richa je napisao:
Znam milion primjera licno (Brane moze potvrditi isto) iz mog naselja, i to par samara i privodjenje u policiju ne pije vode. Dok im neko ne polomi i ruke i noge smiriti se nece.
Zapamti ovu izjavu, i javi mi kad tvoj sin uradi nesto slicno, da vidimo sta ces mu polomiti ili kako ces reagovati kad mu neko drugi nesto polomi...
srdjanBL je napisao:
vi se nikada niste napili sa 17 god. jer to nije po zakonu?
Kontam buaz da ovo nije daleko od istine, svi vise i vise sumnjam da je ovaj forum leglo gikova koji su najpametniji iza monitora, nikad nisu prestupili, nikoga mrko pogledali, sve po propisima, klinac od 17god. kome se po zakonu ne sudi kao odrasloj osobi kad napravi sranje treba ga lincovati i sl., kakvi crni psiholozi i sl., samo polomiti stoku, jer je on sa svojih 17 godina dovoljno zreo da sam odgovara za svoje postupke, ma strasno.
Evo jednog primjera, iz licnog iskustva, pa sami procijenite.
Ja u klubu sa prijateljima u drugom gradu (50ak km od svog grada), dosli smo s autom, jedva da smo po pivo popili, malo.
Saljem poruku drugarici da dodje u pomenuti klub, nema signala, izlazim napolje, ispred kluba bijeli dim na sve strane.
Vracam se unutra, pricam drustvu "vani je neko bacio suzavac, nesto nije u redu, 'ajmo dalje".
Idemo do pekare, prilazi mi lik i pita:"jesi ti aktivirao protivpozarni aparat u klubu?".
Odgovaram:"ne, samo sam izasao da posaljem poruku i vidio dim".
- "Sigurno?"
- "Sigurno"
Lik odlazi, mi smo i dalje u pekari, izlazimo napolje (pekara je nekih 300m od kluba), vraca se isti lik sa jos petoricom, prska me sprejom po ocima i pocinje tabanje od strane dvojice, trojica drze moje da se ne mijesaju.
Sageo sam glavu, prekrio lice rukama i cekao da "zavrse posao".
Nisu bili neke gorile, pa je najvise bolio sprej u ocima, tj. pekao 6-7 sati poslije, uprkos stalnom ispiranju.
"Spasli" su me slucajni prolaznici, koji su iz tog grada i znaju ko su i sta su ti izbacivaci.
A mi ovdje znamo ko je i sta je Arsena i kakav je Milenium klub.
Ima slucaj kada sam napravio sranje u City Pubu u novembru prosle godine, gurkao sam se pijan, prisao mi najmanji izbacivac, pukao plesku, ja ga sastavio o pod, onda su dosli svi i iznijeli me napolje, stali svi na vrata, da ne mogu uci ponovo.
Dan danas (6 mjeseci) mi je zabranjen ulaz u City Pub, kad god vidim te izbacivace pozdravim se s njima, jer znaju svoj posao, i kazu mi da mogu da udjem ako se izvinem konobarima, sto mi ne pada na pamet, iz nekih drugih razloga.
Ono sto hocu da kazem je da niko ne zna sta je taj klinac uradio i da postoje normalni izbacivaci, kao i da svako moze dobiti batina od njih bio kriv ili ne.
A ako maloljetnicku delikvenciju treba rjesavati nasiljem, lomljenjem kostiju i sl. jebem ti onda sve ove socioloske i psiholoske fakultete, sve ih treba zatvoriti, svi na DIF i kriminalistiku jer se klin klinom izbija u nasoj zemlji.
Zato nam je stanje ovakvo kakvo jeste u drzavi, zbog razmisljanja mladih kao sto vlada na ovom forumu.
Taj klinac kad se oporavi bice jos gori, jeb'o me svak' ako ne bude tako, kad osjeti da nije od stakla, da "par vaspitnih" (iako ono sto su mu uradili nije ni blizu) nije nista, da sve prodje, bice jos gori, pravice veca sranja, vjerujte.
A da je pola godine cistio govna i skupljao smece, ne dobijao pare, onda bi vec bila druga prica.
Ali ne, samo polomiti kosti i bice bolje, jedva cekam da ovi koji tako govore dobiju djecu pa da cujemo utiske iz prve ruke...