banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 03:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 309 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jan 2012, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Igor Vujcic je napisao:
Samo Amerima reci da su se teroristi obucavali u BiH odma ce se emocije promjenit xD

Знају то они и сами,они су и дозволили улазак муџахедина и останак истих дан данас,њихова жеља је имат у Албанији и дијелу БиХ такозвану жртвену јагњад док им тако одговара а онда ће учинит са поменута два народа исто оно што су учинили са афганистанцима!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
soba 39 je napisao:
Panzer je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Bilo bi šteta davati novac da se pogleda taj "film" a vjerovatno će proći kao i koncert Amy Winehouse u Beogradu. Angelinu treba tužiti!

Kome i na osnovu čega?
Angelinu treba zg..... Treba joj dobro uĆerati da bi zlo izašlo :D

Guzio bi kostura! Nemaš je za šta uhvatiti!
Znaš kako kažu: bolje da ljulja nego da žulja. U ovom slučaju nažuljao bi noge ako bi ti jahala na qrcu! :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka

drinin vuk je napisao:
Igor Vujcic je napisao:
Samo Amerima reci da su se teroristi obucavali u BiH odma ce se emocije promjenit xD

Знају то они и сами,они су и дозволили улазак муџахедина и останак истих дан данас,њихова жеља је имат у Албанији и дијелу БиХ такозвану жртвену јагњад док им тако одговара а онда ће учинит са поменута два народа исто оно што су учинили са афганистанцима!

Nisu Ameri nego je dozvolio Tuđman da bi kasnije mogao reći kako u BiH ima mudžahedina! I uspjeli su u tome. Problem je što su neki od njih i ostali ovdje kao što je slučaj sa mudžahedinima u Vozući kod Maglaja nekadašnjem većinskom srpskom selu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Херцеговац нису Амери али је Туђман,а исти ти Амери пријетили Караџићу и Милошевићу ако се заузме Сарајево да ће страдати 2,5 милиона Срба на простору Балкана ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
hercegovac27 je napisao:
soba 39 je napisao:
Angelinu treba zg..... Treba joj dobro uĆerati da bi zlo izašlo :D

Guzio bi kostura! Nemaš je za šta uhvatiti!
Znaš kako kažu: bolje da ljulja nego da žulja. U ovom slučaju nažuljao bi noge ako bi ti jahala na qrcu! :lol:

Imaju tu još žile i koža :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka

@Popokatepetl
U čemu je problem? U filmu govori o 300 hiljada ubijenih muslimana i 50 hiljada silovanih muslimanki izmišljotina koja nadilazi čak i Silajdžićeve laži. Radnja u filmu je crno-bijela i predstavljena je na isti način kao i u izvještajima iz federalnih medija u kojima su Srbi "činili zločine" a Bošnjaci se "branili". Da imam prilike i dovoljno sredstava zaista bih tužio pomenutu gospođu zbog satanizovanja i iznošenja sramnih izmišljotina!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Vrijeme je da pocnemo raditi na svojim filmovima neka Dodo pljune pare nema postenog filma jos od lepa sela lepo gore

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZbdsvGohon4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
hercegovac27 je napisao:
@Popokatepetl
U čemu je problem? U filmu govori o 300 hiljada ubijenih muslimana i 50 hiljada silovanih muslimanki izmišljotina koja nadilazi čak i Silajdžićeve laži. Radnja u filmu je crno-bijela i predstavljena je na isti način kao i u izvještajima iz federalnih medija u kojima su Srbi "činili zločine" a Bošnjaci se "branili". Da imam prilike i dovoljno sredstava zaista bih tužio pomenutu gospođu zbog satanizovanja i iznošenja sramnih izmišljotina!

Нисам мислио на дио да је филм (бар како се чини по досадашњим реакцијама) пун преувеличаванја, фабриковања истине, и измишљотина. Мислио сам на саму реченицу "због неистина изречених у филму". Филм је фикција, да кле неистина сам по себи, макар био заснован на најистинитијем догађају. На крају већине филмова имаш ону изјаву "ово је дјело фикције, свака сличност са стварним особама је случајна", и мислим да се то и ставља, између осталог, због могућих правних заврзлама. Зато сам рекао да је сама помисао на тужбу смијешна, јер нема никакве основе.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
dzamija je napisao:
Citat RS bolja polovica:

neee, nego kad krene taj treci svjetski rat, da ih pobijemo i napokon se razracunamo do kraja... tad nece imati podrsku zapada koji ce se boriti na svojim frontovima.
u svakom slucaju nikad necu biti tolko bolestan da na glavnim saobracajnicama u Sarajevu ni nakon 17 godina od kraja rata ne popravljam ratnu stetu, samo da bih se nadao da time mogu postici jos poneku laznu simpatiju nekog bitnog ili nebitnog posjetioca.
kao sto nikad necu biti toliko licemjeran da govorim jedno u vezi "suzivota" , a podrzavam i trazim da se snimaju filmove koji satanizuju taj isti narod s kojim KAO zelim suzivot.

Citiraj:
Da, poznato mi je tvoje "junaštvo" rušenja džamija.
Eto kad smo kod toga možeš li mi obrazložiti rušenje B.Lučke džamije Ferhadije.
Možda ćete Angelina bolje shvatiti ako joj objasniš ti.

Citiraj:
Sta tacno ti hoces? Prvo imate tu religiju gdje vam je dzamija na svakom koraku bodete sve oko sebe tako kad se nacickate.
Da ste normalan i kulturan narod (sto naravno niste, niti cete ikad biti jer poticete od poturica, a znamo kakvi su to otpaci bili) znali biste da vam je dovoljan jedan vjerski objekat na 5000 stanovnika. A ne 15 dzamija u "avliji" u kojoj nema ni 500 ljudi.[/quote]

Kakav si ti bolesnik :o :o :o :o :o :o

Kakva glupost, zaboli Andzu ona stvar za nama, mi mo njoj interesantni kao lanjski snijeg. U ovoj cjeloj prici ona je vidjela naravno neki svoj interes, i to je sve. A mi smo posebna prica, i nezaluzujemo da nam bude bolje....

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Poslednji put menjao Banjalucki_Behar dana 18 Jan 2012, 23:13, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
остаје нам да се надамо да ће Анђа бити довољно глупа и да ће ставити: засновано на истинитом догађају пошто постоји нека прича о српско-муслиманском пару. онда би тужба имала смисла.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka

Popokatepetl je napisao:
hercegovac27 je napisao:
@Popokatepetl

Нисам мислио на дио да је филм (бар како се чини по досадашњим реакцијама) пун преувеличаванја, фабриковања истине, и измишљотина. Мислио сам на саму реченицу "због неистина изречених у филму". Филм је фикција, да кле неистина сам по себи, макар био заснован на најистинитијем догађају. На крају већине филмова имаш ону изјаву "ово је дјело фикције, свака сличност са стварним особама је случајна", и мислим да се то и ставља, између осталог, због могућих правних заврзлама. Зато сам рекао да је сама помисао на тужбу смијешна, јер нема никакве основе.

Angelina je valjda rekla da je kroz film predstavljeno jedno od viđenja rata u BiH viđenje iz sarajevske medijske kuhinje. Film je propaganda! Čak kaže da se nada da će Srbi kada pogledaju film drugačije gledati na dešavanja iz prošlosti. Pa dobro zar oni zaista misle da smo mi idioti!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

"Čak kaže da se nada da će Srbi kada pogledaju film drugačije gledati na dešavanja iz prošlosti"

AHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA AHHAHAHHA HAHAH AHAH AHAH AHA HAH AHA HAHAHAHHAAH AH AHHA

umrt cu nemogu disat ahahahhahaa

uh jesam se ismijo nisam duze vrijeme ovako eo i stara me pita sta mi je xD

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Џенифер је била грешна,ал ова искомплексирана анорексична наркоманка осим што је плитка и шовинистички настројена још јој је и ниво интелигенције сразмјеран броју папуча које носи.

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka

Igor Vujcic je napisao:
"Čak kaže da se nada da će Srbi kada pogledaju film drugačije gledati na dešavanja iz prošlosti"

AHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA AHHAHAHHA HAHAH AHAH AHAH AHA HAH AHA HAHAHAHHAAH AH AHHA

umrt cu nemogu disat ahahahhahaa

uh jesam se ismijo nisam duze vrijeme ovako eo i stara me pita sta mi je xD

Da to je izjavila i nada se pozivu iz Srbije. Predstavnik čini mi se kuće Milenijum film ponudio je da bude distributer filma u Srbiji. Jebote kakvi smo mazohisti! To nije normalno!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Verovatno će staviti da je zasnovano na istinitim događajima, a naravno debilni Ameri, a i ostali koji nisu upućeni će u to poverovati i sad je samo pitanje kako će to shvatiti, pošto većina njih ne voli Muslimane, možda to shvate i kao ''srpku pozitivu na okrutan način'', ali čisto sumnjam.
Samo ako napiše da je film sniman na osnovu istinitih događaja ima osnove za tužbu, a ako ne onda bi je jedino mogli tužiti za tu izjavu da: ,,Republiku Srpsku treba ukinuti jer je genocidna tvorevina.'' Ali nisam još ni siguran da je to rekla jer to je zasad samo Kurir napisao, a Kurir je sklon izmišljanju lažnih bombastičnih vesti.
A tačno je to da je žalosno i idiotski što sufinansiramo snimanje filmova tipa ,,Turneja'', ,,Sv. Georgije ubiva aždahu'' i sl. A najbizarnije je to što je Srbija sad usvojila zakon po kom ona užestvuje u finansiranju 10% od budžeta filma ako se bar delić tog filma snimi na njenoj teritoriji, bez obzira na sadržaj radnje, jer eto to je kao ''promovisanje'' Srbije. I sad npr. dođe neka Anđa ili neka sl. budala i snimi par scena svog filma u BG i dobije za to 10 miliona Evra, jer je budžet filma 100 miliona, a u filmu prikazuje Srbe monstruoznim krvolocima. E jebem te srpska gluposti i debilnosti. Jebe ns kako ko stigne. :(

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Treba nam neki forumas koji je advokat ako ima neko u toj profesiji neka nam objasni sta se tuzi sta ne !

A mogu misliti kad je slusala iskaze omg dzenosajd kmee 300,000 poginulo 2 miliona raseljeno od tog milion se izgubio xD kmee tukli nas zive pustali psima gazili tenkovima kmeee koristili laserske maceve ko u star wars cudi me da nam nisu prisili granatiranje osiromasenim uranijumom xD

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
Jim Walsh je napisao:
Ево за првих пола сата двије и по хиљаде дислајкова и три хиљаде коментара, придружите се:

http://www.youtube.com/watch?v=wDBU8CqU0dg

Obavio gradjansku duznost.

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
ljudi ajmo se vratiti na početak i pomisliti da ovo moguće nije izjavila sama Anđa Kosturača. Dakle u članku se spominje izvjesni Obrad Bubić, (sekretar Saveza logoraša RS) koji kaže:
- Poslala mi je poziv da prisustvujem pres konferenciji koju će u maju održati u Banjaluci sa izvesnim Arčibaldom Klajnom. Ona planira da se aktivira i da zatraži da se „kao genocidna tvorevina ukine Republika Srpska“! Po meni je ovo slobodna interpretacija dotičnog. Naravno Kurir je jedva dočekao da iskontruiše bombastični naslov. S obzirom da smo u zadnje vrijeme svjedoci otrovnih strelica na liniji SA-BL ne bi me čudilo da je i ovo iskorišteno da se dodatna pojača amunizitet.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja mislim da bi neko trebao i na sudu odgovarati za onaj film sveti georgije ubiva azdaju glumci odlicni tema jos bolja ali kako je uradjeno :( ali posto je ovo zemlja krvi i meda xD a i ona tamo preko drine nije dalje odmakla od tuzbe za sramocenje istorije nece biti nista :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 309 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]