banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2010, 09:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
miki321oc je napisao:
sta vam je ljudi za vozacima
necete crci za 1.3KM

PS Miki, moja poznanica se vozila busom i on joj pri prodaji karte kaže vrati kad budeš izlazila. Ona njemu kaže " Aj ti meni vrati marku i po",na šta se on namrgodio. Kad je trebala izaći, samo je ona bila na srednjim vratima, vozač ju je skontao i dok se krenula spuštati niz stepenice do otvorenih vrata, vozač ih je zatvorio. Ona čeka da otvori, govori mu, a on ništa. Toliki je kreten bio, da je ustao do nje i tražio da mu vrati kartu, na šta je ona odlučno rekla NE DAM! Otišla lagano do prednjih vrata koja su bila otvorena i izašla.
Aj sad ti meni reci jel to ok? Ja samo molim boga da mi dođe takav jedan pod ruku. Kako uvijek mojoj sestri, drugarici, što ne bi nekom momčini rekao - jer zna da bi ga ubili od šaka! Ja kad god plaćam i vratim kartu, ali kad je vozač drzak prema meni i drugima, inatio bih se i stao na pravednu stranu dok ga ne otpuste! Ko se ne vozi redovno busevima, ne bi trebao revnosno komentarisati. Pozdrav, i nisam te htio uvrijediti ako si tako to prihvatio Miki.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
hahaha :) :) :)
ma nisam

dijelimo isto misljenje
i ja bih tako reagovao

ja sam pisao gore za normalnu situaciju
platis i kad izlazis vratis i sve OK
ali ovo sto si ti naveo da je vozac radio nikako ne opravdavam

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Nisu mi jasni ljudi koji vracaju kartu, ako vozac nije zadovoljan platom, neka promijeni posao, kada niko ne bi vracao kartu, oni vise ne bi ni trazili. To je prosnja, zapravo, jos gore od prosnje, prosjak te ne tjera da mu das pare, a bio bi zadovoljan i sa pola marke, a vozac trazi da mu das 1.50 KM . Na taj nacin , radeci normalno radno vrijeme , vozaci zaradjuju vise od vecine ljudi sa visokom skolom, a vozac ne mora imati ni srednju, samo odgovarajucu vozacku.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Мени није јасно како могу тражити да се врати карта кад сад умјесто карте дају онај фискални рачун и фино пише у колико сати си ушао?
Нисам се возио дуго бусом до неки дан, баш сједнем у Бочац и видим да сад дају те рачуне.
А дешавало ми се прије кад идем на неке даље линије па где има кондуктер и где пише оне карте да му вратим назад.
Ал` били су фер.. ако нас путује 4 нпр. наплати нам само двије. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
Мени није јасно како могу тражити да се врати карта кад сад умјесто карте дају онај фискални рачун и фино пише у колико сати си ушао?
Нисам се возио дуго бусом до неки дан, баш сједнем у Бочац и видим да сад дају те рачуне.
А дешавало ми се прије кад идем на неке даље линије па где има кондуктер и где пише оне карте да му вратим назад.
Ал` били су фер.. ако нас путује 4 нпр. наплати нам само двије. :)

Nije ti jasno - da ti probam to ovako predočiti. Govorimo o kecu, koji ide od paprikovca do priječana npr. Osoba A uđe na vr`u brda, njemu/njoj se izda karta, osoba A izlazi u centru i vrati vozaču kartu. Vozač izvuče malo papira iz kase pred osobom B i okrene joj leđa i u međuvremenu zamijeni prazan papirić kartom. Osoba B koja je izašla kod negdje lesnine npr. opet vraća istu kartu vozaču, za koju je mislila da je "svježe izdana", i tada ulazi osoba C, kojoj se prodaje opet ista karta na istu foru...
To ti je ko ona fora iz pretprošlog vijeka. Daš ribi žvaku korištenu da je malo prožvaka, ali obavezno da ti je vrati zamotanu u papiriću, kad se izgotivi, da je ti možeš nastaviti žvakati kad poželiš :) Banda Aleksandre, banda ;)

E sad, ako ti je stalo da se svađaš sa njima možeš pogledati vrijeme na kartici i na satu, kad uđeš, a time ga i otkucati kontroli. Tako ih nekad i pecaju, pitaju putnika gdje je ušao, ako posumnjaju (kontrola).

Poslednji put menjao Iggy_PoP dana 02 Jun 2010, 22:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Laoce: ok, vratim i ja kartu, ali to je sve dobra volja, pa i prosjaku znaš dati km. A što ne bi radije čovjeku od 55 godina koji umjesto da odmara dao marku i po, nego prosjaku od 25 god., koji ofira da ga libo nešto, a libo ga, u stvari, ona stvar? Neka, sve je to u redu dok ne postanu bezobrazni. Realno dok nije riječ o mojoj koži da me kontrola uhvati, meni svejedno, ali kad vidim ovakve bezobrazluke i kako se deru ovi skotovi na starije ljude, poželim im samo najgore...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Да, али ако се неко вози од прве до последње станице онда му та фора не пролази :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
@Iggy_PoP
Ja ne dajem prosjacima nikad nista , to su u 99% slucajeva lijeni paraziti.
A taj vozac ne vozi za dzabe, vec prima platu, koliku - toliku, ali je prima ,radnica u tvornici obuce sigurno ima puno manju platu , a radi vise i niko joj ne ostavlja marku i po.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
Ma ne dam nikome nista :angry4: . Da nemam para za kartu, isao bi pjeske. Sigurno bi me neki od "dobrih" vozaca povezao , a da ne platim kartu. I ja radim, pa mi niko ne daje 1.50 km, nego samo ono sto zaradim. Dosta vise lopovluka i kradje.

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 00:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Гледам овај видео па се сетих ове теме о возачима који пију кафу, бусу, шверцовању... Ко ово није гледао нека погледа, неће зажалити :-)

http://www.youtube.com/watch?v=B8SwHw-hTAs

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2010, 12:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
prosle godine lik vozi 13-icu i ladno skrene u svoju ulicu da uzme sendvice, zena mu napravila...nisam zurio pa mi bi simpaticno...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2010, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Jako simpatično... :roll: Skoro je jedna žena zadobila frakturu lobanje, jer su svi u autobusu popadali kako je majmun zakočio... užas!!!! Voze kao ludaci.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2010, 22:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2009, 20:51
charles je napisao:
prosle godine lik vozi 13-icu i ladno skrene u svoju ulicu da uzme sendvice, zena mu napravila...nisam zurio pa mi bi simpaticno...

:lol: I ja sam par puta bila u 13ci, i vozac, obicno kod skole stane, izadje iz busa, pokupi sendvic i nastavi voziti.... Nije mi to simpaticno nimalo, al ' se zato uvijek ismijem kad to vidim... ne mozes vjerovati, sta rade....

le_papillon je napisao:
Skoro je jedna žena zadobila frakturu lobanje, jer su svi u autobusu popadali kako je majmun zakočio... užas!!!! Voze kao ludaci.

:confused3: Jadna zena... Stvarno svi voze kao manijaci, a to sto ce se neko polomiti 'ladno ih zabole...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 00:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Isto sranje, samo drugo pakovanje.

Citiraj:
Лажним картама оштетили "Аутопревоз" за 20.000 КМ

БАЊАЛУКА - Седам возача аутобуса и два радника Завода дистрофичара Бањалука оштетили су бањалучки "Аутопревоз" за око 20.000 марака фалсификовањем карата на неколико међуградских линија, сазнаје "Глас Српске".
Из бањалучке полиције је саопштено да је против девет лица поднесен извјештај који их терети за проневјеру и фалсификовање исправе на штету предузећа за превоз робе и услуга из Бањалуке. Пријављени су возачи аутобуса: П. К., Г. Ј. и Д. Ђ., Д. Ђ., С. М., М. А. и Г. П., који се сумњиче да су продавали лажне карте на линијама Бањалука - Бијељина - Херцег Нови, Бањалука - Херцег Нови (преко Федерације БиХ) и Бањалука - Београд. Карте су набављали од Н. М., који ради у бањалучком Заводу дистрофичара. Он је заједно са радним колегом Н. С. израђивао лажне карте са логом.
Директор "Аутопревоза" Драгослав Михајловић потврдио је да је због овог случаја неколико возача добило отказе, не желећи да за сада открива друге детаље. Н. Т.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Kada je ovo izaslo?
Ovo je vec stara prica...Ima skoro 2 mj.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Juce objavljeno u Glasu.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 10:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Crni vozač, maljav ima jake crne obrve (ne znam mu ime,prezime itd ;) ) vozi 13P, redovno napravi totalni milk šejk od ljudi koji su u busu. Uglavnom, čekamo ja i još desetak ljudi(uglavnom stariji) 13 p na Petrićevcu kod Manje, malo prije Pink Pantera. Dolazi bus sa pomenutim vozačem, mi ulazimo, a on samo što je otkucao posljednu, kartu odmah po gasu do daske. Ja se uspijem nekako pridržati dok su bake i deke sve jedno na drugo popadali ne uspijući se oduprijeti takvom naglom ubrzavanju.
Ja mu kažem: "Stvarno druže nije uredu da ovako jurcaš, sačekaj da ljudi sjednu, to ja samo 10 sekundi vremena... Slomiće neko, kuk, kičmu, glavu.."!
Na šta on kaže da nema problema i da će od tada više paziti. Od tada sam se vozio 10-ak puta tom linijom, on je bio možda 5 i svaki put i dalje je jurcao ko i do tada, a jadni narod se kao u blenderu izvrtao i prevrtao..

>>>Da ne bih samo kritikovao, svaka čast vozaču 13p, mislim da se Dejan Marjanović zove, ili tako nešto, koji uvijek sačeka da se bake i deke i svi ostali smjeste ili zakače za neku od šipki, pa tek onda krene..

O ostalim linijama u nekom drugom postu. :D ;)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 10:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Drugi put procitaj ime i preizime i prijavi vlasniku/direktoru.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 10:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
blackrose je napisao:
Drugi put procitaj ime i preizime i prijavi vlasniku/direktoru.

Da znaš i da hoću, ali problem je što ne nosi onaj bedž sa imenom i prezimenom, pa ne mogu da ga identifikujem! :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Jebote kakvi su to vozaci gore kod vas. Ja ovdje u Mostaru nikada nisam naletio na takvog seronju ni na jednoj od linija kojima sam se vozio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]