Frieda je napisao:
langolijer je napisao:
i neka mi onda neko kaze da ne idem odavde...
I ti bi zlatnu ribicu?... medi je napisao:
А зашто бих ишао одавде?! Не управља Додик мојом будућношћу, већ ја сам. Онима који очекују нешто од државе је свеједно ко је на власти, јер никад неће бити задовољни ...
Simpatično nerealno...

Nije mi jos do zlatne ribice, za sada uspjesno plivam i sam.
Hvala BlackHand na podrsci

, ali jos ne namjeravam da odleprsam odavde. Bar cu da pokusam. Konstatovao sam da bilo ko od "uglednih ljudi" gubi i posljednje argumente da nekome to kaze - da ostane ovdje.
Medi, ja i ne ocekujem da nesto dobijem od "drzave". Problem nastaje kada vladajuca politika skonta da oni zele nesto od mene.
Ustvari, zelim nesto - promjene. Ali to se vec kosi sa njihovim interesima.
Citiraj:
"Običan svijet" će ući u tu zgradu samo ako bude štrajkovao glađu ili ako bude navaljivao da ih sve pohvata i povješa ispred Boske.
Nemali dio tog Obicnog svijeta uzima knjizice crvene boje da bi pronasao svoje mjesto u tom zdanju.
Mjesto pod Suncem...
simplicity je napisao:
ali kako da jedna vlada privuce strane investitore da ulazu i obnavljaju nasu zemlju a pri tome ih docekuje neko ko radi 'u baraci u tamo nekoj RS. ' A svi smo svjesni da bez stranog kapitala nema napretka u ovoj zemlji.
Cesto ono malo investitora sto uspije da se probije do nase zemlje ili imaju dogovoren dil ili su dosli da operu lovu. Greenfield investicije ne mozes lupom da nadjes.