banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 10:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jul 2011, 10:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
eno u hr isusili 3jezera, i nista nisu nasli,samo su od jedne nesrece napravili jos vecu ekolosku katastrofu,,,

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2011, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
NIje jezero isuseno nego je samo privremeno brana zatvorena

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2011, 14:11 
Veteran
Veteran

ma jesu! bilo na tv, doneli pumpe i izvukli svu vodu! i pretrazili, nista nisu nasli i sad vracaju vodu nazad! evo sve ti pise ovdje www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Reg ... oniji+Bilić.html

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2011, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nije da me zanima, cisto sam kontru udario.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2011, 15:36 
Veteran
Veteran

aha znaci pukla te suncanica u glavu, pa ti nije dobro? ,
nista zato, parkiraj se u lad,malo se umi i popi ladne vode, i proce zacas! :D 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 14:59 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Paravinja-Zasto-mislite-da-sam-je-ubio-Nema-tijela-ni-svjedoka-97153.html

"Nije mi jasno zašto u Hrvatskoj vjeruju da je ta cura ubijena iako nema tijela ni svjedoka - rekao je na Sudu Bosne i Hercegovine".

"Na sudu je ponovio kako je izjavu o ubistvu Antonije Bilić dao pod prisilom. Tvrdi kako je banjalučka policija pretukla njega i suprugu Milijanu."

"- Sada se provjerava ima li Paravinja zaista državljanstvo Bosne i Hercegovine, što ćemo pokušati saznati u najkraćem mogućem roku. Ako se dokaže da ima, onda nastaje nova pravna zavrzlama jer u pitanje dolazi sama mogućnost izručenja - objasnila je Paravinjina advokatica po službenoj dužnosti Milana Borovčanin Bulić".

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Svih ovih dana kad god cujem "Dragan Paravinja", meni to nesto poznato... Sve kontam odakle ga znam u p.m.

Tek sad skontam na koga me podsjeca -> http://www.youtube.com/watch?v=XjlaygmQS_w

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 22:43 
Veteran
Veteran

spavac je napisao:
http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Paravinja-Zasto-mislite-da-sam-je-ubio-Nema-tijela-ni-svjedoka-97153.html

"Nije mi jasno zašto u Hrvatskoj vjeruju da je ta cura ubijena iako nema tijela ni svjedoka - rekao je na Sudu Bosne i Hercegovine".

"Na sudu je ponovio kako je izjavu o ubistvu Antonije Bilić dao pod prisilom. Tvrdi kako je banjalučka policija pretukla njega i suprugu Milijanu."

"- Sada se provjerava ima li Paravinja zaista državljanstvo Bosne i Hercegovine, što ćemo pokušati saznati u najkraćem mogućem roku. Ako se dokaže da ima, onda nastaje nova pravna zavrzlama jer u pitanje dolazi sama mogućnost izručenja - objasnila je Paravinjina advokatica po službenoj dužnosti Milana Borovčanin Bulić".

ma da kao sad provjeravaju? a sta su radli ovih mjesec dana? ocito da je neka mucka u pitanju,

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 01:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
- Njegove sposobnosti da shvati značaj učinjenog djela bile su očuvane. On je patološki lažljivac, agresivan je i nema osjećaj krivice i kajanja. On je sposoban za praćenje suđenja, rekla je dr Lazarević.
Ona je dodala da je Paravinja osoba sa intelektualnim sposobnostima na nivou gornjeg prosjeka, sa devijacijama u strukturi ličnosti, koje se karakterišu kao antisocijale.
- Tokom školovanja pokazivao je osobine asocijalnog ponašanja, bježao je sa časova, sukobljavao se sa vlašću. To se nastavilo i kasnije i rezultiralo sa više krivičnih djela, istakla je dr Lazarević.

Citiraj:
Završene riječi iznijeli su i tužilac i odbrana, a izricanje presude zakazano je za petak, 15. jula, u Osnovnom sudu u Sokocu.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hron ... ivice.html

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Paravinja je osudjen na dvije godine i osam mjeseci zatvora za pokusaj silovanja.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 01:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ZAGREB - Mlada konobarica koja je izbjegla iz Hrvatske u vrijeme rata i godinu dana živjela u Staroj Pazovi bila je prva žrtva monstruma Dragana Paravinje, a za napad na nju mu nikad nije suđeno.
Jutarnji list piše da se zločin dogodio 1995. Dakle, prije nego što se doznalo za druge Pravinjine zločine počinjene 1996. i 1997 . za šta je u Srbiji osuđen na zatvorsku kaznu od četiri i po godine.

Svoj iskaz djevojka je povukla uoči suđenja pa je postupak stoga obustavljen, iako su ga policajci uhvatili na djelu na suvozačevom sjedištu automobila na livadi iza dječjeg vrtića u Staroj Pazovi.
Bilo je to njegovo prvo silovanje. Otad vreba mlade autostopistice i vodi ih na sporedne ceste u zabiti gdje ih pokušava silovati.
Zadnja među njima je, vjeruje se, mlada Drnišanka Antonija Bilić za kojom se traga već 40 dana.
Paravinja je prvoj žrtvi prišao u kafiću u kojemu je radila, nedaleko od naselja u Novoj Pazovi gdje je živio sa suprugom Milijanom i dvojicom sinova. Nagovarao ju je da je poveze kući, što je ona isprva odbila. Ostavio joj je svoj broj mobitela, a dočekao ju je ispred kafića nakon radnog vremena.
Nesrećnica je ipak pristala da je poveze s obzirom da je Paravinja poznavao njenog oca.
Na putu prema kući skrenuo je na livadu iza lokalnog dječjeg vrtića i nasrnuo na nju.
Žrtva je počela vrištati što su čuli prolaznici i pozvali policiju. Jutarnji piše da su Paravinju policajci zatekli na djevojci koja je bila uplakana, izgrebana i poderane odjeće.
Nesrećnica je iskaz povukla zbog sramote i strahujuće od osude okoline
.

http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 98272.html

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 05:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
ZAGREB - Mlada konobarica koja je izbjegla iz Hrvatske u vrijeme rata i godinu dana živjela u Staroj Pazovi bila je prva žrtva monstruma Dragana Paravinje,
Jutarnji list piše da se zločin dogodio 1995.
Ostavio joj je svoj broj mobitela,

http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 98272.html

sta nije logicno?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 10:39 
Veteran
Veteran

dzaba oni njemu napakovase svasta,manijak se izvuce, dobro kazu valja za se imat vezu i nema da brines,,,,

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eh da 'oce tebe neko ukrasti...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 11:02 
Veteran
Veteran

nece nista nebrini! a i ako bude vratit ce me jos brze i zaljept uz mene jos po 100km! :P

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:

Инфо
15:12 | 22/07/2011

Извор: СРНА
Фото: СРНА

Чолак је рекао да је сада само питање тренутка када ће Паравиња бити изручен и да је Министарство о одлуци обавијестило интерполе БиХ и Хрватске, који сада требајда обаве технички дио посла.
Министар објашњава да су у току договори о изручењу и да постоји више варијанти, наводећи да би Паравињу Судска полиција БиХ могла да води до границе са Хрватском, гдје би га преузела хрватска полиција, или да хрватска полиција дође по њега у затвор Кула, гдје је сада притворен.
''Паравиња у Хрватској може да буде до правоснажности поступка који се против њега води пред судом на Сокоцу, када ће бити враћен БиХ. Такође, ако у међувремену буде затребао правосуђу БиХ, Хрватска ће га поново вратити'', додао је Чолак.
Министар Чолак каже да ће Паравиња на крају, највјероватније, трајно бити изручен Хрватској.
Хрватска полиција тражи Паравињу због сумње да је у јуну ове године силова и убио малољетну Антонију Билић из Дрниша.
Суду на Сокоцу је овог мјесеца неправоснажно осудио Паравињу на двије године и десет мјесеци затвора због покушаја силовања 2002. у Источном Сарајеву.
Паравиња је и у Србији, такође, осуђен због силовања на четири и по године затвора.
Ђ.В.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 21:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Jul 2011, 20:36
evo sad opet sve porice,
http://www.vijesti.ba/hot-news/47113-Pa ... Bilic.html

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 00:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Наставља се потрага за Aнтонијом Билић

ЗAГРЕБ - На претраживање терена у потрази за Дрнишанком Aнтонијом Билић, за чији нестанак се сумњичи Драган Паравиња који је привремено изручен Хрватској, утрошено је 336.000 евра, изјавио је портпарол МУП-а Хрватске Крунослав Боровец за хрватске медије.
Од 7. јуна откако је посљедњи пут виђена да улази у камион који је возио Паравиња, Aнтонију Билић тражиле су бројне полицијске снаге, ватрогасци и припадници горске службе спасавања. Паравиња, који је ухапшен 26. јуна у БиХ гдје је неправоснажно осуђен на 34 мјесеца затвора због покушаја силовања, привремено је изручен Хрватској у петак увече и од тада се налази у притвору у Шибенику.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 07:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
rapsodija_wolfsburg je napisao:
Ja mislim da je kriv, ali da je ubijedjen da mu ne mogu dokazati krivicu.
Bilo bi lijepo kada bi se djevojka ziva i zdrava pojavila odnekud.

Moja tvrdnja se ispostavila tacnom. Psihopata je izgleda sve dobro izracunao. Za nadati se da ce policija pronaci gresku u racunici.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 01:21 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
"Mislim da to Dragan u Hrvatskoj nije napravio jer nije mogao biti u isto vrijeme biti na mjestu gdje i Antonia. Naime, on je došao iskrcati kamion oko 7 sati i nije mogao sve to napraviti do 10 sati i stići na mjesto gdje se to navodno dogodilo. Moja žena i supruga moga sina bile su kod njega u zatvoru u Sarajevu i rekao im je da on nema veze s tom djevojkom koju traže u Hrvatskoj. To što je priznao ubojstvo bilo je pod prisilom jer je njegova žena, koju su također tamo tukli, rekla kako ga je čula da plače u susjednoj prostoriji i da su ga tukli. Nadam se da nije napravio to što govore", kazao je Obrad Paravinja.

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/07/27/0716006.html?pos=n1

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]