banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 00:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 83  Sledeća

На локалним изборима 2012. године мој глас за градоначелника Бањалуке даћу:
Слободану Гаврановићу (СНСД) 23%  23%  [ 31 ]
Ненаду Стевандићу (СДС) 20%  20%  [ 28 ]
Драгану Чавићу (Заједно за Бањалуку) 39%  39%  [ 54 ]
Милутину Пејићу (СДП РС) 2%  2%  [ 3 ]
Аци Прелићу (Странка социјалне сигурности српских бораца) 15%  15%  [ 21 ]
Ukupno glasova : 137
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2012, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Све тачно, Шлагер.

И још да додам да је СДС на изборима 2008. године вјероватно био на историјском минимуму по питању снаге и организованости у Бањалуци. Тек су четврта странка у градском парламенту по броју посланика (имају два посланика као и социјалисти и НДС), а посебно о неорганизованости странке говори она бламажа око кандидаткиње за градоначелницу БЛ.

Дакле, СДС може само на боље у БЛ, не може горе од онога како су прошли 2008.

Кад си већ иступио као инсајдер на форуму, прокоментариши онда и ову причу око наводног дила СДС-СНСД у БЛ. Ово да СДС да свог кандидата мимо заједничког кандидата опозиције како би тиме биле повећане шансе кандидата СНСД-а.

И искрено, ова екипа у БЛ је мени безлична. Умићевић, Стевандић и остали... Нити су се нешто доказали у животу мимо политике (као инжињери или доктори), нити имају неку харизму, нити имају неки конкретан план шта и како. Са друге стране, мене брину овакви ликови: http://www.milovanbjelica.com/en/

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Шушка се да је у петак Цеца на "старом мјесту"...има ли истине у томе, зна ли неко?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 20:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
shoole,i ja mislim da je SDS imao mnogo jacih kandidata...da ja vucem neke konce,Ognjen Tadic bi bio nas kandidat...dovoljno je vidjeti kako je ozbiljan protivkandidat Dodiku bio i kako je dobio 30-tak posto glasova na izborima za Predsjednika RS,mislim da bi ovog Gavranovica pojeo za dorucak.....a pogotovo mislim da je opzicija,na celu sa SDS,MORALA ici sa jednim kandidatom...nazalost,to se nije desilo,mozemo samo nagadjati zasto,ali uvjeren sam da koalicije SNSD-SDS nece biti...

a koliko si u pravu o obezglavljenosti SDS-a u proteklom periodu,najbolje ce ti potvrditi cinjenica kakvi su kandidati iz nase stranke tada usli u gradsku skupstinu kao odbornici...naime,NIJEDAN od tih 7 odbornika vise nije u SDS :( :( :( ...strasno.

iskreno se nadam da su ta vremena iza SDS.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 22:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Schlager je napisao:
shoole,i ja mislim da je SDS imao mnogo jacih kandidata...da ja vucem neke konce,Ognjen Tadic bi bio nas kandidat...dovoljno je vidjeti kako je ozbiljan protivkandidat Dodiku bio i kako je dobio 30-tak posto glasova na izborima za Predsjednika RS,mislim da bi ovog Gavranovica pojeo za dorucak.....a pogotovo mislim da je opzicija,na celu sa SDS,MORALA ici sa jednim kandidatom...nazalost,to se nije desilo,mozemo samo nagadjati zasto,ali uvjeren sam da koalicije SNSD-SDS nece biti...

a koliko si u pravu o obezglavljenosti SDS-a u proteklom periodu,najbolje ce ti potvrditi cinjenica kakvi su kandidati iz nase stranke tada usli u gradsku skupstinu kao odbornici...naime,NIJEDAN od tih 7 odbornika vise nije u SDS :( :( :( ...strasno.

Он се зајебао што је у најгорем периоду прешао у СДС.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
skypostman je napisao:
Он се зајебао што је у најгорем периоду прешао у СДС.

Ne nego u najboljem!
Interesdžije i destruktori sistema su napustile SDS. Sada je to druga stranka!
Ako ih krene sada mogu daleko dogurati!

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 00:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
Schlager je napisao:

banjalucki sdsovci su sami krivi za nastalu situaciju kad je u pitanju gradski odbor, na celo partije je dosao bosica ali je gradski odbor morao ostati jedinstven na celu sa cavicem i tadicem

cavic je napravio gresku sto je otisao a ovi sto su otisli za kalinicem su poakazali da su idioti, ne znam cime ih je tako zaveo

trenutni ljudi u gradskom odboru uopste nemaju mnogo veze sa sdsom , vecina ih je dovedeno da ppopune broj, oni ne osjecaju sds

stevandic je jedan od tih dovedenih, on je komika od kandidata, na proslim izborima osvojio 377 glasova a sad misli osvojiti 40 000 :) :) kakav idiot

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 00:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Kod nas nije takva situacija, u SDS stara (posljeratna) postavka, što im je po mom mišljenju ogroman minus. Sa izvikanim ljudima se ne skida vlast (na lokalnom nivou).

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 07:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
SDS je stranka prošlosti...ne vidim kako bi ozbiljno mogli ugroziti vlast samostalno, samo u okviru neke šire koalicije...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
_зока je napisao:
SDS je stranka prošlosti...ne vidim kako bi ozbiljno mogli ugroziti vlast samostalno, samo u okviru neke šire koalicije...

Нажалост не бих се с тобом сложио.

Прво наш народ је апсолутно политички неписмен. Људи гласају за СДС по инерцији јер је то како говоре "странка која је спасла српски народ у БиХ". За Добој је било интересантно да су људи који су пљували главешине СДС-а због криминала истовремено и гласали за њих јер су то "наши" или "стубови српства" и томе слично.

С друге стране из истог тог СДС-а су сви главни играчи одавно отишли. Мислим да је 99,9% руководства ДНС, ПДП, СРС, ДС и сличних партија настало од бивших челника СДС. И што је најгоре сад их је све више и у СНСД. Главни примјер је наравно Шпирић. Ево кандидат СНСД за начелника Добоја је бивша узданица СДС и мислим да је тако по читавој РС.

Тако да можда ће СДС-а све мање и мање бити по скупштинама и владама, али они људи који су ведрили и облачили 90-тих су још дуго ту.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 10:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Ma mislio sam na stranku kao stranku, ne preletače....U SDS-u nema više dovoljno harizmatičnog čovjeka da privuče glasače, a to je bitno, program i onako niko ne gleda kod nas.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 13:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
_зока je napisao:
Ma mislio sam na stranku kao stranku, ne preletače....U SDS-u nema više dovoljno harizmatičnog čovjeka da privuče glasače, a to je bitno, program i onako niko ne gleda kod nas.

a kud ces harizmaticnijeg od ćore ahahahahahahahahahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaahahhhhaaaaj

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Zna li ko koliko je tačno dresova Špirkan promjenio u karijeri?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
On i Dubravko Prstojević vode mrtvu trku :D

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 14:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Nisam siguran za SDS ali čini mi se da je Špirić bio u radikalima, SPAS-u i sada u SNSD-u....ni Stevandiću nije mane, i on je promijenio jedno tri stranke.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
_зока je napisao:
Nisam siguran za SDS ali čini mi se da je Špirić bio u radikalima, SPAS-u i sada u SNSD-u....ni Stevandiću nije mane, i on je promijenio jedno tri stranke.

наравно и у СДС, а немојте заборавити ни језгро свих тих странака СКЈ!!!! :D :D

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 15:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma to je smijesna prica...90% ih je bilo u SDS,jer je to bio pokret,a ne stranka....kasnije su prelazili kako su dobijali razne ponude,u skladu sa njima mijenjali su ideologije,programska uvjerenja,stavove i ubjedjenja 8) 8) ....SDS je radio reviziju clanstva u zadnjih godinu dana,i kao ilustraciju navescu da je,npr,dragoljub davidovic bio clan SDS do ove godine,dok nismo precistili to malo :D :D :D

bilo ih je jos koliko hoces,ali najsladje sam se ismijao kad sam vidio njegovo ime u clanstvu SDS :D :D

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 17:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Ispade Mile najveći karakter od svih političara :?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 18:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da...promjenio samo tri stranke,sto je zaista kuriozitet na nasoj politickoj sceni 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 18:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Koje tri? KPJ ne računam, tu su bili svi...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2012, 18:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa citav rat ti je mile bio poslanik u Narodnoj Skupstini RS,kao predstavnik one stranke Ante Markovica,u koju je presao iz SKJ...kasnije je osnovao Stranku Nezavisnih Socijaldemokrata,i onda je,nakon ujedinjenja sa Radojicicevom i Radmanovicevom strankom,to postao Savez Nezavisnih Socijaldemokrata...znaci,cak 4 ako cemo tjerati mak na konac :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 83  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]