banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 23:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 09:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2005, 19:34
razvoj dogadjaja nece biti nikom poznat jel koliko vidim ovdje svako pise kako mu padne na pamet.......a tako se prica siri i ima milion verzija i nijedna nije tacna......i ako je neka tacna javice neko da nije tako nego ovako...... :dontknow:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 13:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2005, 15:12
svi su na forumu rekli da im je zao i jednog i drugog uprkos nacinima na koji su svoj zivot zivili. I meni je, ali furati se na fazon izbacivaca, jakog momka, utjerivaca dugova, siledzije i bitange i ocekivati da citav zivot prodje bez neprilika je glupo. Mislim da svi koji razmisljaju i zive na isti ili slican nacin treba da se nadju na livadi i da se medjusobno izrokaju, spasice ostale ljude problema, nevolja i tuge za ubuduce.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 13:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Davno pametni ljudi rekose:"Ko se maca laca - od maca i pogine".

Zasto se takva sranja ne desavaju normalnim ljudima, kojima nije cilj praviti frku i praviti se drcnim frajerom? Eh...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 14:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
....u potpunosti se slazem...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Zaboravio si Drigi da je proshle godine..ili ove taj Pavicev brat ranio neduznu djevojku na stanici jer mu je neko udario psa. :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 16:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
superhik je napisao:
Zaboravio si Drigi da je proshle godine..ili ove taj Pavicev brat ranio neduznu djevojku na stanici jer mu je neko udario psa. :cry:

ne kazem ja nista za njega, zato je u zatvoru.

Ali jeli zato mladji brat zasluzuje metak u glavu ???

A i to oko psa je bilo bas glupo. Izveo je psa u stenju i pred kucom mu dva momka pregaze psa, on povice ljudi ubiste mi psa:) a na to momak koji je vozio auto ( a nije se ni zaustavio vec samo usporio ) mu kaze ko jebe i tebe i tvog psa, sljedeceg cuvaj bolje da ti i njega ne pregazim ??? I onda su dali po gasu i tad je ovaj puko i pucao na njih i promasio i pogodio djevojku i to ne na stanici vec je djevojka isla u prodavnicu iza stanice i zato je dobio oko 3 godine mislim...

sta kazu na vijestima za malog?

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Hah, do mene je ovo. Ja naime Digresiju zovem Drigi..tak` da ce valjda sad biti sve jasnije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 16:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Digresija je napisao:
Davno pametni ljudi rekose:"Ko se maca laca - od maca i pogine".

Zasto se takva sranja ne desavaju normalnim ljudima, kojima nije cilj praviti frku i praviti se drcnim frajerom? Eh...

zato si ti mali mrav, da si odrastao u gradu sigurno bi prije ili kasnije dosao u kontakt sa tim ljudima ( ja sa njima odrastao, raju u komsiluku nemozes birati :oops: )

a bilo je 1000 slucajeva da su bas neduzni stradali ( sokolski, sport caffe, capo... ) hebiga tako ti grah padne ( a tukli su izbacivaci, policija, gazda :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ne drigi, ostavi tu vasu internu netrpeljivost negdje drugo.
covjek je u pravu. naravno da mogu stradati i ljudi koji nemaju veze s tim, ali..........

jaka ti i raja da se s njima ponosis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
InfernuS je napisao:
A da li neko spominje tuču pred Kajakom ?

Dakle, stajao sam u bašti, maltene na ulici, a na parkingu su se Čupo i još njih trojica izbacivača tukli sa nekih 15-ak klinaca ... Hah, tukli, opominjali, rastavljali, objašnjavali i onda je Čupi u jednom momentu vidno pukao film, i pobacao ih je kao čunjeve okolo.

Mislim da je ta tuče direktno povezana sa tom kasnije u Titanijumu.

veoma moguce....meni je to prvo palo na pamet

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
I_am je napisao:
jaka ti i raja da se s njima ponosis.

bas sam to htio reci. starijeg se sjecam samo kao kavgadzije. sjecam se prije par godina u sokolskom ja i drustvo stojimo i zezamo se za stolom. on dodje onako posuta nase pice i navali se medju nas. ja sam ga prepoznao i kulturno rekao svojima da je zabava za to vece u sokolskom gotova.

osim toga i ja sam odrasta o u komsiluku koji je onako poprilicno divlji pa sam opet stajao sa strane. i nikada me niko nije morao spasavati niti sam ja nekoga svoga morao da spasavam. sve to savisi kako se ko postavi prema "wild boysima"

no sad su obojica platili... mozda i previse ali neko je odozgo pravio racun pa ko zna je li se preracunao......

sreca samo da nije neko nevin stradao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

slazem se. valjda onaj odozgo prati sve.
a sto se tice starijeg, znam da je moju jednu poznanicu maltretirao, da je i policija bila umijesana... i da je prijetio da ce joj sve pobiti, i drugarice joj... i maltretirao nekon njenog momka.......... ma uzas

ma on je lud.
steta sto se ovaj mladji baci na njega.

i mnogo mi je zao njihovih roditelja....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 20:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ma i Dzaja je samo najobicniji pozer. Za malog nista ne znam, ako nista ono bar zbog razlike u godinama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma debili sve do jednoga...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 21:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Tog Pavica ne znam, ali Goran je sirovina kakve nema...vjerujem da mu je bilo frka ali pucati nekom u glavu i to u potiljak to znaci zesce odsustvo kontrole...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ja ga poznajem onako iz vidjenja i ne bih rekao da je namjerno pucao liku u glavu. pretpostavljam da ga je slucajno pogodio u glavu. ali samo pretpostavljam....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Najgore od svega ovoga je sto iz ove tragedije niko nece izvuci neke pouke vec naprotiv. Klinci ce da postanu jos drcniji i ludji. Shvatice ovo kao otvoen poziv da jos vise nose oruzje i sve vodi samo jos vecim tragedijama...
Iskreno ko god iole poznaje tog Pavica mladjeg kaze da nije bas bio dobar sa glavom, kao ni stariji mu brat, ali daleko od toga da je zasluzio ovo sto mu se desilo.

drigi je napisao:
zato si ti mali mrav, da si odrastao u gradu sigurno bi prije ili kasnije dosao u kontakt sa tim ljudima ( ja sa njima odrastao, raju u komsiluku nemozes birati

Ja sam nazalost imao losih iskustava sa tim lokalnim mangupima, ali dok sam jos isao u skolu, ali u to vrijeme, ja sam svoje razmirice rjesavao sakama u postenoj tuci... Nazalost ni to nije rjesenje, sad mi je to jasnije, ali covjek od sukoba nekad jednostavno ne moze pobjeci, ali u danasnje vrijeme ima ljudi koji su spremni da ti ispale metak u glavu zato sto mu se ne svidi nacin na koji si ga pogledao...

Najzalosnije je sto u taj Titanium dolaze bas klinci, koji jos nisu izasli iz puberteta, a vec u se dokopali pistolja i nozeva... Nije onda ni cudo sto se desavaju takve tragedije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 21:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

kakvi ste vi svi licemjeri

najlakse je iz neke amerike ili svedske ili odakle ja znam pricati ovo ili ono...

Ja sam odrastao, sa tim ljudima, ne sramim ih se i necu. U privatnom zivotu nisam takav ali necu se praviti kad ih sretnem u gradu da ih neznam i zgrozavati ih se. To mi je bezveze. Ja te momke poznajem iz Mustanga jos prije 10 godina, mene nisu napadali niti sam ikada imao problema sa njima, cak stavise pokazali su se bolji prijatelji nego neki sa kojima sam bio doslovno svaki dan.

TO sto neki sjede samo pred monitorom i napadaju i tracaju druge to je njihova stvar ( to im je vec ranije dobro zoof rekao ), zivot nije samo crno - bijeli ma koliko se neki trudili da ga takvim prikazau.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Drigi, na stranu sve... ali kako mogu reci da je neko "ok" ko samo gleda kako ce napraviti frku da svoje frustracije istrese na nekom drugom...Pa zgazili mu pseto..zbog toga je trebala da pogine cura koja se sluchajno nashla u pogreshno vrijeme na pogreshnom mjestu?? Kolateralna shteta?? Zbog pascheta pucati?? Je li to normalno?? Mene ne interesuje ko je nego postupci. Mozhe biti moj rodjeni brat recicu "halo dechko nisi normalan i zasluzio si da idesh u zatvor". U ovom sluchaju taj Pavic nije "kolateralna shteta" nego "kako je zhivio tako ga je i snashlo". Mogu oni biti tvoji prijatelji, lijepo od tebe sto se nikoga ne stidish, ali nije lijepo da nazivash ostale licemjerima jer ne prihvataju nachin rjeshavanja tih sukoba. Zar sad svi trebamo da volimo i da se divimo "problematichnim osobama" da ne bi ispali licemjerni??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

slazem se.
razumijem ja tebe, ali ako je licemjerje ako smatram za covjeka koji je zadavio covjeka zicom, da nije sav svoj..... ne znam stvarno....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]