banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3732 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2013, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
odrzavanje ulaza/cistacica...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Imas one troskove za odrzavanje zgrade

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 22:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 04 Mar 2013, 22:22
OK, nisam zapravo jasno pitao šta me zanima.
Ja nikad nisam sam plaćao te dadžbine, uvijek je neko drugi za mene. Stan sam iznajmljivao podstanarima, i oni su stvarno bili ok i plaćali sve, davali mi račune i sl. Ali ja te račune nisam baš nešto detaljno pregledavao, bilo ih je uvijek gomila. I sad su se oni odselili, došli novi stanari, i hoću da im dam račune, i krenem da slažem...
I djeluje da je sve ok i plaćeno, osim...
... sjećam se da je prije nekoliko godina bilo nešto što se plaćalo za ZIBL, kao i neka gradska administrativna taksa... to su bile neke jednocifrene brojke i oni su to ranije sve plaćali, ali vidim da među uplatnicama od 2010. pa na ovamo to nema... je li to ukinuto ili ja dugujem tog nečega za 3 godine?!?! :(

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ne dugujes, to niko ziv nije ni placao, a u zadnjih par godina nije ni dolazilo...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 22:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 04 Mar 2013, 22:22
Ovi moji su plaćali do kraja 2010. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 08:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
sasam1400 je napisao:
... sjećam se da je prije nekoliko godina bilo nešto što se plaćalo za ZIBL, kao i neka gradska administrativna taksa... to su bile neke jednocifrene brojke i oni su to ranije sve plaćali, ali vidim da među uplatnicama od 2010. pa na ovamo to nema... je li to ukinuto ili ja dugujem tog nečega za 3 godine?!?! :(

ako mislimo na istu stvar, to je i dalje gradska administrativna taksa i ne placa se vise preko ZIBL-a, vec te pare idu direkt na administrativnu sluzbu grada BL ili tako nesto
uglavnom, jos postoji :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Postoji komunalna naknada koja se plaća na račun grada Banja Luka i uglavnom je simbolična. Ja recimo plaćam 2,3 KM. Međutim, još nisu stigli novi računi, mislim da će biti neko povećanje :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
e to sam htio da upitam, da li to jos neko placa - ja placam a dosta svijeta znam da ne placa pa sam kontao da prekinem-kod mene je 4.3KM

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
fantastikus1 je napisao:
e to sam htio da upitam, da li to jos neko placa - ja placam a dosta svijeta znam da ne placa pa sam kontao da prekinem-kod mene je 4.3KM

Ja ne smijem da ne plaćam, odmah bi me zvala gazdarica, nije moj stan...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 13:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Jan 2006, 14:27
Griju li gamad danas ista kod vas ? Kod mene mlaki radijatori ! Grijem se na elektricni

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 13:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Grejna sezona je završena. To što griju bilo kako je bonus....

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ha!
A kod mene po običaju super grijanje.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 13:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
U stvari, nisam siguran da li je gotova...Do 15.04. ili do 15.03.?

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 13:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Mislim da je cetvrti.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Sezona završava 15.4. Kod mene grijanje normalno.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Banjalučka "Toplana" ide u stečaj?

Krajem maja Skupština grada Banjaluka donijeće konačnu odluku da li će gradska "Toplana" ići u stečaj, ili će biti "oživljena" na neki drugi način

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je danas da će krajem maja Skupština grada Banjaluka donijeti konačnu odluku da li će gradska "Toplana" ići u stečaj ili će preduzeće biti "oživljeno" na neki drugi način.
U pauzi današnjeg zasjedanja Skupštine grada gradonačelnik Banjaluke izjavio je da je "sazrela" situacija i da se mora podvući crta.

"Moramo podvući crtu i odrediti se da li će to biti stečaj, a u stečaju reorganizacija preduzeća na način da 'Toplana' može stabilno funkcionisati", rekao je Gavranović novinarima.

On smatra da je vrijeme da se kaže da li će ovo preduzeće ići u stečaj ili će biti osposobljeno na neki drugi način, za koji bi trebale desetine, pa i stotine miliona maraka kojih u ovom času, prema njegovim riječima, nema.

Gavranović je upitao kako može da funkcioniše preduzeće koje ostvari prihod po osnovu naplate usluga od građana u iznosu od 25 miliona, a samo za mazut treba da bude izdvojeno 32 miliona KM.

On je istakao da se u startu samo po osnovu energenta gubi sedam miliona KM godišnje.

"Neko mora to da namiri ili kaže da cijena mora da ide gore", rekao je Gavranović i dodao da se on ne zalaže za povećanje cijene grijanja, već da se nađe rješenje, koje će osposobiti preduzeće i spasiti ga od daljeg propadanja.

Odbornici Skupštine grada danas su razmotrili i usvojili većinom glasova Izvještaj o radu gradonačelnika i Administrativne službe za prošlu godinu, nakon čega je usljedilo izjašnjavanje o pojedinačnim izvještajima o radu gradskih preduzeća.

Gavranović je rekao da su svi direktori javnih preduzeća pod lupom i praktično u fazi reizbora.

"Tamo gdje utvrdimo da posebno ima problema i lične odgovornosti, nije problem da smijenimo te ljude", zaključio je gradonačelnik Banjaluke.
(Srna/MONDO)

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Pa kad nabavljaju mazut po nenormalnim cijenama, a o armiji zaposlenih po babama i stricevima da i ne govorim.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Na 2 tendera nabavke mazuta u posljednih 6 godina ukradeno je 12 miliona KM u kombinaciji sa firmom Miće Mihajlovića. Jest da je tad Zgradoljub bio gradonačelnik, al i Gavro svira kurcu sad jer je sve znao i bio uključen.
Ne bi me čudilo sad da je cilj da se Toplana gura u stečaj (obzirom da je Grad najveći akcionar i kreditor) ne bi li se na taj način riješili silnih obaveza i ne bi li se sutra pojavio neko privatno lice ko bi kupio istu Toplanu oslobođenu obaveza i nastavio raditi po istom receptu.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2013, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
gavra izdao rjesenje po kojoj se niko ne moze odjaviti sa toplane, ako toplana neda blagoslov, ja mislim da ce svaki korisnik dobiti toplanu na sudu, jer ni u jednom ugovoru nisam naisao na nesto ovako

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2013, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
i to 1000 KM za fizicka lica i 5000 KM za pravna lica za odjavu, ako prodje na skupstini grada.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3732 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]