljudi koji se uvrijede kad napišem nešto protiv ovih ili onih, misleći da sam ja jednako pobornih ovih kao što su oni onih.
Ljudi brane svoj tabor kao svetinju. Ne vide sranje u kojem žive zbog neke sitne koristi...

Mada, teško je mjeriti koliko je ta korist nekome sitna, a nekome krupna...

Ova afera sa kiseonikom savršeno pokazuje koliko je društvo sjebano i koliko se javnost manipuliše dezinformacijama sa obe strane.
Nema tu dobrih i loših, već loših na vlasti i loših koji bi htjeli da budu vlast.

Kako riješiti problem? Jebi ga, ne znam...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 08:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Rekao ti je TNS kako....

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
wizzy_bl je napisao:

Nekome smeta sto mu je unistena ulica i ima nesposobnog gradonacelnika , a nekome smeta sto ne moze uhvatiti BN preko antetene riblja kost (svih 79 kuca) i zbog toga izlazi na proteste. Cudan je taj narod, ne zna se ko je gluplji.

Opet se uvlaci u diskusiju naziv "tehnicki kiseonik", a valjda je svima jasno da se takav kiseonik nije koristio na UKCu (bez obzira kako ga ko provozao po papirima).

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Iste dokaze ko sto ti imas da je to bio tehnicki kiseonik (rekao sam ti da muljanje sa papirima ne racunam)

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A šta računaš, Milinu riječ ?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vec sam ti rekao sta mi je dokaz... da se clan moje porodice oporavio od tog kiseonika, a da je bio tehnicki, do sada bi bio bivsi.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja, to je validan dokaz. Ako ova priča dobije sudski epilog, to se ne pika. :D
Već..

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Znaci potomci onih koji nisu prezivili kiseonik, trebali bi da tuze jer je to dokaz da je u pitanju tehnicki.

Krv ti jebem kakvi zaključci.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
wizzy_bl je napisao:
Stratovarius je napisao:
Rocker je napisao:
I ovdje se vidi :)

A sto je najgore na forumu i nema botova, ima samo ljudi kojima smeta to sto im Drasko nije ulicu asfaltirao pa opravdavaju svaki postupak i aferu vladajuce garniture. Kontam da Djajic dodje i kaze "jeste, ja sam licno sipao tehnicki kiseonik" da bi i tada dio forumasa nasao kakav takav izgovor za to.
I sto je najgore to rade vjerovatno bez ikakve novcane naknade, bot makar uzme koju stoju mjesecno. :D

Nekome smeta sto mu je unistena ulica i ima nesposobnog gradonacelnika , a nekome smeta sto ne moze uhvatiti BN preko antetene riblja kost (svih 79 kuca) i zbog toga izlazi na proteste. Cudan je taj narod, ne zna se ko je gluplji.

Opet se uvlaci u diskusiju naziv "tehnicki kiseonik", a valjda je svima jasno da se takav kiseonik nije koristio na UKCu (bez obzira kako ga ko provozao po papirima).

Saglasan sam ja sa tim da se ljudima nije davao tehnicki kiseonik, ma koliko SNSD bio skup lopova i ljudi koji ne prezaju od mnogo cega nema sanse da su davali industrijski kiseonik narodu, to sam samo naveo kao primjer posto mi je smijesno koliko se upinjes svaki dan iz petnih zila da opravdas svaku njihovu malverzaciju a sve pod velom toga sto smatras da je gradonacelnik nesposoban jer ti nije ulicu asfaltirao. :lol: :lol:
Gradonacelnik je ocito egomanijak zeljan paznje i cilj mu je postati predsjednik sto ce vjerovatno i ostvariti, uz Vukana i Trivicku boljih od njih troje nemamo, steta samo sto su clanovi PDP-a i SDS-a koje ne volim jednako kao SNSD.
Pa dobro, pusti ljude koji zele da izadju na proteste da izadju, kao da je bitan razlog, budimo realni 95% ljudi ce izaci jer im se smucilo sve ovo, BN je tu nebitna stvar, makar po meni.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Zna li se koliko ljudi u RS TV signal i dalje ima preko antene?

1, 5, 10%?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stratovarius je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Stratovarius je napisao:
Rocker je napisao:
I ovdje se vidi :)

A sto je najgore na forumu i nema botova, ima samo ljudi kojima smeta to sto im Drasko nije ulicu asfaltirao pa opravdavaju svaki postupak i aferu vladajuce garniture. Kontam da Djajic dodje i kaze "jeste, ja sam licno sipao tehnicki kiseonik" da bi i tada dio forumasa nasao kakav takav izgovor za to.
I sto je najgore to rade vjerovatno bez ikakve novcane naknade, bot makar uzme koju stoju mjesecno. :D

Saglasan sam ja sa tim da se ljudima nije davao tehnicki kiseonik, ma koliko SNSD bio skup lopova i ljudi koji ne prezaju od mnogo cega nema sanse da su davali industrijski kiseonik narodu, to sam samo naveo kao primjer posto mi je smijesno koliko se upinjes svaki dan iz petnih zila da opravdas svaku njihovu malverzaciju a sve pod velom toga sto smatras da je gradonacelnik nesposoban jer ti nije ulicu asfaltirao.
Gradonacelnik je ocito egomanijak zeljan paznje i cilj mu je postati predsjednik sto ce vjerovatno i ostvariti, uz Vukana i Trivicku boljih od njih troje nemamo, steta samo sto su clanovi PDP-a i SDS-a koje ne volim jednako kao SNSD.
Pa dobro, pusti ljude koji zele da izadju na proteste da izadju, kao da je bitan razlog, budimo realni 95% ljudi ce izaci jer im se smucilo sve ovo, BN je tu nebitna stvar, makar po meni.
Pa i po meni... a nervira me jer je pocela predizborna kampanja godinu dana prije izbora i sad moram ocima gledati svo ovo preseravanje i performanse. Zbog toga krivim Draska. On zapocnr sa idiotarijama, onda se ovi SNSDa prime da odgovore i vrate i tako u krug. Zatrpani smo nebitnim informacijama sa obe strane. Jebem ga, ranije izgubis 2 mjeseca na predizbornu kampanju jedno u 2 godine i to je bilo previse... ovo je sad vec neizdrzivo.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 14:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2018, 19:49
burazer je napisao:

1, 5, 10%?
nzm ali ja ga primam preko antene......... jer me bas fino zabole za TVom a stari ponekad gleda pa eto cisto zbog toga inace nebi ni imao TV.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 14:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2020, 17:21
burazer je napisao:

1, 5, 10%?

Prema podacima RAK-a, taj procenat je oko 20%.
Meni je ovo iznenađujuć podatak, ali očito se ljudima zgadilo ganjati i okretati antenu a i ne žele više gledati muljav analogni signal... Mada, i da je odrađena digitalizacija, ne vjerujem da bi išta bilo drugačije jer su ljudi uzeli Pay tv usluge jer na ovim našim tv kanalima nema ništa pametno za pogledati.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 15:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ovom prilikom pozivam Vizija da ode sa mnom na proteste samo da se uslikamo u prvim redovima, pa placam vopi. :D
Ako je tacno da nije crveni i posao mu ne zavisi od stranke, prihvatice, za sve ostalo trazice izgovore :D

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Po ovoj anketi, imamo minimum 14 specijalaca na forumu

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Jel krenulo, sta se desava, 'grabs popcorn'.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 16:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
"Koliko je naših?"

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 16:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ima li 1000 ljudi?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2021, 16:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Slika

Povećava se broj... vidjećemo šta će biti za 15 minuta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 235 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]