Ljudi, jesam ja pomenuo negdje paljenje? Govorim o protestima, govorim o tome kako ne znam sta treba da se desi da se ljudi opamete. jel vama dvojici dobro? Jel vasim roditeljima dobro? Ne poznajem vas, ali imam osjecaj da ste pametne osobe, prema tome ne mozete biti zadovoljni stanjem u RS. Poenta moje price je sto ljudi dole kontaju koliko politicka elita igra na nacionalisticku kartu i kako im je pun kurac toga, prsli ljudi i ispalo sranje. jebe se omladini vise da slusaju price kako su Srbi krivi sto oni nemaju posla, sto gledaju kako politicka bagra zivi na racun osiromasenog i opljackanog naroda, sto policija stoji na strani onih koji toliko bezocno kradu i bogate se PUN IM JE KURAC svega, izasli su na ulice jer znaju da nema dogovora s njima, da od izbora nema nista, jer su svi isti, a neko ko uopste pokusa da iskreno nastupi biva pojeden na razne nacine. E tu su zadali zadatak, jer su prelomili. Mi necemo jer je vecina dobro napaljena pricom kako "predstoji teska borba za ocuvanje RS, kako neprijatelj ne spava, unutrasnji i vanjski" i kako je RS svetinja, i za nju naime treba da se cuti i trpi, jer teska su vremena. Ljudi, rat je zavrsen pre blizu 20 godina. DVADESET godina, jel znate vi koliko je to?
Zato pominjem parastose, oni su udarna vijest na dnevniku, maltene svaku vece, jer ne smije da se zaboravi, mora konstantno fokus da bude na tome, jer neprijatelj ne spava, tu je, rat je na pomolu, nema se vremena sad da se traze osnovna ljudska prava, da se zivi zivot dostojan covjeka, da se bude slobodan. Opominji narod stalno na to, omladinu i klince truj svaki dan, pogledajte se..pola vas ima potpise SRPSKA zauvijek, samo Srbija. 2014-a je, ljudi planiraju na Mars da idu, jebes to, treba RS da se cuva...ma daj.
_________________ differentia specifica
|