banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 08:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Mar 2014, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
А сада - спектакл! Тражи се повлачење руског амбасадора из лАмерике...

http://rt.com/news/us-ambassador-russia-obama-374/

15:57 GMT:
The UN Security Council will hold an emergency session on the situation in Ukraine at 1900 GMT, a source in the organization’s HQ in New York told Itar-Tass.

15:46 GMT:
The speaker of the upper house of the Russian parliament, Valentina Matvienko, has ordered the committee for international affairs to ask President Putin to recall the Russian Ambassador to the US.

“The president will consider the appeal and make a decision,” she said.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
danijell je napisao:
Toliko ih je stiglo :)

sinip je napisao:
Викенд је, треба да стигну и они из Владивостока. :) Па је било оно, је'л имамо кворум? Аха. Де да гласамо онда. :)

Cudno mi je bilo sto je prisutno samo nesto preko 50%, i svi glasali isto.

Procit'o, to je gornji dom, nisu poslanici iz stranaka koji se biraju na izborima, nego predstavnici federalnih jedinica. Nisam siguran, ali ako Putinova stranka ima vecinu u svim federalnim jedinicama, onda bi i da je prisustvo bilo 100% isti takav bio i rezultat "za".

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Управо је уживо ишло засједање Савјета Федерације и после тога конференција за штампу.

Како каже предсједница Матвијенко, Америка нам пријети да ћемо скупо да платимо мијешање у Украјини. Откуд им право на то. Предлажемо повлачење амбасадора из САД!

А после тога један политички аналитичар рече да што се тиче међународног права просто ће се позивати на Косово. Ако је тада запад могао да интервенише да би заштитио Албанце без икаквих резолуција УН, тако и Русија има право да заштити своје сународнике у Украјини.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kada je počelo zasjedanje bilo ih je 80 i nešto. Do glasanja je stiglo do 90. Mada, ako je IFOR mogao prebaciti poslanika iz Federacije da Mile postane premijer, poslao bi i Putin avione da je bila frka :)

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
U danima kad na Ukrajinu Rusi udarise kad bijahu dosli dani da ne bude Americki vise...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ukrajinski političar i bivši svetski šampion u boksu Vitalij Kličko zatražio je danas proglašenje vojne mobilizacije, pošto je ruski Savet federacije odobrio angažovanje ruskih snaga na ukrajinskoj teritoriji.

"Parlament mora da zatraži od glavnokomandujućeg vojske da proglasio nacionalnu mobilizaciju zbog ruske agresije protiv Ukrajine", naveo je Kličko u saopštenju, preneo je AFP.

Vođa partije UDAR, koja je bila među liderima demonstracija protiv ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča, pozvao je i Savet bezbednosti UN da sazove hitan sastanak o krizi u Ukrajini.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sinny je napisao:
Управо је уживо ишло засједање Савјета Федерације и после тога конференција за штампу.

Како каже предсједница Матвијенко, Америка нам пријети да ћемо скупо да платимо мијешање у Украјини. Откуд им право на то. Предлажемо повлачење амбасадора из САД!

А после тога један политички аналитичар рече да што се тиче међународног права просто ће се позивати на Косово. Ако је тада запад могао да интервенише да би заштитио Албанце без икаквих резолуција УН, тако и Русија има право да заштити своје сународнике у Украјини.

Ех ти преседани. Обично су облика бумеранга. :) И чак и данас на СиЕнЕну кажу, да Косово, али то је био посебан случај који нема везе с овим. Који болиди.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Slika

едит, заборавих написати локацију..

доњецк.

у харкову зајебано, 97 повријеђених

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Poslednji put menjao Пеле Мали dana 01 Mar 2014, 17:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Gdje je ovo ?

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Sinny je napisao:

Sad mi je jasnija sva iznenadna podrška Srpskom narodu na protestima u Rumuniji i drugim zemljama.Transparenti "Kosovo je Srbija",koje li ironije pisali su i finansirali oni koji su Kosovu dali nezavisnost. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zYmSqvTkFXc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je bilo prije nego što se Rusija ozbiljnije uključila :D

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 17:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Карикатура у New York Times.

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OUbm3BsEHnk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
trenutna situacija
Slika

ХАРКОВ. Руска застава.
Јес да буде.

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

16:55 GMT:
The City Council of Donetsk, a city in the eastern Ukraine, capital of the coal-rich Donbass region, to hold an urgent referendum in Donetsk area on Donbass future. The council urged the local parliament to set the date immediately. The move is set to “protect the citizens from possible violent actions on the behalf of radicalized nationalistic forces,” the council said in a statement.

The council also refused to recognize the new self-imposed authorities in Kiev and said Russian and Ukrainian are both the official languages in Donbass.

И так, все будет хорошо. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 18:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sad pročitah negdje komentar da se navodno pripadnici rasformirane jedinice Berkut spremaju za kontra-puč u Kijevu. Obaviće ovo Ukrajinci sami, uz podršku Moskve.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Sad pročitah negdje komentar da se navodno pripadnici rasformirane jedinice Berkut spremaju za kontra-puč u Kijevu. Obaviće ovo Ukrajinci sami, uz podršku Moskve.

Свим припадницима Беркута се дају руска држављанства и руски пасоши у Криму и како сам схватио иду на службу у Русију. Е, гдје тачно и с каквим циљем то се наравно не говори.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 18:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Na L!FE NEWS upravo snimci frke u Harkovu. Tatari - mudro. Donjeck trazi referendum o nezavisnosti po uzoru na Krim. Situacija u Simferopolju - trenutno mirna.

Citiraj:
18:00 Председник Татарстана Рустам Миникханов: Татари не желе да "Мајдан" преселе на Крим - Кримски Татари формирају одбрамбене јединице у циљу самоодбране. По њима, Крим треба да остане део Украјине. Кримски Татари су људи посебни, са трагичном историјом. У Русији су Татари самостални и у вези са догађајима у Украјини су активно изразили свој став, о томе како да се постигне узајамно разумевање, рекао је председник Татарстана Рустам Минникханов.

"Сви Татари су веома близу - и Казањ и Крим. Од времена Златне Хорде, они су имали однос. Најважнија ствар је блискост наших језика. Ми разумемо једни друге. Јединство нас приближава и наша религија. На много начина, ми смо слични. Ми смо озбиљно забринути због процеса који се одвијају у Украјини, нарочито у Кијеву. Наравно, веома смо забринути. И ми бринемо за нашу браћу, кримске Татаре. И тек када постоји међусобно поштовање између свих народа биће стабилности и просперитета. Веома велики део кримских Татара је разуман и схвата да само у миру и хармонији са руском, украјинском страном у аутономији можемо бити. И сви су свесни улоге Русије, јер је она историјска."

Citiraj:
17:50 Власти Доњецка траже хитан референдум - Градско веће Доњецка, града у источној Украјини је затражило да се одржи хитан референдум у Доњецковој области о даљњној будућности. Савет је апеловао на локални парламент да одмах одреде датум. На овакав потез је ршено да би се "заштитили грађани од могућих насилних акција од стране радикалних националистичких снага", рекао је савет у саопштењу. Савет је такође одбио да призна нове самопроглашне власти у Кијеву.

Citiraj:
17:40 У Харкову повређено 97 особа - У сукобима у Харкову између проевропских екстремиста и проруских демонстраната повређено је 97 особа. Међу повређенима има и малолетника. Сви су збринути у службу медицинске помоћи.

Citiraj:
17:30 Припадници "Беркут" ће бранити Крим са руским пасошима - Генерални конзулат Русије је издао руске пасоше за првих шест припадника "Беркут". Церемонија је одржана у згради Генералног конзулата Русије на Криму, а пасоше полицији је предао лично генерални конзул Вјачеслав Светлични. Он је нагласио да и поред прогона у медијима, издаја старе украјинске власти и претње њиховим рођацима, борци "Беркут" су остали верни заклетви и противе се агресији екстремиста."

http://vostok.rs/index.php?option=btg_n ... xIZ5c6rNZh

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Na L!FE NEWS upravo snimci frke u Harkovu. Tatari - mudro.

Нормално. Ено се Татарстан рекламира на Раша Тудеј као мјесто погодно за инвестиције и високе технологије и тако то и томе слично. Мислим, будале би били да сами себи извуку столицу.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]