banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 11:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 916 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2014, 17:43
Многи занемарују чињеницу да је апсолутно најгоре правити се као да се ништа није догодило и препустити се неким новим нападима, којих ће сигурно бити. Сасвим је јасно да је вехабијски покрет распрострањен по читавом Балкану, одлично логистички опремљан,уз помоћ сарајевског политичког круга и саме Исламске заједнице. Јасно њихови циљеви нису "обични људи". Али јесу институције, јер ударцем на институцију показују своју снагу, додуше још увијек то нису "спектакуларни" напади.

Исто тако, након овог свега сви смо схватили да највећи број комшија Бошњака подржава вехабијске покрете и акције. Или барем је тако на интернету. Оно што је још погубније по друштво у БиХ је да највећи број младих људи подржава вехабијске нападе, додуше то је искључиво посљедица анимозитета према Републици Српској и њеним институцијама.

Истина је нажалост да је неко продао Војску Републике Српске, а још већа да је Полиција Републике Српске поприлично неспремна, неопремљена и исто тако подјељена. Подсјећања ради, приликом последњег напада у Зворнику, на мјесту догађаја била су и два бошњачка полицајца... Не бих да се бавим теоријама завјере, али постављам једно лаичко питање, да ли је ико из најужег језгра Полиције РС-а преслушао све телефонске позиве и листинге свих полицајаца из Зворника, у периоду 23-28.4. ?!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
_Krol_ je napisao:
odakle ti takva glupost...ne radi se to tako.....niko nece trpati u zatvor ljude samo zbog brade.....zbog toga i stavljam naglasak na obavjestajnom i kontraobavjestajnom radu......ne treba braniti ljudima da zive u tim komunama kako zele ali bez i pomisli na subverzivnu djelatnost....potpuno je nebitno da li se mole bogu ovako ili onako dokle god ne predju granicu dozvoljenog ponasanja i rada

Onda gradis geto svapskog tipa. Ne valja.
A sudska vijeca su mjesovita tako da ce ti " dozvoljena granica" biti problem.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 08 Maj 2015, 10:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Previše zanemarujes nivo zaostalosti i zaglupljenosti u BiH TNS ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Dajte ljudima dovoljno para da mogu da normalno žive i putuju...Pucaće im patka za vehabijama tada.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Daj čovjeku poso da može da radi i da hrani porodicu, i da normalno živi pa ću da te pitam da li ćeš mu moći glavu puniti glupostima. Ovako je zakon ubij bližnjega svoga.
Imaš radno mjesto na kojem je radnik izložen torturi - mobingu, za platu od oko 200€. Dosadi mu i napusti a 100k lešinara se otima za to radno mjesto.
Nema posla, djeca mu izvode jako nemoralne radnje po mizernoj cijeni.
Vlast ništa ne radi, od početka (ne kraja) rata pa na ovamo svakim danom život je sve teži a niko kurcem ne mrda zbog toga.
O kakvom terorizmu vi pišete ovdje, pa Dodik je jedini terorista ovdje u Republici Srpskoj.
Pa svaki dan gledam kako ubija normalan narod i nikoga ne boli kurac za tim...
Svaka čast.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa neki su to i dobili da postanu vehabije. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2014, 17:43
PKT je napisao:
O kakvom terorizmu vi pišete ovdje, pa Dodik je jedini terorista ovdje u Republici Srpskoj.
Pa svaki dan gledam kako ubija normalan narod i nikoga ne boli kurac za tim...
Svaka čast.

Нажалост ово није солидарност са народом Српске већ класичан спин сарајевске кухиње.
А тероризам није новост, тероризам је присутан у цијелој Европи. И јбг "нажалост по сарајевску кухињу", нису хришћани ти који су окосница њега.

Што се тиче живота. Никад више кафића у Српској, никад више пуних кафића у Српској и никад мање људи са лопатом у рукама...

Петљати животни стандард са опасношћу која постоји, и то не од априла ове године, већ скоро 20 година у БиХ, је чисто пишање уз бандеру.

Наравно, овим не желим рећи како се живи добро, сви знамо да није тако. Али ствари треба назвати правим именом. ТЕРОРИЗАМ = ТЕРОРИЗАМ, СИРОМАШТВО = СИРОМАШТВО.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:

Uopste ne. Za ono sto mi se vrzma po glavi to samo olaksava posao.

Elem, zasto Poreska RS ne ceslja porijeklo novca kojim su kupljene kuce po RS? Pa i ako je rijec o poklonu, i na te pare se negdje mora platititi porez. Ko nam to brani da se to ciljano ispituje? A to je samo jedna od sitnica koje stoje na raspolaganju drzavi, a kostaju skoro nista.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
agyemang je napisao:
Нажалост ово није солидарност са народом Српске већ класичан спин сарајевске кухиње.
А тероризам није новост, тероризам је присутан у цијелој Европи. И јбг "нажалост по сарајевску кухињу", нису хришћани ти који су окосница њега.

Што се тиче живота. Никад више кафића у Српској, никад више пуних кафића у Српској и никад мање људи са лопатом у рукама...

Tebi je mafijaška vlast koja guzi narod na sve načine spin iz Sarajeva? Vjeruj meni a ne svojim očima? Znači kafići u Gospodskoj su mjerilo blagostanja? E blago nama.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
ferdinand je napisao:
Mozemo se mi sprdati koliko hocemo ali 90% bosnjackih pobratnika ima oruzje po kucama...

Ali nemaju metaka, bilo je svadbi, kao i kod nas, ljudi se zene

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ih, bar to nije problem....znaš onu kad je primirje tri metka marka, kad je ofanziva dva metka marka :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nepokoreni, nisi shvatio, upravo cojek to kaze za kafice i standard :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

'Ajde kad me ti zbuniš, ali sad me obojica bacate u kontuziju....

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
The_new_Statesman je napisao:

Elem, zasto Poreska RS ne ceslja porijeklo novca kojim su kupljene kuce po RS? Pa i ako je rijec o poklonu, i na te pare se negdje mora platititi porez. Ko nam to brani da se to ciljano ispituje? A to je samo jedna od sitnica koje stoje na raspolaganju drzavi, a kostaju skoro nista.

Zamisli, nije samo Ukrajina instrument sprecavanja pretjeranog zbližavanja EU i RUS, to je za Ameriku i BIH, i tim procesima će upravljati preko Saudijaca. A onda povuces paralelu između onih koji vode marketing i odnose sa javnošću, radikaliziraju politike, rade programe itd našim političarima? Agencije iz Srbije. A pravi vlasnici tih "nacionalnih" agencija su Ameri. Amerika je caca politike, Bog Otac realizma, dvostrukih igara moći i zaštite vlastitih zeljezara, vojne industrije, ekonomije i naftnih resursa. Iznimno ih poštujem :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
il ce bidne konfuziju mislim da te ne bacaju u nagnjecenje tkiva ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Ama ljudi da li ste svjesni da ekspanzija islama nadolazi, bilo normalnog ili radikalnog.To što se sprema biće ravno Osmanskim osvajanjima ako se zapad ne lupi u glavu i presiječe na vrijeme dok još može.Ali velikim imprerijalistima je draža njihova nafta i novac.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

chils je napisao:
il ce bidne konfuziju mislim da te ne bacaju u nagnjecenje tkiva ;)

Jok kontuziju, totalno me dezorijentisali u vremenu i prostoru ko da me detonacija mlatnula...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zamisli, nije samo Ukrajina instrument sprecavanja pretjeranog zbližavanja EU i RUS, to je za Ameriku i BIH, i tim procesima će upravljati preko Saudijaca. A onda povuces paralelu između onih koji vode marketing i odnose sa javnošću, radikaliziraju politike, rade programe itd našim političarima? Agencije iz Srbije. A pravi vlasnici tih "nacionalnih" agencija su Ameri. Amerika je caca politike, Bog Otac realizma, dvostrukih igara moći i zaštite vlastitih zeljezara, vojne industrije, ekonomije i naftnih resursa. Iznimno ih poštujem :D
Baja, otisao si predaleko ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 10:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21

nema mehanizma za to...ti ces pitati odakle ti pare...on ce reci prodao imanje u arabiji,kuvajtu,ovde onde,daj potvrdu i on ti je da....kako ti da utvrdis jel to stvarno tako ili nije kad drzave stoje iza takvih ljudi ili im bar gledaju kroz prste ili su blagonaklone prema njima

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nije bas tako.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 916 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]