banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 19:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Maj 2011, 19:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Šta će jadni, kada nisu bogati kao mi. Koliko su propali vidi se po tome što su plate državnih službenika manje od onih koji rade u privredi. Ne može čovjek biti zadaovoljan samo sa sigurnim poslom. Zato i idu u propast. A nama je odlična budućnost zagarantovana :)

Da se vratim na temu. :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Kontam, koga na Zapadu boli za troje djece iz Libije...Djeca su i za bombardovanja Srbije ginula pa niko ni glave nije okrenuo...
Tako da mi to otpada kao "marketinški trik" jer bi ga bolje bilo izvesti pred izbore a ne sad...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 20:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
Citiraj:
21:03 | 02.05.2011.
Veliki broj islamskih svećenika doživljava sahranu Bin Ladena u moru kao ponižavanje muslimanske tradicije.

20:59 | 02.05.2011.
"Bin Ladenova sahrana u moru predstavlja kršenje islamske tradicije, što može dovesti do poziva na osvetu i na napade na američke ciljeve" poruka je muslimanskih velikodostojnika koju prenosi Associated Press

20:48 | 02.05.2011.
Ubijen vođa Al Qaide - Osama bin Laden 3"Ako je istina da je tijelo Osame bin Ladena bačeno u more, islam je u potpunosti protiv toga", izjavio je dr. Mahmoud Azab, savjetnik velikog imama Al-Azhara šeika Ahmeda al-Tayeba.
"svako tijelo, vjernika i nevjernika, muslimana i kršćana i onih koji su ubijeni ili umrli prirodnom smrću mora biti poštivano".
Al-Azhar u Kairu je najveći centar vjerskog učenja u sunitskom muslimanskom svijetu.

20:33 | 02.05.2011.
Oko tisuću prosvjednika okupilo se danas, povodom ubojstva bin Ladena, u Keti na jugozapadu Pakistana, skandirajući "Smrt Americi"

20:30 | 02.05.2011.
Neimenovani dužnosnik američkog Ministarstva obrane izjavio je danas da je sahrana Osame bin Ladena obavljena na moru, sa palube američkog nosača aviona, jer nijedna država nije htjela prihvatiti njegovo tijelo.

18:35 | 02.05.2011.
Direktor CIA-e Leon Panetta rekao je će se al Qaida "gotovo sigurno" pokušati osvetiti za ubojstvo svog vođe Osame bin Ladena:
"Iako je Bin Laden mrtav, al-Qaida nije.", prenosi AFP.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 20:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Citiraj:
20:30 | 02.05.2011.
Neimenovani dužnosnik američkog Ministarstva obrane izjavio je danas da je sahrana Osame bin Ladena obavljena na moru, sa palube američkog nosača aviona, jer nijedna država nije htjela prihvatiti njegovo tijelo.

A jesu li pitali ove iz većeg entiteta?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ono sa slavljenjem je pretjerano i necivilizacijski. Primjereniji je jedan uzdah olaksanja zbog uklonjene prijetnje i prisjecanje na zrtve 11. septembra, a ne izlazak na ulice, pjevanje i vatromet, kao da se radilo o sportskoj utakmici.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 20:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Jesi li siguran da je Bin Laden kriv za rušenje onih baraka? I da su uopšte srušene udarom aviona? Snimci i izjave svjedoka više govore da je uzrok niz kontrolisanih eksplozija, tj plansko miniranje zgrade. A tih par hiljada ljudi su kolateralna šteta kao i oni u Pearl Harbor-u 1941.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Kad već spominjete pretjerano i necivilizacijsko slavljenje nečijeg poraza (i to jednog zločinca, a ne sile poput Trećeg Reicha i sl.), itam danas jednu pametnu izjavu, u vezi trijumfa američke vojne sile:

''Oko za oko učiniće cijeli svijet slijepim!'' - Katy Perry

Ali gle ko to govori? :lol:

Poslednji put menjao Halpert dana 02 Maj 2011, 21:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 21:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
Osama Bin Laden Death Photo is a fake

Spoiler:
http://wpc.281e.edgecastcdn.net/80281E/s/s/18/media18/2011/May/2/LiveLeak-dot-com-2f971c6f2e02-fake_photo.jpg.resized.jpg?d5e8cc8eccfb6039332f41f6249e92b06c91b4db65f5e99818bad7924e42d2d5b41d&ec_rate=350

izvor: neka al-kaidska socijalna mreza

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa i USA je utjelovljenje svega onoga što Palestinci mrze, njihovog najvećeg neprijatelja koji im je nanio mnogo zla. Da li to znači da su ovakve "proslave" opravdane: http://www.youtube.com/watch?v=PrEKgIxatrg ?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Hristov na kojoj ti planeti živiš?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na planeti na kojoj ljudi pjevaju od radosti kad nekoga ubiju. Zašto pitaš?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Hristov je napisao:
Pa i USA je utjelovljenje svega onoga što Palestinci mrze, njihovog najvećeg neprijatelja koji im je nanio mnogo zla. Da li to znači da su ovakve "proslave" opravdane: http://www.youtube.com/watch?v=PrEKgIxatrg ?

Mozda i jesu opravdane.
Da se napad na trgovacki centar desio nakon pogibije Gadafijevog sina i njegovih unuka i da je on, ili njegov narod, prikazan kako se raduje, ja bih prvi rekao da je opravdano. Mozda i na ovom snimku ima ljudi koji su izgubili nekoga u sukobima koje je izazvala Amerika (a ne tamo neka sacica terorista).

Ne moze se stalno stajati po strani i gledati kako gamad iz Amerike unistavaju drzavu po drzavu i dovode je u robovski polozaj.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ova tema moze definitivno kao sticky
vise gluposti nisam procitao u zadnjih deset godina u glasu koliko na ovih 5 strana

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa oglasi se, ti si na ovom forumu valjda neki ekspert za Tunguzije i slicno.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
chils je napisao:

vise gluposti nisam procitao u zadnjih deset godina u glasu koliko na ovih 5 strana

A ovo kaze covjek koji je uzivo gledao talibance, tako da ja se slazem :D (doduse nije iskljuceno da je mislio i na moje komentare, ali i u t tom slucaju se slazem :D . Ovdje svi znaju sve sa 100% sigurnosti. haha sto odoh na fakultet mogao sam ovdje studirati na forumu.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Da se napad na trgovacki centar desio nakon pogibije Gadafijevog sina i njegovih unuka i da je on, ili njegov narod, prikazan kako se raduje, ja bih prvi rekao da je opravdano.

OFM, pretpostavljam da Elvisa nećeš pitati sa koje je planete pošto je ovakvo razmišljanje na ovoj planeti normalno?

Mozda i na ovom snimku ima ljudi koji su izgubili nekoga u sukobima koje je izazvala Amerika (a ne tamo neka sacica terorista).

To ti je kao da si rekao da su familije poginulih 11.9. izašle danas na ulice, pjevali iz sveg glasa od radosti, organizovali vatromet, itd..

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
goci master je napisao:
chils je napisao:

A ovo kaze covjek koji je uzivo gledao talibance, tako da ja se slazem :D (doduse nije iskljuceno da je mislio i na moje komentare, ali i u t tom slucaju se slazem :D . Ovdje svi znaju sve sa 100% sigurnosti. haha sto odoh na fakultet mogao sam ovdje studirati na forumu.

Ma slazem se i ja, ali se ne slazem da cili ostane nedorecen :) Hocu i ja da cujem/procitam nesto pametno i iz prve ruke. A sigurno nisam jedini ;)

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Hristov je napisao:
Mozda i na ovom snimku ima ljudi koji su izgubili nekoga u sukobima koje je izazvala Amerika (a ne tamo neka sacica terorista).

To ti je kao da si rekao da su familije poginulih 11.9. izašle danas na ulice, pjevali iz sveg glasa od radosti, organizovali vatromet, itd..

Pa je l' nisu???

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 23:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Dok čekamo da nam neko situaciju objasni iz prve ruke, da se mi igramo sa onim informacijama i poluinformacijama koje su nam dostupne :)

Citiraj:
*Seal Team Six: Bin Ladena ubili specijalci koju su u BiH hvatali Srbe*

Godine 1997. u američku bazu na aerodrom u Tuzli sletio je transportni avion C-17. Američki vojnici iz aviona su izvukli osam velikih metalnih spremnika. Spremnici su brzo prebačeni u zatvorene hangare. Kada su bili na sigurnom, spremnici su otvoreni, a iz njih je izašlo 60 pripadnika elitne američke jedinice DEVGRU, odnosno nekadašnje jedinice Seal Team Six.

Jedinica je osnovana nakon neuspjelog oslobađanja američkih građana iz američke ambasade u Teheranu 1980. Osnivač i prvi zapovjednik bio je Richard Marcinko. Seal Team Six je osnovan za borbu protiv terorizma na moru. Bavili su se i suigurnosnim procjenama američkih ambasada.

Osim toga, bili su zaduženi za tajno infiltriranje bilo gdje u svijetu, te rješavanje talačkih kriza u kojima su američki građani. Ostat će upamćeni i da su 1991. spasili haićanskog predsjednika Jean-Bertranda Aristidea i njegovu porodicu nakon što je svrgnut s vlasti, prenosi "Jutarnji list".

Pripadnici Seal Team Sixa na tuzlanski aerodrom 1998. godine tajno su prebačeni iz Njemačke jer američki zapovjednici nisu vjerovali ruskim, poljskim, francuskim i ostalim kolegama.

Zadatak pripadnika te specijalne jedinice bio je pronalaženje i hvatanje pet srpskih vojnih osoba optuženih da su počinile ratne zločine na području sjeverne Bosne. S kolegama iz Delta Forcea i britanskog SAS-a uhvatiti su Gorana Jelisića, Simu Zarića, Milana Simića, Blagoja Simića i Miroslava Tadića.

Blagoje Simić im je pobjegao. Pripadnici elitne vojne jedinicetrebali su locirati i uhvatiti Radovana Karadžića, no to im nije uspjelo.

Te 1998. godine ulovili su najznačajniji plijen. Kod Banje Luke su uhvatili generala Radislava Krstića kojeg je Haaški sud optužio za ubistvo civila u Srebrenici. Krstić je osuđen na 46 godina zatvora.

Godine 1988. postrojbi se mijenja ime u Naval Special Warfare Development Group, skraćeno DEVGRU. Osim u Bosni, pripadnici te jednice sudjelovali su u operacijama u Somaliji, Iraku, Afganistanu, gdje su neuspješno lovili Bin Ladena."

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 01:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Bin Laden Sleeps With the Fishes
Do we always bury enemies of state at sea?

The body of terrorist leader Osama Bin Laden was buried at sea, according to U.S. officials, so that his grave wouldn't become a shrine. Do we normally bury enemies of state in Davy Jones' locker?

http://www.slate.com/id/2292724/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]