banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Jul 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 315 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Bomba u Norveskoj
PostPoslato: 25 Jul 2011, 21:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Jul 2011, 20:36
meni su uvjek sumnjivi taki bombaski slucajevi, ko da je tako lako prenet tolki exploziv i oruzje pored tolkih kamera i policije,
a pogotovo ovo, oni prezivjeli svjedoci sto su pricali o ovom na tv djeluju dosta tamnjikavo kao da su neki emigranti,,,

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 21:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
old fashion men je napisao:
Bumerang se vraća, a jesu i naprimali svakakve bagre uključujući i ove naše sa malim m, dali im socijalu, smjestili ih i nahranili , evo sad im oni zahvaljuju, ko ih jebe valjda će se sad opametiti nakon ovoga.

Čitam one bijednike na SaX puni su nade da su napad izveli neki drugi, da možda ipak nisu muslimani, OMG
Koji paćenici da ne povjeruješ, pa ko će to uraditi nego ko je i do sada tj. Muhamedovi slijedbenici.

Brzo si potrco pred rudu frajeru pa optuzio cak i Bosnjake za ovaj sraman cin a ono ispade da je ludjak sljedbenik Karadziceve politike. Mislim da je shodno da se javno izvines za svoje navode.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...mislis da je shodno...ajde...zajebavas...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Što da se izvinem, samo sam reagovao na vijest da je "globalni džihad" preuzeo odgovornost za napad
A to da se bumerang vraća i da su naprimali svakakve bagre stoji, čak je i ovaj teroristički čin vrsta protesta iniciranog zauzimanjem Evrope od strane raznorazne bagre kojoj tamo nije mjesto uklučujući i vas, a i nas.
Usput budi rečeno ovaj slučaj i mogućnost jačanja desnog extremizma će sigurno natjerati Evropu da preispita svoju imigracionu politiku i zakone, jer bolje je sad malo počistiti nego rizikovati da zbog nepodnošljive prljavštine birači se okrenu desnici, a znamo kako oni čiste ako dobiju mandat.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Što da se izvinem, samo sam reagovao na vijest da je "globalni džihad" preuzeo odgovornost za napad
A to da se bumerang vraća i da su naprimali svakakve bagre stoji, čak je i ovaj teroristički čin vrsta protesta iniciranog zauzimanjem Evrope od strane raznorazne bagre kojoj tamo nije mjesto uklučujući i vas, a i nas.
Usput budi rečeno ovaj slučaj i mogućnost jačanja desnog extremizma će sigurno natjerati Evropu da preispita svoju imigracionu politiku i zakone, jer bolje je sad malo počistiti nego rizikovati da zbog nepodnošljive prljavštine birači se okrenu desnici, a znamo kako oni čiste ako dobiju mandat.

Ma šta mu se pravdaš...
Nego,jel se Tadić izvinio ?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
KaoKakao je napisao:
a ono ispade da je ludjak sljedbenik Karadziceve politike.

Cujem kako cemu zbog toga prosiriti optuznicu i na 2011.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Citam da je policija priznala gresku i smanjila broj sa 98 na 76.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01

U kojem ti vijeku zivis? Za tebe je najbolje da se ne pomjeras iz zabiti u kojoj se nalazis. Zalosno je citati tvoje poglede na svijet. Neka ti je bog na pomoci i onima slicnim tebi.
Moj ti je savjet da obidjes malo Evropu, da se druzis sa drugima, mozda shvatis neke stvari. Ne znam cime se trujes, ali iz tebe izvire mrznja. Mislim da bi se ti i ovaj Norvezanin izvanredno slagali. Vjerujem da duboko u sebi opravdavas njegov cin.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Obišao sam ja Evropu uzduž i poprijeko i sve mi je jasno kako stvari stoje, jedino mi nije jasno koliko će još dugo Evropljani imati strpljenja.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Lijepo je sto si obisao Evropu.
E, sad obidji opet, ali se druzi sa drugacijima od sebe. Uzivaj u zivotu, podijeli sa njima srecu i tugu. Radujte se skupa svakom novom danu... Bolje ces se osjecati i mislices pozitivno. Izbaci mrznju iz sebe, opusti se, misli o lijepim stvarima. Zelim ti sve najbolje. :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Što su sijali to će i žnjeti, gorki plodovi i produbljenja svake vrste krize.
Moje pitanje je, kako bi se desničari, po eventualnom stupanju na vlast, uopšte snalazili u ovakvom kupusu?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=up_y1czY87M[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 23:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
http://www.muskimagazin.com/2011/07/25/ ... ika-video/

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2011, 01:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Je li on bio član neke stranke?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2011, 01:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
sad slusam na BN-u, lik nije nikakav Karadzicev sljedbenik, nego je uvidio kakva je nepravda nanesena Srbiji, i Srbima u Bosni, tj. Srbima generalno.
Naravno BN se osvrnuo samo na nas, pretpostavljam da je manifest zasnovan ne samo na podrsci nama, nego citavoj anti-islamskom i anti-semitskom politici.
Ne znam sta bih rekao, mozda se neko zapita da li su zaista pogrijesili u vezi Srbije, kad se jedan tako domicijelni i nama udaljeni Norvezanin odluci na takve korake u svom bijesu ka gore navedenim.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2011, 02:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hajde ti to objasni onom padobrancu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2011, 08:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jul 2011, 09:20
Optuženi za dva napada u Norveškoj u kojima je život izgubilo 76 ljudi Anders Behring Breivik, očekivao je da će biti ubijen dok je u ponedjeljak ulazio u sudnicu, izjavio je njegov advokat Gejr Lipesstad.

"On je nekoliko puta rekao da očekuje da će ga ubiti iz vatrenog oružja" na putu prema sudnici gdje se prvi put pojavio na suđenju, zatvorenom za javnost, rekao je Lipesstad za TV stanicu "NRK".

"On je to očekivao. On ima potpuno drugačiju percepciju realnosti od nas ostalih Norvežana, on misli da tortura postoji u zatvorima u Norveškoj", kazao je Lipesstad.

Grupa gnjevnih Norvežana vrijeđala je Breivika dok je dolazio na suđenje, nazivajući ga "izdajnikom" i "prokletim ubicom", prenosi AFP.

Sudija je Breiviku odredio osmosedmični pritvor, od čega će četiri sedmice provesti u samici.

"Nije bio iznenađen, primio je stvari mirno", dodao je Lipesstad.

U bombaškom napadu u petak u Oslu poginulo je osam ljudi, dok je u pucnjavi na ostrvu Utoya, istog dana, Breivik ubio 68 ljudi.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2011, 08:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
KaoKakao je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
sad slusam na BN-u, lik nije nikakav Karadzicev sljedbenik, nego je uvidio kakva je nepravda nanesena Srbiji, i Srbima u Bosni, tj. Srbima generalno.

Ma jadni Srbi uvijek neka nepravda njima nanesena, mislis i na silne nepravde poput genocida u Srebrenici, Omarskoj, Keratermu, Manjaci, Trnopolju itd mislis na razne masovne grobnice? DokleN mislis lagati samog sebe?

A i vidimo kakve ludjake ta politika "nepravde" privlaci k sebi.

Tako je jarane! Potvrdio Naser Orić sa svojim humanitarnim radom u okolini Srebrenice i Bratunca!

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2011, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

KaoKakao je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:

Ma jadni Srbi uvijek neka nepravda njima nanesena, mislis i na silne nepravde poput genocida u Srebrenici, Omarskoj, Keratermu, Manjaci, Trnopolju itd mislis na razne masovne grobnice? DokleN mislis lagati samog sebe?

A i vidimo kakve ludjake ta politika "nepravde" privlaci k sebi.

Dokle vi poturice mislite da će svijet vjerovati u vaše laži, polako istina izlazi na vidjelo, a kad tad će sve biti jasno, polako, bili smo mi Srbi i pod većim pritiskom i pod većim lažima i klevetama ali bi i 12' bi i 18', bi i 45', samo slijedeći put mislim da Srbi neće biti budale i ostaviti zmiju u njedrima, a slijedeći put će sigurno biti.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2011, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Citiraj:
U trenucima dok je ubijao mlade učesnike kampa na ostrvu Utoya Breivik je imao slušalice iPoda u ušima i slušao britanskog muzičara Clinta Mansella.

Pjesmu "Lux Aeterna" nazvao je "izuzetno moćnom" i opisao da mu je njeno stalno ponavljanje omogućilo da suzbije svoj strah.

Desničarski ekstremista, autor manifesta na 1.500 stranica, otkrio je da je muziku slušao pojačanu na maksimum dok je ubijao tinejdžere po ostrvu.

Ova poznata numera korištena je u TV emisijama poput Britain's Got Talent i Soccer Saturday, ali i u scenama bitke u trilogiji Lord of the Rings i kao tema Requiem for a Dream, prenose britanski mediji.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hKLpJtvzlEI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2011, 09:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Meni taj islamski svijet nije nikako jasan, a još mi je nejasniji onaj isti svijet što ih prima u svoje okrilje! Dođu iz Turske ili pakistana u Skandinaviju dobiju sva prava i mogućnosti, e onda im smeta što ne nose burke, pa se bune na hranu po školama, pa se bune na liberalizam, pa ih vrijeđa komšija sto je hrišćanin, pa daj autonomiju....da su pametni a nisu lijepo kundakom u leđa natovari u brodove i marš nazad odakle si došao! Ko je kome u zemlju došao i ko koga treba da poštuje? Što si došao na zapad ako ti smeta taj način života??? Previše je to uzelo furseta....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 315 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]