Hhehehe, ama ljuuuudi!!! Ma kakvi PEDERI bolan?
Oni su ko fol GLAVNI problem. Ma jesu moj kurac! Gori su oni koji ih propagiraju pa truju ove mladje i daju im podrsku da "nastave" kontati o tome, jesu li gay ili nisu.
Vidi, hm... u moje vrijeme o tome se nije ni govorilo i pravo da Vam kazem, do tamo neke 15-te godine nisam imao pojma da muskarac sa muskarcem moze da se jebe i da tako zena sa zenom! Boze, to kad sam cuo, a kasnije i vidio u nekim stranim casopisima, mislio sam da se ti ljudi "zezaju", da to nije stvarno, da je to NEMOGUCE itd...
Kao sto rekoh, STRANI casopis mi je to PRVI dao prikaz te, za mene do tad, NEMOGUCNOSTI ?!?!?! Vidite i sami sta nas danas TRUJE, od novina do net-a.
STRANCI i njihova JEBENA demokratija i fol LJUDSKO pravo i PICKA MATERNA!!!
Sta hocu da kazem, do tad, moje drustvo i ja, smo kupovali ZUM reporter (to su bile tada, do 85-te, jedine erotske novine u YU), pa smo bacali "bacana" od plocice, na pomisao samo na sliku neke sisulje.
Prirodno je da muskarci do puberteta, zajednicki ispituju sexualnost (pritom nemislim na zajednicko vodjenje ljubavi, nego na mnogo blazu varijantu, drkanje recimo)

Kad, se kita dovoljno digne, e TAD nastupa ona "hrabrost" da se ljubav proba i da se "METNE" tamo dje mu je lijepo, u tor, kod neke masne supe:)
E, vidis, kasnije, nakon puberteta, nasi se putevi razilaze, svako svoju intimu krije, i predaje je DJEVOJCI !!!! E u tom grmu lezi ZEC!
Danas su ta pravila DEBELO uzdrmana, sto iz informacija sa strane, sto iz toga da je ljudima DOZVOLJENO da cackaju i ono sto je bilo ZABRANJENO!
E pa gospodo, mi kukamo da nam je naisla BIJELA KUGA? Pa i ne naisla, kad se zeni svaki 6-ti muskarac, i kad svaka 3-ca zena napusta brak iz fol, "nemogucih" uslova!
Ma daj, ljudi, jebite se vise malo!
Sto se tice nasih "milih" pedera, pa vidite, njih ce biti sve vise, kako kazu statistike.
Neumoljivo raste taj jebeni prirodni fenomen. Ponavljam, PRIRODNI, jer je sasvim prirodno da se polovi, zbog odredjenih okolnosti, okrenu ka svom polu. Statistika je vodjena od kukaca, preko toplokrvnih zivotinja, pa do nas!!!
Aj recimo, probajte da nekom UBICI, koji robija 25 godina u zatvoru i koji je pojebo barem 40 novih, kako oni kazu "kurvi", ajde njemu recite da je PEDER!
Hehehe, jebace vas i bicevace....
Sto odmah znaci, da nije ni jebanje 2 muskarca dovoljan razlog za paniku. Mislim da je to stvar okolnosti i MODE!
Ja vjerujem da su mnogi krenuli da, piju, puse, duvaju itd, zbog toga jer je to popularna stvar, i neces biti IN. Sa druge strane, ima ljudi koji NEZELE na taj nacin biti IN. Oni imaju jebeni altenrantivni nacin za biti IN. Ehhh.. boze moj, svako oce u svom poroku da uziva. cccc...
Cijela ova prica ima UZROK, a on je:
SYSTEM FAILED....
GAY DETECTED....
DELETE? YES or YES?
Biti GAY je prirodno, kao i, mazohist, sadist, kanibal (e ovo je bas u kurac), mislim, vidjeli ste vise puta kako, pit-bull pojede pudlu:)
A ova prica ima i ZAKLJUCAK, a on je:
Valja nam se nadati, da ce vlasti prvo da zabrane, MNOOOGE stvari za one ispod 18. i da ce roditeljima naplacivati masne kazne, jer, kao sto vidimo, BL kao i mnogi gradovi, lezi na naslagama droge. Neke moje kolege iz MUP-a, nagovjestavaju akciju i cistku govana. Polako....
Zatim, trebalo bi klincima onemoguciti prijevremeno karanje (njihovo seme cuuuri niz haustoreee... prim. aut.), jer to sve vodi ka brzom drustvenom kolapsu.
"Rajka, nemoj mu dadnes, pa ces da vidis kako ce se pozeeeli" prim. aut.
Nacija ce definitivno biti zdravija uz bolju disciplinu, sto neznaci da ce SVE da bude OK, ali ce se barem znati gdje je pocetak a gdje kraj u mnogim stvarima. Davno je bilo to kad su se BRINULI o covjeku i nisu dozvolili da te ANOMALIJE isplivaju JAVNO. Svi koji su bili pomalo "bolezljivi" od takvih stvari, to su krili, bilo da su narkici bilo pederi ili slicno. Morali su da kriju, jer bi bili izrugivani i sluzili kao LOS primjer u naciji. A to je COOL tako postupati... ZASTO? E pa zato sto cete MLADJIMA dati primjer da to NEVALJA!
Skoro u emisiji OPRAH show, bila je tema, JAVASLUK TINEJDZERA. U americi vlada uvjerenje, ako si maloljetnik, nemoze ti niko nista i ti mozes raditi sta oces, DIJETE SI! Ma nemoj, kod nas bi nekad, otjerali te u popravni dom da te guze ko god stigne cak i za malu glupost!
Ponekad ipak pravilo onih nasih starih vrijedi, BATINA JE IZ RAJA IZASLA!
I te GLUPERDE tek sad su nasli da raspravljaju o tome kako nesto TREBA uciniti, jer pojedini roditelji kad su vidjeli SVOJU djecu kako su agresivni i sta rade van njihovog oka, nisu mogli vjerovati da je stvar ALARMANTNA!
Svoju djecu treba odgajati pazljivo, nepopustajuci cim zaplace itd. Ko ga jebe, nek se nauci slusati, nek zna ko ga je napravio. A sto se tice izbora, nebi volio da mi sin/cerka bude BILO sta od navedenih sranja. Znam samo da bi probao da pomognem, ako nebi to dijete prihvatilo savjet i pomoc, sta ostaje....
"Moje ti suze ne pomogose, sine...." prim. aut.
Eto toliko...