banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 10:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 190 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Mar 2019, 14:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Jel tvoj stav da se tu kod nas sve jebe od uspjesnih sportista u evropskim (da ne kazem u svjetskim okvirima,kao Srbija sto ih ima),umjetnika,pisaca,glumaca,pjevaca,a da ja to ne primjecujem?

Ili onako malo da kontriras?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ne jebe, ali tvoj stav da toga nikako nema je retardiran.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Ima u sportu, ali Ercegovaca, pa ne znam moze li to proci :D
Bilo je/ima i Posavaca, Semberaca.

S druge strane Crnjanski/Andric/Selimovic sve precani :D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 16:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

naglasak je na zadnjih 25 god.. :D

i u tom periodu,bilo je dosta momaka kojima je Bog dao i talenat,i volju za radom,ali nazalost,i oni su se morali ostvarit u Srbiji,zato sto mi mnogo vise volimo srati o boljem entitetu i kako sve radimo najbolje i sve rekordno,ali kad treba postaviti okvir da se ti momci u nasim klubovima ostvare,onda nam je vec svako kriv osim nas samih,pa odu u srbiju i u svijet,i tamo postanu imena...da ne lupam sad napamet,ognjen kuzmic,mladen bojinovic,danijel saric,luka jovic,mijat gacinovic..ima ih sigurno jos dosta...
Nije uvijek bilo tako...i bas zato,sto znam da nije uvijek tako bilo,nadam se da i ovo nece ostat dovijeka,da ovakav hemoroid u supku svemira budemo.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
U pravu si Schlager, samo jebe te cinjenica da ti predsjednik vjerovatno nije procitao ni jednu jedinu knjigu u zadnjih nekoliko godina. Da jeste, mozda bi ti sada ovo bio najbolji i najzlatniji narod jer je glasao za SDS.

Ali nije.

Vidis da ste truba, isto kao i ovi protesti u BG. Kako god da se na N1 trude oko ugla snimanja opet sa vremena na vrijeme se vidi da jebeno nema ljudi. U gradu od 3 miliona ne mozes dovuci 3000 na proteste na jedan od najkriticnijih dana.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne bih se bas smio opkladiti u to da je Vucic opusten i da ga boli q,ovo sto igra kao sah sa slinavim stefanovicem....mi ovdje (kao i nasa bratska crna gora)jesmo dosta konzervativna sredina,obozavamo ovna predvodnika,i ovdje se od vladara ocekuje otprilike da vlada najmanje dozivotno,a zalimo sto ne moze i duze,,i radovan bi tako,da ga ameri ne sklonise 1996...

ali srbija je jedno 20 puta kroz istoriju pokazala da nije bas takva :D..vjerujem da mu kroz glavu prolaze njegovi prethodnici,od kneza mihajla,do kralja aleksandra i jednog i drugog,sve do modernijih vladara,stambolica,milosevica,djindjica...zna on sta je beograd i srbija kad se naljuti

Poslednji put menjao Schlager dana 17 Mar 2019, 17:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozda je tako ali se onda to najbolje ogleda kroz vjecite predsjednike stranaka koje stalno gube izbore.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dobro,sad je tesko da shvatim dal opet lopticu prebacujes ovdje,posto sam i ja vukao neke paralele..ali,posto je tema srbija i ovaj protest,moj stav je da vucic nije glup,da otprilike zna sa kakvim slobodarskim narodom ima posla,i da mu je sigurno,bar u malom mozgu cinjenica da je manje od 5% njegovih prethodnika na mjestu vladara srbije umrlo prirodnom smrcu,a da je ova partija saha sa stefanovicem,njegov PR kojim skriva strah...svjestan je da je zabrazdio,da mozes vrijedjat inteligenciju do jednog nivoa,ali da uvijek postoji u srbiji ona kap koja prelije casu.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Schlager je napisao:
dobro,sad je tesko da shvatim dal opet lopticu prebacujes ovdje,posto sam i ja vukao neke paralele..ali,posto je tema srbija i ovaj protest,moj stav je da vucic nije glup,da otprilike zna sa kakvim slobodarskim narodom ima posla,i da mu je sigurno,bar u malom mozgu cinjenica da je manje od 10% njegovih prethodnika na mjestu vladara srbije umrlo prirodnom smrcu,a da je ova partija saha njegov PR kojim skriva strah...svjestan je da je zabrazdio,da mozes vrijedjat inteligenciju do jednog nivoa,ali da uvijek postoji u srbiji ona kap koja prelije casu.

:lol: :lol: :lol:

Jesi ti pratio vijesti zadnjih mjeseci? Ili barem u zadnjih 48 sati i slušao priču o Kosovu ili vidio odluku o gašenju muzeja vazduhoplovstva...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nisam shako?
Sta?

Znam samo da ima dole na Dorcolu neki avion kod tramvajske stanice,ispod Kalemegdana i da je tu neka zgrada u BG vezana za vazduhoplovstvo i istoriju,to je sve sto znam.,nisam cak ni ulazio :D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.politika.rs/scc/clanak/42510 ... u-iGJibTkY

I desetine skandala i sramotnih djela unazad godinu-dvije-tri... I ti pričaš o slobodarskom narodu.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slobodarski je narod svaki onaj koji mitinguje protiv onog što Šlager ne voli... U suprotnom su prodane duše...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Cekaj, ozbiljno Sch,
Jesu li dugi, kuzmic, savo i ostali trebali igrati za bosnu? Rep. Srpska nikad nije imala reprezentaciju, tako da im je srbija bila jedina opcija.
I druga stvar, pare koje su oni uzimali krajem 90ih i kasnije, ko im je mogao dati ovdje? Ili koji je nas klub iz rs mogao da igra nekakvo evropsko takmicenje pa da proda savu u spaniju ili englesku?
Ne razumijem na koji nacin vidis vezu i krivicu tadasnjih i danasnjih vlasti sa konkretno ovim pitanjem?!
Ili sam promasio poentu?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Priznajem,Shako,da nisam znao za ovo,hvala :o :o

Uvijek nekako,nije mi to nikad nesto previse imponovalo to "vazduhoplovstvo"..uzletilo ovoliko 6 aprila,nijedan se nije vratio....21 marta protiv NATO,uzletilo sa Batajnice ovoliko,svi izginuli...

Uvijek me vise zanimalo ovo gdje je pogubljen koji od nasih vladara,tu sate i sate provodim kraj drveta gdje je na Kosutnjaku ubijen Knez Mihajlo,kao odmazda za Zajecarsku bunu..pa u starom dvoru,po prostorijama gdje je izvrsen masakr nad Kraljem Aleksandrom i Kraljicom Dragom Masin..pa ovo u vezi Stambolica,odem na mjesto u BG gdje je kidnapovan,i povezujem sa tacnim proplankom na Fruskoj Gori gdje je zakopan i gdje sam ja sluzio JNA....pa i za Djindjica,odem gore u Gepratovu,do te zgrade,i gledam prema Nemanjinoj i zgradi vlade,i kako ga je uspio upucat Zveki,pod kojim uglom,pa se vratim opet...pa tamo ispod Topcidera,gdje su dovozene kosti drugog Kralja Aleksandra,iz Marseja,pa Broza...

Al to je vise do mene i nekih mojih interesovanja...sad mi je zao sto nikad nisam usao u taj muzej vazduhoplovstva, a 30 puta sam cekoa tu tramvaj,ili za Marakanu,ili za neko od ovih mjesta koja me zanimaju :(

Poslednji put menjao Schlager dana 17 Mar 2019, 17:56, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager sve posmatra kroz prizmu Mile Dodika.
Ko je god protiv Mile ili protiv onih koji podrzavaju Milu je bezuslovno odlican.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
Cekaj, ozbiljno Sch,
Jesu li dugi, kuzmic, savo i ostali trebali igrati za bosnu? Rep. Srpska nikad nije imala reprezentaciju, tako da im je srbija bila jedina opcija.
I druga stvar, pare koje su oni uzimali krajem 90ih i kasnije, ko im je mogao dati ovdje? Ili koji je nas klub iz rs mogao da igra nekakvo evropsko takmicenje pa da proda savu u spaniju ili englesku?
Ne razumijem na koji nacin vidis vezu i krivicu tadasnjih i danasnjih vlasti sa konkretno ovim pitanjem?!
Ili sam promasio poentu?

Pominjao sam klubove,a ne reprezentaciju.

Rukomet je jeftin sport,i Vardar je prvak Evrope.

Sa Igokeinim budzetom,i RK Borac bi uz domacinski rad bio u evropskom vrhu,i ne bi se moralo ici u Partizan.

A pogotovo nam ne bi trebali vrijedjati inteligenciju eliminisanjem litvanskog kluba koji nijedno mjesto nema u sali.

Poslednji put menjao Schlager dana 17 Mar 2019, 17:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ironično je što neko podržava bilo kakav protest protiv bilo koga ko ima neku vlast, jer to je odraz buntovništva, nije podržavao protest SDSovaca protiv Vukote, štaviše podržao je dovođenje ljudi iz Novog Sada, da batinjaju te buntovnike, ako bude potrebe...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo Bosko po drugi put danas pravi fajront :-D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Ironično je što neko podržava bilo kakav protest protiv bilo koga ko ima neku vlast, jer to je odraz buntovništva, nije podržavao protest SDSovaca protiv Vukote, štaviše podržao je dovođenje ljudi iz Novog Sada, da batinjaju te buntovnike, ako bude potrebe...

Naravno da bi za Schlagera ovi protestanti bili izdajnici i najgori sljam da izmedju njih i Dodika postoji uzajamna ljubav, dok istovremeno Vucic podrzava Vaskovica, Vukotu i Mektica :-D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2019, 18:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tesko je diskutovati sa vama,jer vi svaki moj post povezujete kroz prizmu Srpske Demokratske Stranke,iako je ja nijednom nisam pomenuo danima.

Mozda bi rjesenje bilo da mi Admini bar promjene nick,kad mi vec ne izlaze u susret da me banuju :D

Pa da onda pisemo normalno. 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 190 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]