banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 02:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 916 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2015, 08:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Da ima, ja bih vec danas mogao odrukati cetvoricu za koje znam da su vehabije, al' nema, dzaba... :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 08:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ama ljudi... Sta im ko moze sto su vehabije? Zbog svega toga ovo sto manitu podrzava je samo kontraproduktivno. Jebes SDA i politicke poene spram njih. Koga briga?
A valja zivjeti sa mislima hoce li se neki povratnik sa Bliskog Istoka odluciti malo angazovati u otadzbini.
Hocu reci, ovakvim demonstracijama sile se nista ne postize. Osim stete.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
pa šta nam je činiti, zamoliti ih da ne rade to što rade, ili u šumadiju kod kuge?
j.biga, ova hapšenja će sigurno pogoršati situaciju, ali ne znam šta se može drugo uraditi, ignorisanje problema je samo odlaganje rješavanja istog..ne znam šta je onom klincu bilo u glavi kad je uletio u stanicu u Zvorniku, ali niko i ne zna, sad se sa tim mešetari, jedni kažu jedno drugi drugo... a vehabije su tu, htjeli mi to priznati ili ne...prije rata ih nije bilo...od kud sad je pitanje prevashodno za bošnjačke lidere...i realno jedino oni i mogu uticati na neko mirno rješenje...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
posmatrati,prijvaljivati,ne podlijegati histeriji i panici,biti oprezan,vjerovati u drzavni aparat koji se uz vrlo malo reorganizacije i prestrojavanja vrlo lako moze obracunati sa tim....

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako ja vidim, fora njihovog opstanka i sirenja je u zidu koji dizu izmedju svoje zajednice i ostatka drustva i drzave. Sjebi zid, sjebao si im koncepciju. Ionako su u 90% slucajeva sljedbenici ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Ti TNS baš ne razumijes koliko je opasan smijer ovaj arapski religijski prakticizam koji se uvlači na mala vrata medju Bosnjake

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka

fora je u vrbovanju......sprijeciti propagandnu djelatnost i zidova nece ni biti......

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Zidova ili židova?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odrzavanje tog zida zahtijeva unutrasnju hijerarhiju koja drzi sve pod stalnom kontrolom... Kao u kasarni. A sta se zbiva kad vojnik izadje u grad?

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 08 Maj 2015, 09:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Hajde da pricamo o tome kako su privodili opakog vehabiju u Kotorskom... A nisu znali koja je kuca njegova. Sto bi Krol rekao... Nema tu obavjestanog sistema. Nema se sucim ;)

Prika, ako je iko anacionalan i liberalan na forumu - onda sam to ja. Nego, često sam u Sa, koliko je vas otišlo u EU - toliko bogatih i obicnih Arapa doseljava u BiH, donose svoje običaje i troše kod onih koji ih kopiraju. Bošnjačka omladina nema para da imitira i živi Zapadni stil, već sada je od prijeratnog bosanskog autohtonog praktikovanja islama to dovedeno u liniju 70%-30%. Ako Arapi dovedu to do pola, a u tom smjeru se ide, totalna radikalizacija i rat su veoma mogući. Ne zbog Srba, već zbog njihovog interesa da imaju dzamahiriju makar i na pola BiH. A to SAD podržava, dok ćemo usput, nekako naslućujem, mi biti glavni krivci za dizanje tenzija

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka

cilj mora biti da se ti zidovi nikada ni ne dignu....da nema niko iza njih......lijeci se uzrok a ne posledica........to se rjesava obavjestajnim i kontraobavjestajnim radom,daleko od ociju javnosti....upadi policijskim snagama u te kolonije je lijecenje posledice i dovodi do ovakve histerije i panike na obe strane.....a da ne pricam koliko je teska infiltracija u te zatvorene komune pa moras djelovati represivno s vremena na vrijeme i sto ako ne dobijes taj propagandni rat unistis jedan a niknu tri zida i nikad kraja...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja pricam o ponovnoj integraxiji onih koji su vec sljedbenici i demotivizaciji onoh koji bi to mozda postali.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
kuga je napisao:
Ma gomila ljudi je ostavilo oruzje kod kuce. Da policija ude u bilo koje selo i pretrese svaku kucu nasla bi na desetine pusaka. To je sigurno.
Medutim to je oruzje staro 25 godina. MINIMUM!

Ko i kako je to spakavao cudilo bi me da je i 20% funkcionalno. To samo moze da proizvede tragediju. Bilo je puno slucajeva gdje to nadu djeca i desi se nesreca.

oruzje treba stojati u kasarnama gdje mu je i mjesto.

Za MES se slažem, ali za cijevi se ne slažem. Ako su konzervirane i zaštićene od vlage puškama neće biti ništa i još 20 godina :wink: U ovom ratu su korištene RR u koje su spadali ruski PPŠ i PPD i američki Tompsoni, i sve pucalo!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja pricam o ponovnoj integraxiji onih koji su vec sljedbenici i demotivizaciji onoh koji bi to mozda postali.

Ja pričam o mlakoj reakciji Izetbegovića koja je, kao takva, kao pisana poruka i preporuka vjernicima i muftijama

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka

na reakciju Izetbegovica i njemu slicnih mi ne mozemo uticati ali mozemo uciniti sve da zastitimo stanovnistvo i teritoriju rs...tns...jedini pravi demotivacioni faktor je zaprijecena kazna dugogodisnje robije kad vec smrtne kazne nema....reintegrisace se sami poslije 20,30 ili 40 godina robije u foci

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako ces pravno gledajuci izdati naredjenje da se bradati stanovnici strpaju u zatvor? I sta ces sa njima tolikima?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:

Ja pričam o mlakoj reakciji Izetbegovića koja je, kao takva, kao pisana poruka i preporuka vjernicima i muftijama

On je politicar pragmaticar. Radi sve sto mu ne steti ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka

odakle ti takva glupost...ne radi se to tako.....niko nece trpati u zatvor ljude samo zbog brade.....zbog toga i stavljam naglasak na obavjestajnom i kontraobavjestajnom radu......ne treba braniti ljudima da zive u tim komunama kako zele ali bez i pomisli na subverzivnu djelatnost....potpuno je nebitno da li se mole bogu ovako ili onako dokle god ne predju granicu dozvoljenog ponasanja i rada

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

On je kopija svog cace koji je uz naše optuzenike glavni sukrivac za rat u BiH i krvavi raspad SFRJ

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2015, 09:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Caca je moza bio vodja. Ovaj to nije. A to je jako bitan detalj u tvom konceptu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 916 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]