banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2004, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
vuk je napisao:
Ako nemas reci nesto pametno onda to glupo sto imas.. zadrzi za sebe.
Mislim da sam kompetentan iz razloga sto poznajem djevojku koja je tokom svog "tinejdzerskog" zivota bila u homosexualnoj vezi i sad je, kako ona sama kaze izlijecena od te bolesti.. Ima momka vec neko vrijeme, vole se i super im je, sama pomisao na homosex joj se gadi mnogo vise nego onda kad to jos nije iskusila.
Ako to nije jak dokaz ne znam sta je...

Ako ti ne znas vishe od toga sto vidis ispred svog nosa onda se mozes suzdrati od komentara.
Ti sebe i svoje iskustvo sa jednom curom usporedujes sa ispitivanjem nekog ko se zove WHO ?? Ispitivanje na hiljadama kandidata, ispitivanje strucnjaka i misljenja i pogleda sa razlicitih strana o tako kompleksnoj temi ??
Mogao bi tako i reci da su oni "nardi ljekari" po selima veci doktori od onih sa fakulteta zato sto su namjestili jedan kuk ili tako nesto ??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 09:04 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
mislim, da ove primjedbe od "ezana" i "miska" o aidsu, drugom svjetskom ratu, tubrkulozi i slicno nestoje, jer...

AIDS... misljenje svjetske zdravstvene organizacije o ovoj bolesti nije ni postojalo prije nego se sama bolest pojavila, dok je homoseksualnost postojala cak i prije svjetske zdravstvene organizacije (tako da poredjenje nema znacaja)

drugi svjetski rat...nevidim kakve veze ima stav (who) o homoseksualnosti i ratu veze jedno sa drugim!? :o (tako da poredjenje nema znacaja)

tubrekuloza...who je uzela stav da je ovo bolest i jos ga ima, dok je o homosekusalnosti mijenjala stav (tako da poredjenje nema znacaja)

ukratko!
sto se tice homoeskualnosti i who (svjetske zdravstvene organizacije) napravljen je neposten i nekorektan presedan, koji kompromituje mjerodavnost who,...jer najprije su nesto svrstavali u bolest a potom ne.
zasto ih onda smatramo kompetentnim!?

zamislite da svjetsko udruzenje inzinjera "uzme stav" da je automobilski motor sklop elemenata, a potom da je to jedan element :o
da li bi to bilo naucno?
mislim da sa naukom nebi imalo nikave veze.

razlog zbog kog je who mjenjala svoje stav je izvan nauke!
svoj stav su donijeli iz... trenutnog inetersa.
na zalost i stetu, najprije i najvise samih homosekusalaca, jer im na taj nacin drustvo uskracuje osnovno pravo...pravo na lijecenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 09:11 
Majstor
Majstor

terbalo bi da je temao ovde, gay parada a ne homosekusalnost sama po sebi.

sto se tice paradiranja...protiv sam paradiranja koje ima za cilj da promovise pogresne poglede na drustvo i covjeka.
zasto?

recimo...
ljudi koji su po svojoj prirodi agresivni i preosjetljivi na tudje stavove, u slucaju gay parada ce najverovatnije reagovati burno i agresivno.takve smo nezeljene scene vec mnogo puta vidjali.nepotrebno nasilje!
kome i cemu?zasto?

ljudi koji su pomirljivi i indolentni, u slucaju gay parada, prihvatice homoseksualnost kao "izbor i pravo pojedinca" i na taj nacin mirno gledati kako drugi oko njih propadaju.
kome i cemu?zasto?

to je sto se tice, samog paradiranja.
a sto se tice mog stava o homosekusalnosti kao bolesti, vec sam ranije pisao i objasnjavao zasto je bolest.na drugim temama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 09:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Citiraj:
sto se tice homoeskualnosti i who (svjetske zdravstvene organizacije) napravljen je neposten i nekorektan presedan, koji kompromituje mjerodavnost who,...jer najprije su nesto svrstavali u bolest a potom ne.
zasto ih onda smatramo kompetentnim!?

KOMPROMITUJE, :o ?????
Zar nisu kompetentni, :o ?????

U CIJIM TO OCIMA Rio ????
TVOJIM ????
:lol:

hajde malo - opisite mi tu bolest zvanu homoseksualizam ?????
Ne uopsteno o bolesti, ne o onome sto vi smatrate pravilnim i nepravilnim, moralnim i nemoralnim, vec konkretno.
Ne zaboravite da je jos i vise onih koji se sveraju malo s jednim, malo s drugim polom. Imaju djecu (ili ce ih imati), zene, muzeve - ali vole i onu drugu stranu.
Sta je s njima - kako kod takvih opisati "bolest" jer svi vi pucate po FAMILIJI. Eto takvi mogu imati djecu, npr.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 09:23 
Majstor
Majstor

drago mi je sto vidim da se "gipsy" sjetila definicija bolesti i fino ih uporedila sa homoseksulanoscu.pohvalno!

samo bih se malo jos osvrnuo na "njenu shemu"...

(muskarac & -zena ------>ljubav izmedju istih------> sexualni zivot---->potomstvo ).

reako bih da je u tom prirodnom lancu, kad se uporedi sa homosekusalnim, primjetno da nije samo razlika u zadnjoj karici, vec u vise!

prva karika...muskarac-zena.to je ocito, jer u homo vezi nema te karike (vec karika...muskarac-muskarac ilio zena-zena)

druga karika..."ljubav"
i nju bih se usudio kritikovati ili bar dovesti u pitanje tzv. homosekusalnu ljubav.vjerujem da je osnova homosekusalne veze zapravo zelja za tjelesnim zadovoljenjem, dakle strast, a ne prava i iskrena ljubav iz srca i duse.i kad homoseksualcu neko tu strast zadovoljava, on prema njemu gradi afinitet a lazno se tjesi i nas ubjedjuje da je to...ljubav.
nebih rekao.trebamo biti oprezniji kad koristimo rijec ljubav.

treca karika...ona je najjaca i osnovna, dominirajuca, u homosekusalnoj vezi.

cetvrta...potomstvo.
ona je ocito odsutna u homoseksualnoj vezi.jer nikakvim nacinom nemoze se kroz homoseksualni odnos izgraditi novi zivot.pa vljada je to osnovno znanje iz biologije i netrebamo pametovati oko toga i pricati o usvajanjima i donacijama, jer ja o tome i nepricam.
ja pricam o RADJANJU!
o radjanju iz odnosa dva covjeka.ako su ta dva covjeka istog pola, onda iz njihovog odnosa NEMOZE roditi se novi zivot!

tek kad u homosekusani par, na bilo koji nacin ukljucimo neku trecu osobu, onda mozemo doci do radjanja ali onda se postavlja pitanje, da li je novi zivot nastao homosekusalno ili heterosekusalno!?

naravno...HETEROSEKUSALNO!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 09:33 
Majstor
Majstor

EZAN je napisao:

hajde malo - opisite mi tu bolest zvanu homoseksualizam ?????
Ne uopsteno o bolesti, ne o onome sto vi smatrate pravilnim i nepravilnim, moralnim i nemoralnim, vec konkretno.

vec sam ti "ezan" pisao zasto je to bolest, zar zelis ponovo?

kao sto ti je i "gipsy" napisala...
bolest je svako odsustvo normalnog funkcionisanja organizma (ili pojedinog organa).a normalno funkcionisanje ljudske seksualnosti, sracunato je na RADJANJE!

to je upravo ono pred cim okrecemo glavu.nezelimo da prihvatimo nasu sekusalnost kao dar za radjanje, vec nacin za zabavu!
dok god tako gledamo na sekusalnost sve cemo prihvatiti jer sve pojedine ljude zabavlja!

ako mene, recimo, seksualno zadovoljava mucenje i tjelesno sakacenje ljudi, a nadjem nekog ko ce pristati da mu odsjecem ruku ili nogu, sta cete onda reci? da smo obojica zdravi!? :o

Boze me sacuvaj i sakloni!

postoji SAMO JEDAN pravi nacin, a to sto smo mi manje ili vise izvan njega, nasa je mana i slabost.
dok god to neshvatimo nece nam biti bolje a najvecu stetu pretprjece upravo homoseksualci, jer dajemo im laznu nadu da je uzrok njihove tjeskobe u nama, u drustvu u kom zive, a ne u njima.
zaista mi je zao tih ljudi jer su oni najvece zrtve nase sljepoce.

Citiraj:
Ne zaboravite da je jos i vise onih koji se sveraju malo s jednim, malo s drugim polom. Imaju djecu (ili ce ih imati), zene, muzeve - ali vole i onu drugu stranu.
Sta je s njima - kako kod takvih opisati "bolest" jer svi vi pucate po FAMILIJI. Eto takvi mogu imati djecu, npr.

pa nepodrzavam ni takve iako mogu imati djecu isto kao sto nepodrzavam ni lopove ubice lazljivce iako svi mogu imati djecu!
imanje djece samo je jedna dimenzija covjeka, koja fali u homosekusalnosti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 09:46 
Majstor
Majstor

Citiraj:
bolest je svako odsustvo normalnog funkcionisanja organizma (ili pojedinog organa).a normalno funkcionisanje ljudske seksualnosti, sracunato je na RADJANJE

Ja u klin ti u plocu.

O bolesti nema ni govora - jer i po vasoj definiciji (NORMALNOG FUNKCIONISANJA ORGANIZMA) nisu bolesni.
Razlog zbog kojih oni ne mogu imati djecu - je vise nego ocigledan i vise nego li JEDNOSTAVAN, ali zaboravljaTE da je to tako i samo tako u njihovim vezama - inace su oni SPOSOBNI za "reprodukciju" kao i svi mi. Nikakve razlike.

TACKA I GOTOVO.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 10:59 
Majstor
Majstor

neshvatas "ezan" da ja pisem o...homosekusalnosti, a ne o nekim ljudima koji se upustaju u homosekusalne odnose!

homosekusalnost (sama po sebi) nedopusta radjanje...besplodna je. to je besplodna seksualnost.

zato sam ja pisao vise puta, da sam protiv homosekusalnosti a ne protiv homoseksualaca!

ja kritikujem bolest a ne bolesnika.

a ako vec trebam kritikovati ljude, kritikujem drustvo koje dopusta da bolest ostaje nelijecena.da ljudi zive sa bolescu i da im se jos govori kako je ta njihova bolest (neplodnost) njihov izbor.

znam ja da oni mogu imati dijecu, ali ne kroz homosekusalnost!
spajanje jajne celije i spermija nije homosekusalnost vec heterosekusalnost.
o tome ja govorim, da homosekusalnost neradja a heteroseksualnost radja.

ja sam jednostavno za radjanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 11:13 
Majstor
Majstor

Znam ja sta ti govoris i to odlicno.
Sta cemo sa celibatom - ni oni koji zive "u njemu" nisu sposobni (isto kao i u homoseksualnim vezama) za reprodukciju - a niko ih ne naziva BOLESNIM, cak naprotiv.
I sami su protiv abortusa .... i mali milion drugih stvari - a ONI SAMI ne ispunjavaju te neke "osnovne" zivotne stvari (svrhu zivota, kako mi to volimo reci).

Sem toga potpuno zdrave INDIVIDUE proglasavati bolesnim, zato sto su homoseksualci i sto
Citiraj:
homosekusalnost (sama po sebi) nedopusta radjanje...besplodna je.

kako kazes, je smijesna.
I tebe, kao i npr Aharona pa i Vadera su zvali sektasima, ludim .... bolesnicima drugom rijeci ....., zato sto se ne slazu sa idejama koje vas vode kroz zivot.
Vidis da smo SVI MI BOLESNI na svoj nacin (odnosno u ocima drugih ili bolje receno, onih koji razmisljaju drugacije od nas).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
rio je napisao:
AIDS... misljenje svjetske zdravstvene organizacije o ovoj bolesti nije ni postojalo prije nego se sama bolest pojavila, dok je homoseksualnost postojala cak i prije svjetske zdravstvene organizacije (tako da poredjenje nema znacaja)

virus HIV-a je otkriven prvi put 1981. godine kod 5 homosexualaca u USA koji su imali simptome upale pluca.

rio je napisao:
tzv. homosekusalnu ljubav.vjerujem da je osnova homosekusalne veze zapravo zelja za tjelesnim zadovoljenjem, dakle strast, a ne prava i iskrena ljubav iz srca i duse.i kad homoseksualcu neko tu strast zadovoljava, on prema njemu gradi afinitet a lazno se tjesi i nas ubjedjuje da je to...ljubav.

sa ovim se apsolutno ne slazem.
Pa problem homosexulanosti jeste zapravo psiholoski i vezivanje za osobu istog pola i osjecanje ljubavi prema istom. Masa njih voli tu drugu osobu, a sexulani odnos je posljedica toga, mada ima i onih koji experimentishu i osjecaju samo ljubav prema homo odnosu. Ali nije tacno da u homosex vezama ne postoji ljubav.

rio je napisao:
razlog zbog kog je who mjenjala svoje stav je izvan nauke!

dijelim ovo misljenje.

EZAN je napisao:
O bolesti nema ni govora - jer i po vasoj definiciji (NORMALNOG FUNKCIONISANJA ORGANIZMA) nisu bolesni.

pa normalno funkcionisanje organzima podrazumijeva i fiziolosko (normalno)funkcionisanje mozga i svih njegovih funkcija.
Jedna od funcija je i ponashanje, i u okviru toga i sexulane funkcije. Stav medicine, je da je najveci i glavni sexualni organ covjeka MOZAK jer sve dolazi bash odatle.
Mozak izdaje "naredbe" preko hormona drugim zlijezdama i genitalnim organima koji obavljaju samo funkciju, a sve dozivljavamo zapravo u mozgu.
A ako mi osjecamo privlacnost, simpatiju, dushevnu ljubav pa i tjelesno prema istom polu, nemoguce je reci da u samom sjedistu ljudskog ponasanja nije doslo do odredjenih disbalansa.

Homosexualnci nisu sizofrenicari, nisu ljudi psihoticni ili depresivni u tom fazonu psihijatrijskih dijagnoza, vec su jednostavno ljudi sa poremecajem u ponashanju (ljubavnom i sexualnom).

Uprkos svemu tome, neki i svjesni toga ili ne, takvi ljudi najcesce kazud a je to njihov izbor, i tu se ne moze nista. Nasli su se u tome i to je fakat. Sta sada? Pobiti ih sve, osuditi, staviti u aps, izolovati? Ne, boze sacuvaj...

Znaci ja sam za toleranciju i postovanje, bez narushavanja tudjih sloboda i nametanja straight ljudima tog homosexualnog ponashanja.
A gay parade su upravo ta nametanja, sto mi se nikako ne svidja, i totalno sam protiv toga.

NE vidim potrebu da neko paradira time i natura drugima da su oni ravnopravni. Time samo postizu kontra efekat po meni (odvratnost, gadjenje, revolt i osudu vecine straight populacije)....

:angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 14:49 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Znaci ja sam za toleranciju i postovanje, bez narushavanja tudjih sloboda i nametanja straight ljudima tog homosexualnog ponashanja.
A gay parade su upravo ta nametanja, sto mi se nikako ne svidja, i totalno sam protiv toga.

Dedo, svaka cast.
Slazem se 1000%

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 20:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Feb 2004, 16:16
samo citram te vase price o tome kako je homoseksualnost bolest, i svi tvrdite da je ustvari sve to psiholoska bolest kako su svi oni malo u glavu , ili kao nesto bolest je zato sto ne mogu da radjaju pa svakakave gluposti, ne znam koliko ste skolovani ili ne imali neko ko studira ili je studirao medicinu ali svaki fetus do svoje ccetvrte nedelje u materici je zenskog pola nakon toga diobom celija nastaje pol muski ili zenski zavisno od toga da li ima vise x ili y hromozoma e tu dolazi do greske , ustavri tijelo je prihvatilo pol kao pol npr. muski ali .... greska feler negdje je priroda pogrijesila, homeoseksualac se ne postaje on se radja i ostaje za vijeke vjekov. ... moze neko pokusati ispraviti gresku prirode pa se udati ozeniti ali priroda je cudo ona trazi svoje.... kad tad ...toliko o bolesti koju vi i sav svijet zove homoseksualnost.
a sto se tice Gey parade netreba to njima oni sami grijese sto tome pridaju toliku paznju ako si takav kakav si i ako te tvoji najblizi i najdrazzi prihvataju sta te briga za ostale

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2004, 00:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
misk0 je napisao:
vuk je napisao:
Ako nemas reci nesto pametno onda to glupo sto imas.. zadrzi za sebe.
Mislim da sam kompetentan iz razloga sto poznajem djevojku koja je tokom svog "tinejdzerskog" zivota bila u homosexualnoj vezi i sad je, kako ona sama kaze izlijecena od te bolesti.. Ima momka vec neko vrijeme, vole se i super im je, sama pomisao na homosex joj se gadi mnogo vise nego onda kad to jos nije iskusila.
Ako to nije jak dokaz ne znam sta je...

Ako ti ne znas vishe od toga sto vidis ispred svog nosa onda se mozes suzdrati od komentara.
Ti sebe i svoje iskustvo sa jednom curom usporedujes sa ispitivanjem nekog ko se zove WHO ?? Ispitivanje na hiljadama kandidata, ispitivanje strucnjaka i misljenja i pogleda sa razlicitih strana o tako kompleksnoj temi ??
Mogao bi tako i reci da su oni "nardi ljekari" po selima veci doktori od onih sa fakulteta zato sto su namjestili jedan kuk ili tako nesto ??

Pa sad, mislim da se ne radi bas o samo jednoj curi.
al OK happy gay-isanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2004, 09:50 
Majstor
Majstor

mislim da je najveci problem, u nasoj nemogucnosti da homoseksualnost prihvatimo kao bolest, to sto samu seksualnost smatramo...NEPROMJENLJIVOM!

pa mislimo, ako smo "homo", da nam je to tako "od prirode" i da nemozemo nista ciniti.
upravo suprotno!

ljudska seksualnost, iako nagonska, moze se kontrolisati, pa i modelirati.
covjek moze od toga da mijenja svoje seksualne nagone, do toga da ih potpuno izgubi.no, u to nevjerujemo, jer...NEZELIMO.

kad bi u to povjerovali, morali bi sebi reci "hajde da se promjenim", a to mnogi nezele, narocito kad je u pitanju nesto takvo, kao sto je seksualnost.

jer seksualnost je savremenom covjeku, najcesce najveci a cesto i jedini izvor zadovoljstva u zivotu.natjerati ga da to u sebi mjenja, nemoguce je samo iz razloga sto se sa tim sazivio i smatrao bi to svojevrsnim "pokusajem ubistva".

zato je tako tesko bilo sta promjeniti po pitanju seksualnosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2004, 09:59 
Majstor
Majstor

ako neko od ovih koji pisu ovde, zeli da razmislja o ovoj temi, evo mu dvije pitalice...

1.ako homoseksualnost NIJE bolest, zamislite kako bi izgledao svijet kad bi svi bili...homoseksualci.dakle, muski bi bili samo sa muskim a zenski samo sa zenskim.ja eto nekako mislim, da nebi dugo opstali.(kao vrsta).

a ako zelite dalje razmisljati o ovome evo jos jedne cinjenice...
broj homoseksualaca koji iza sebe NEOSTAVLJAJU potomstvo daleko je veci od broja istih heteroseksualaca.ovo za posljedicu ima to, da njihove loze, zavrsavaju na njima,...izumiru.

2.zamislite dva ostrva.
na jedno ostrvo stavimo sve homoseksualce muskog pola u svijetu, damo im obilje hrane, pica, obezbjedimo najbolje zivotne uslove...
a na drugo malo ostrvce, stavimo jednog muskarca i jednu zenu, heteroseksualne.ostavimo im samo malo vode i po komad hljeba dnevno.
nista vise.

ako se nakon nekoliko godina vratimo, sta cemo zateci?
na prvom ostrvu debeljuskaste homoseksualce, a na drugom...DJECU!

ako se vratimo nakon 100 godina, na prvom ostrvu ce biti hrpa ljudskih kostiju, a na drugom cijelo ljudsko naselje!

sta mislite, koja je od ove dvije populacije bila zdravija!?
na prvom ili na drugom ostrvu?

zalosno je kad covjek razmislja usko i sebicno, samo o sebi, a nerazmislja sire i nevidi svoj veci znacaj u prirodi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2004, 10:16 
Majstor
Majstor

Citiraj:
zalosno je kad covjek razmislja usko i sebicno, samo o sebi, a nerazmislja sire i nevidi svoj veci znacaj u prirodi.

Otkud ti znas sta je tvoja ili moja uloga u prirodi.
Ona se stalno mijenja.
Bili su dinosaurusi, pa izumrijese. Mnoge biljne i zivotinjske vrste takodje nestase.
Zasto bi se razlikovalo s nama ????
Sta znas - mozda nam je tako zapisano ?!
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2004, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
laura je napisao:
da li ima vise x ili y hromozoma e tu dolazi do greske , ustavri tijelo je prihvatilo pol kao pol npr. muski ali .... greska feler negdje je priroda pogrijesila, homeoseksualac se ne postaje on se radja i ostaje za vijeke vjekov. ...

krenimo redom... :)
Y hromozom mozes da dobijesh samo od oca jer ocev genotip je XY, dok je majka XX.
Znaci postoji sansa 3:1 da se rode kcerke:sin
*to je idealno za sve one muskarcine :lol: koje se busaju u prsa da hoce sina, pa se rodi kcer pa krive zenu za to, a ustvari muskarac daje Y hromozom da se rodi sin.
I sve zavisi od muskarca, da li ce dati X ili Y :P

I ne razumijem kakve greske pominjesh?
postoje mutacije raznorazne ali tvrdis da postoji neka mutacija koja uslovljava homosexualno opredjeljenje? :D

moze nastat XX (kcerka), XY (sin) a sve te mutacije koje ti pominjesh mogu (a i ne moraju) da se kasnije manifestuju preko hormona pa da se javi muskarac sa vishom estrogena i slicno,ili zena sa pojacanim testosteronom, ali ne moze da se javi neki srednji pol , neki hermafrodit :lol:

Postoji dosta ljudi koji imaju ove poremecaje sa hormonima a nisu homosexualci.....
A drugi argument je da mnostvo homosexualaca je probalo heterododnos pa onda pocelo da experimentishe, znaci se rodili kao takvi, vec su se kasnije pronasli...

I dalje tvrdim :) da je poremecaj u ponashanju i sexualnom poimanju koji moze (i ne mora) biti pracen poremecenim hormonalnim statusom.

sad smo zasli i u genetiku :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2004, 11:12 
Majstor
Majstor

EZAN je napisao:
Citiraj:

Otkud ti znas sta je tvoja ili moja uloga u prirodi.
Ona se stalno mijenja.:

ah, ezan,...ZNAM!
i nisam ja jedini koji to zna.kad bi htio pogledati, vidio bi da milioni ljudi znaju znanje isto kao i ja!

zna se, zna, samo se treba pozeljeti da znas i saznaces.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2004, 15:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Feb 2004, 16:16
taj medju pol ipak postoji hermafrodit nije iymissljen on je stvaran a , a terotiju o greskama netvrdim ja vec silni naucnici koji godinama pokusavaju da spoynaju otkud homoseksualnost, naravno ni oni neynaju sve ali kako objasniti cinjenicu da se homoseksualac ne postaje u 30-oj vec prvi ynakovi nastaju vec u ranom djetinjstvu, i u ostalom zasto raspravljati o tome
pitanje je bilo gey parada definitivno ne ali ne zato sto imam nesto protiv njih vec me to podsjecha na sajam ili nekakvu pijacu za prodaju malo je ponizavajuche

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2004, 17:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Dajte ljudi, cuj gey parada u Banjaluci, bilo bi smijesno da to nije jos jedan zalostan nacin da se nazovi liberalci kao izdvoje :))
sick way :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]