RSboljaPolovinaBiH je napisao:
E Timotic, ajd ne seri majke ti...
Dovedi mi zidara da zavrsi neki drzavni faks za 10 godina, ja cu mu sve platiti retroaktivno ako uspije.
Nemoj da placas nista, nego pola tog vremena koje on bude proveo u Dionisu ti provedi na skeli. Je l' moze?
Citiraj:
Uostalom, sta i da je bas tako kako si ti rekao? Je l' ne vrijedi ta diploma mozda slucajno? Ima li igdje u svijetu da neko nekog proziva sto su mu starci platili skolovanje, pa bi zbog toga trebao da kao ima manju platu? Ko je Tesli platio skolovanje u Austriji (eto opet se hvatam Tesle, ali sta cu kad je jako dobar primjer za mnoge stvari)... Je l' mozda neki njegov savremenik trebao da prdi na sve strane kako je eto Tesla bio srecnik koji je dobio priliku da se skoluje jer mu je stari bio dovoljno imucan da ga posalje vani na studije?
Da nije mozda trebao da izmisli citavu fiziku i matematiku sam od sebe umjesto da ide na fax, i onda jos dodje do svojih otkrica da bi likovi poput tebe bili u potpunosti zadovoljni?
Da ne govorim da su njegova otkrica prethodno bila sve sama suva teorija, koji ljudi shvatanja poput OFM-a ili tebe nikad ne bi finansirali, isticuci da je to sve laprdanje i palamudjenje zasnovano na bubanju nekih papira sa faksa.
A, je l' kuk'o Tesla kako mu je mala plata, nema za ratu kredita, isl?
Jebiga, ti nisi Tesla. Nije ni ovaj iz "Majke Rusije". Ni kad vas covjek sabere ili pomnozi, nece dobiti pola Tesle.
Nemam ja nista protiv nastavnika (majke mi), al' imam protiv onih koji umisljaju da su neka elita.