banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 18:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 901 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Dec 2015, 12:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
eto družiš se sa mnom,i ti i ostali znate da o svemu volim osim o ratu...al zato kad se raspišem,nema kraja! 8)

izvinjavam se na predugačkom postu,najviše sam ga zbog fikija napisao i jedino od njega i očekujem da mu ne bude teško da ga pročita od početka do kraja....

vidim da ga to zanima,a nije tad ni živio ovdje pa razlog više da sazna neke stvari koje možda i nije znao...

vi ostali preskočite :D

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Moram ovo ostaviti za večeras da pročitam,kad svi legnu spavati,da me niko ne ometa

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 13:04 
Procitao u komadu...btw ona kafana sto si napisao (slozna braca) je bila skroz razvaljena ako se ne varam. Tenk je valjda "ispeglao"...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Sjede čoek i napisa roman!
Hvala stari.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Koliki je post tek na telefonu....nikad kraja...ja mislio brale nest pisao

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
veteran 1987 je napisao:
Ja samo neznam zasto Mile ne podnese ustavnom sudu zahtjev za ocjenu ustavnosti 25.11.
Treba samo provjeriti koji svetac taj dan pada u pravoslavnom kalendaru, i pozvati se na ovu odluku..
Oko za oko, zub za zub.

Sveti Jovan Milostivi.

Poslato sa Alfe 90

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Brate schlager naklon duboki za ovo sto napisa.......nesto sam i znao od buraza koji je kao mladi pporucnik bio na Okucanima.....
Slusao sam i price sa Kupresa cak sam i 2003 obisao neke dijelove visoravni........

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Shlager da li si razmisljao o knjizevnoj karijeri :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 14:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Milan je napisao:
Procitao u komadu...btw ona kafana sto si napisao (slozna braca) je bila skroz razvaljena ako se ne varam. Tenk je valjda "ispeglao"...
Tenkista je bio pokojni Dušan Straživuk Cule po kome je Šibića Han promjenio ime u Dušanovo.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
_Krol_ je napisao:
Koliki je post tek na telefonu....nikad kraja...ja mislio brale nest pisao

Krol
Slazem se i nedaj se zbunit, ne mjesat....Schlager bar nesto i kaze kad napise ja napisem, rastegnem i obicno nista ne kazem, u tome se razlikujemo. :lol:

Ovo sto Schlager prica na zapadu kazu "You walked you talk" - pise ili prica iz iskustva, nesto sto je dozivio i licno prosao kroz pomenute dogadjaje.
Naravno da se moze naucit iz ovakvih licnih svjedocanstava dosta ako se potkrade i koja greska nije bitna toliko na cijelinu.
Mozda da je vise ovakvih svjedoka i objektivnijh prica pouka bi bila jasnija i bistrija.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka

Napokon te razumijem sta pises....jos tns da skontam i mogu otici sa foruma.....

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Samo sanjaj :D

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 16:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Milan je napisao:

mi smo joj tepali tada Slož(e)na braća :D

drže je braća,za koje su nam ovi okučanci pričali da su najokoreliji hdz-ovci i srbomrzci u tom kraju...zato kad krenete u evropu,zg ili bg,i kad vam tamo šofer busa stane,ne dajte u toj kafani nii marku i po za kafu ili wc....ostanite u busu i na mp3 slušajte baju " nisu suze za srbina",kao i ja što radim.....

a te 1991 se kafana zapalila nesrećnim slučajem,naravno....

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Ja nemam pojma o toj kafani ,a x puta sam išao i za Bg i za Zg.
Do duše, nigdje ni ne stajem.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Citiraj:
A živimo kao sirotinja i jedni i drugi. Dok normalan svijet razmišlja gdje će na ljetovanje i zimovanje, i koje novo auto da uzme, mi se busamo u prsa nacijom. A premudri naš vođa i njegov ministar zveckaju oružjem.
Hljeba i igara.

Генерализација најобичнија.
Како живе Каталонци? Како живе Шкоти? Како живе Фламанци? Љетују, зимују, троше наркотике и жене сумњивог морала... Славе своје празнике. И имају тежњу какву има и српски народ.

Читајући такве закључке, схватам да нису нимало случајни. Јер се то помињање национализма користи у сврху истицања лошега, што је апсолутно погрешно. А нарочито је лицемјерна та прича о стандарду живота. Јер забога, ако не будемо славили живјећемо боље, или славимо зато што живимо лоше. Нит живим лоше, нит се стидим националистичке реторике, а славићу 9. јануар увијек.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka

hadzidado je napisao:
Ja nemam pojma o toj kafani ,a x puta sam išao i za Bg i za Zg.
Do duše, nigdje ni ne stajem.

Prva na desnu stranu poslije prelaza

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
дринин вук je napisao:
Citiraj:
A živimo kao sirotinja i jedni i drugi. Dok normalan svijet razmišlja gdje će na ljetovanje i zimovanje, i koje novo auto da uzme, mi se busamo u prsa nacijom. A premudri naš vođa i njegov ministar zveckaju oružjem.
Hljeba i igara.

Како живе Каталонци? Како живе Шкоти? Како живе Фламанци? Љетују, зимују, троше наркотике и жене сумњивог морала... Славе своје празнике. И имају тежњу какву има и српски народ.

Читајући такве закључке, схватам да нису нимало случајни. Јер се то помињање национализма користи у сврху истицања лошега, што је апсолутно погрешно. А нарочито је лицемјерна та прича о стандарду живота. Јер забога, ако не будемо славили живјећемо боље, или славимо зато што живимо лоше. Нит живим лоше, нит се стидим националистичке реторике, а славићу 9. јануар увијек.

Ma kakve veze ima sad seks, nacionalizam i praznici sve si izmjeso. :D

I btw. pusti ti te zene "sumnjivog morala" vecina od njih tako zaradjuju i prehranjuju sebe i koga jos.
Njihov moral je nekad daleko iskreni i nesumljiviji od mnogih poster dama tj. dika i prilika etike i postenja.
Nisam iz te industrijske branse, ali ne nije fer tako "odokativno" nabacivat... :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 18:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Само сам реаговао на те генерализације. Типа сиромашни у џепу, сиромашни у срцу и духу.
И да је обиљежавање славе - одраз и понашање сиромашног човјека. ;)

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Студенти рекли своје. 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
дринин вук je napisao:
Citiraj:
Hljeba i igara.

Sve jasno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 901 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]