banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 19:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 745 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 38  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Zimzograd
PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Archangel je napisao:

Kako to da u Becu ili Bratislavi ne nude pizze, pivu ili slicno? Zasto nude rakije koje su osvajale nagrade, razna tradicionalna jela (tipa u Bratislavi sam jeo neki "ciganski liver" i dobar je, takodje imaju neke palacinke), a pretpostavljam da je slicno i u Becu i drugim gradovima...

Ne prodaju pizzu ali prodaju druge "brze" stvari koje su em masne em preskupe :) I ne moze se onaj maleni trg porediti sa ogromnim trgovima svjetskih metrpola i dugogodisnjom tradicijom. Nego nasem narodu niko ugoditi ne moze a tudje uvijek ljepse.. Gledajuci slike, meni se svidja kako su napravili sve to.

P.S. ima i ustipaka i suvog mesa.. Eno slika na fb :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Kako je ba najlaske podjeliti otkaze u administraciji

Da se mene pita,ne bih otpustao nikoga..Ali,sproveo bih nesto veoma jednostavno i ucinkovito,sto,niti bi sjebalo eventualno otpustene ljude,niti bi ugrozilo budzet...

Izuzetno jednostavna stvar...Posto cijenim da dvije trecine bleji u prazno i ne radi nista (ja ih zovem-gledaci kroz prozor :lol: :lol: ),onda bih primjenio recept da za svaka tri koja odu u penziju-mozes zaposlit jednog u drzavnu upravu!!

Tako bi postepeno dosli na optimalan broj,a da ne sjebemo nikoga.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Samo natjerati te dvije trećine da radi, vrlo brzo bi takvi sami otišli i tražili bolje uhljebljenje. A nije da nema u svakom dijelu javne uprave dovoljno neriješenih problema da se svi uključe.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Hertzog je napisao:
Pa jbg kada je graCkoj raji ispod casti da nesto organizuje, lakse lezati kuci i pljuvati po seljacima...

Gracka raja ne mere da organizuje nista, jer vrovci kolo vode, trebace bar 3 generacije da se emnacipuju mozda tad dodje i bolja ideja od ovih supica zvanih zimzoSmrad.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A sta je to gradski?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Jeste teški off, ali može li mi neko od starije raje odgovoriti jesmo li mi Srbi i prije rata bili ovako netolerantni i zatvoreni za sve koji ne pripadaju nekom malom ličnom oboru (gradu, ulici, selu...). Da bude jasno, nije to samo vidljivo u BL, svaka varošica se počela dijeliti na "nas" i "one što su došli iz..."?

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
bravo!!

ubjedljivo smo NAJNETORENTNIJA nacija!!!

Kad je 1999,za vrijeme bombardovanja Srbije,otuda doslo dosta doktora,profesora ili obicnih radnika da traze posao ovdje,ili samo da se sklone,nevjerovatno je kakvog sam se sve lajanja naslusao!! :( :(

a nas narod..ista krv!!

onda zamisli druze,da nam dodje turcin kao u njemacku,somalijac ili bosanac kao u svedsku,sudanac u austriju,siptar u svajcarsku..uh!! :(

najgori smo! 8)

Poslednji put menjao Schlager dana 15 Dec 2013, 13:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Jedina steta je sto nije vece

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
To ti je ono sto napisa mrljavi Marcelo:
"On voli svoj narod, voli Kosovo i zivot bi dao za njega,
ali zove prljavom seljacinom svakoga ko nije iz BGa"

Idiotluk. Jednak onome ovih iz manjih mjesta sto prde protiv BL/BG i pricaju kako su bolji ljudi u Hercegovini, Podmoravlju, Podmoskovlju, Podrinju...

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
Jeste teški off, ali može li mi neko od starije raje odgovoriti jesmo li mi Srbi i prije rata bili ovako netolerantni i zatvoreni za sve koji ne pripadaju nekom malom ličnom oboru (gradu, ulici, selu...). Da bude jasno, nije to samo vidljivo u BL, svaka varošica se počela dijeliti na "nas" i "one što su došli iz..."?

Nismo. Dok je zaista bilo gradske raje u BL bilo je prelijepo. Islo se na bajrame, katolicke bozice,i niko nikom smetao nije.. A onda dodjose divlji i otjerase pitome. A od Srba mozda 2% moze reci da je gradska raja, svima ostalima ako nije otac a ono deda dosao sa sela u potrazi za boljim zivotom. I bas tih 2% ordinira po forumu :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Pa bili smo tolerantni kao nacija prilikom naseljavanja kosova albancima iz albanije.Dali smo im napuštene srpske kuće na korištenje,odvajali od usta za njihove mnogobrojne dječije doplatke.
Mislim,serete.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
LemiGO je napisao:
@The_new_Statesman

Kako je ba najlaske podjeliti otkaze u administraciji :D pa to je covjece podvig, to ni Hitler ne bi ocistio, jer bi vjerovatno vaskrsnuli radi drzavne plahte :D

@Hertzog

Kakvi bolan seljaci, pa seljachici ovo i organizuju a ovi drugi seljaci se loze, kao vidi ovo i jos kad im natukne kako je to evropski to je vec istinska radost :D

Izvini, ali zvucis besmisleno kao Bosic. :D

I jos nesto, glede Salzburga, Praga, Beca i ostalih gradova koje spominjete. To su globalni turisticki centri gdje ljudi iz citavog svijeta dolaze da ih obidju, pa i da vide taj bozicni ugodjaj. Tu Koka Kola stajl ima smisla sve da se 100% placa iz budzeta.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 15 Dec 2013, 13:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Otvorite temu o toleranciji, a ovde pisite o Zimzogradu... Jbt sve na politiku prebacite, od sada se sve brise sto nema veze sa temom

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pali motorku!

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Budem li se ženio ikada,
biće mlada podno Zimzograda

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Forty Two je napisao:

Jasta smo vec se dijelili......pa onda unutar samog grada na raje,skole,naselja.....ko god kaze da se nije dijelilo i tada laze

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
мени лично не смета зимзоград, смета ми то што знам да постоје људи са квалитетним идејама који су пробали да организују неке ствари у овом граду и то им није пошло за руком због неразумјевања градске управе док "некима" пролази тако лако за било шта што им падне на памет.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 14:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
Пеле Мали je napisao:
мени лично не смета зимзоград, смета ми то што знам да постоје људи са квалитетним идејама који су пробали да организују неке ствари у овом граду и то им није пошло за руком због неразумјевања градске управе док "некима" пролази тако лако за било шта што им падне на памет.

Potpisujem...apsolutno se slazem

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 14:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Пеле Мали je napisao:

potpis 100%
koliko su samo desavanja vlade ili grada organizovali ovi iz agencije akvarijus,sada demofest...mogla ih je vlada ubaciti u budzet za 2014.godinu kao i ostale buzetare :lol:

a ono nije prostor za takva desavanja...premalen je...deluje skuceno...park petar kocic ili mladen stojanovic bi bili dobre lokacije...

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2013, 15:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
LemiGO je napisao:
Hertzog je napisao:
Pa jbg kada je graCkoj raji ispod casti da nesto organizuje, lakse lezati kuci i pljuvati po seljacima...

Gracka raja ne mere da organizuje nista, jer vrovci kolo vode, trebace bar 3 generacije da se emnacipuju mozda tad dodje i bolja ideja od ovih supica zvanih zimzoSmrad.

A tvoj deda je udario kamen temeljac za Kastel? Ili je i on došao iz Pripizdine Donje?

Meni smeta ime...Zimzograd...Zar nije bolje jednostavno Zimograd?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 745 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 38  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]