Aikus je napisao:
Misliš da je sa druge strane drugačije, da je druga strana iskrena i čistog lica? Je li tebi to nešto čudno? Dobro došao u 21. vijek. Nije više rat samo puška i tenk.
Razumijem ja i jednu i drugu stranu 100% zašto to rade...ali opet postavljam pitanje zašto?
Ono što mene izrazito nervira je "naša pamet" i količina gluposti koju možemo da kažemo u minuti.
Jedna strana laže i služi se ratnom propagandom, to smo i mi radili ovdje i radi se otkad je rata. Po Juriju Podoljaku, Donbaski kotao je trebao biti zatvoren svakog dana, prije nekih mjesec dana, sad je brod potonuo od "požara" (Inače, kapetan je mrtav. Navodno poginuo u eksploziji, ali ko zna da se nije i ubio, nakon svega. ), i tako dalje.
Druga b) strana prijeti istrebljenjem ruskoj djeci, citirajući Ajhmana. Dokazano masovno gađa civile da bi optužila Ruse (Kramatorsk, čak se Rusi nisu morali ni truditi da dokažu, brzo je sve isplivalo). Nosi SS i druga obilježja. Pucaju u zarobljenike i snimaju, kopaju oči... Uklanjaju spomenike Puškinu i Suvorovu zbog "dekomunizacije"?! i slične stvari.
Treća strana, tj. Druga a) strana zabranjuje Dostojevskog i Čajkovskog u institucijama koje predstavljaju perjanice njene proslavljene kulture i civilizacije. Ne bih tu ništa posebno dodao, šta se tek servira običnom plebsu i kakva su njihova razmišljanja.
Meni se čini da je to pogolema razlika.