трибина Б. Зељковић je napisao:
wizzy_bl je napisao:
I ja sam cuo ovo za Jovabar. Znam da zvuci kao cista propaganda, ali sam cuo od osobe koja je na izvoru informacija (100% nema nikakvog razloga da nesto mulja i laze). Uzimam sa rezervom, ali velika vjerovatnoca da je istina.
Ја чуо прије 20 год да газда мустанга има сиду,у школи ме учило како је то најгора болест свијета,ево овај жив и здрав данас,а ја који знам позамашан број људи,не знам ниједног који је од сиде умро.
Нигдје олош не пише да је излијечено 60 посто већ,само колико их је умрло. Још је занимљивије да задњих 10 дана нико никог заклао није,пропуцао,јебао,него сви умрли од короне. Ипак тако доктори кажу.
Живио свијет и новинарски гмазови
Kao sto rekoh , zvuci kao 100% kao propaganda sa sirenje panike, lazne vijesti...sve ono sto i sam znam prepoznati i sto mi ide na *urac, ali da sam to cuo...cuo sam. Uglavnom, nije bitno da li je to Jovabar, ili neka druga kafana...cinjenica jeste da je ovo pitanje bilo 2 puta na konferenciji za novinare i da je vjerovatno jedan od razloga totalne zabrane rada ugostiteljskih objekata sedmicu dana + spomen Radojcica da se radi o intenzivnom drustvenom zivotu, kako je taj 3.klaster najkriticniji. Samim tim, potvrdjuje se prica od jutros (kada je Radojicic gostovao na RTRSu i bilo mu postavljeno isto pitanje u vezi Jovabara).
Nadam se da razumjete da ime kafane apsolutno nije bitno i da se ovo moglo desiti bilo gdje.