banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 17:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Maj 2013, 21:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
BeckaSkola je napisao:
HALO richa shakal, ne znam koje ste godiste i kako je bilo u vase vrijeme, ali trebaju se znati neka pravila.

Nema on sta da klinca uci pameti, u zakonskim okvirima gorile poput arsene i ostalih izbacivaca imaju pravo DA ISTJERAJU momka iz objekta, ako nece, zvati policiju.
Znam ja da bi vrlo rado sad da mi tu nekoga prevaspitavamo, ALI TO NIJE NJIHOVO PRAVO. ono kontas.. on je mozda kriv, mozda je on bas namjerno provocirao, ali oni to sebi nisu mogli dozvoliti..

Mali mozda ima svojih bubica, vec sam rekao da je sportista i da ga poznajem kao dobrog momka, njegove roditelje isto. Jedno je sta ti mislis sta je sa moralne strane dobro.. A DRUGO JE sta je zakonski dozvoljeno.

A onaj uhljup Uda iz Milenuma ce tek da najebe, jer ovi na novinama nece stati, to znam..

Izbacivač tj obezbjeđenje lokala smije da udalji lice iz objekta ako se ne ponaša kako treba, smije da upotrijebi silu ukoliko je fizički napadnut (nužna odbrana) Smije da ga zadrži do dolaska policije koja preuzima poslove oko privođenja i ostalih generalija, u slučaju tuče ili sl trebaju da intervenišu i da prijave istu organima reda.
Obezbjeđenje je u 95% slučajeva 6x jače od pijanog klinca i da bi održao svoj rejting i status macho frajera pred ribama, i uglavnom u 95% slučajeva prvo ide pleska i za vrat napolje....dok ne nalete na pravoga pa ili se opamete lil mijenjaju branšu (dva boksera šampiona Slavije su pozvala te dotične izbacivače da izađu napolje da riješe nesporazum da ne prave gužvu po lokalu - nisu izašli jer su znali da bi igrali stiskavac po taktu pjesme Another one bites the dust... :boxing: )
Znali su neki onomad i nalupati pogrešne likove pa se ispostavi da je babo dotičnog momčića u DB-u pa je došao džip sa pet grdosija od 120+ kila žive vage, i frajera tako izlupali pred masom da 7 dana nije mogao na noge....ne zaleću se oni na koga mogu nego na koga smiju.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 21:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
mrkvica je napisao:

srdjanBL je napisao:
I ako se kurcio za njega kao 17godisnjaka nema vece sramote i ponizenja nego da ti neko opali samar u punom klubu i izbaci te napolje tako se dobija dupli efekat, ostranis budalu i osramotis ga da vise nikada ne udje.

Ne znam u kakvim se ti krugovima krećeš ali ovo tvoje ne pije vode već dugo.

Slažem se da su ga previše izbubetali ali isto tako mislim da nije bilo baš bez povoda. Jeste da bi ti isti izbacivači trebali ostati prisebni, ali nije ni ovom malom trebalo da pravi sranja.

Pa ono cinjenica je da nisam izlazio ima jedno 8 godina :D
Nisam ja ni rekao da je bilo bez razloga, naprtiv sigurno da je bio neki povod ali sto je previse previse je. :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2013, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Ma tebi sam se obratila prvom rečenicom. Ćuške, šamari, to... ne pali. C. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 00:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Bilo je toga i u moje vrijeme samo se tada nisu cimali novinari za svaku sitnicu... Znam sigurno da ga ne bi tako mlatili da je izašao nakon prvog šamara. I isto tako znam da se većina pijanih ne otkači pukim izbacivanjem. Uvijek su nastavljali praviti probleme bez obzira na godine i mjesto.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 08:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
richa je napisao:
Znam milion primjera licno (Brane moze potvrditi isto) iz mog naselja, i to par samara i privodjenje u policiju ne pije vode. Dok im neko ne polomi i ruke i noge smiriti se nece.

Zapamti ovu izjavu, i javi mi kad tvoj sin uradi nesto slicno, da vidimo sta ces mu polomiti ili kako ces reagovati kad mu neko drugi nesto polomi...

srdjanBL je napisao:
vi se nikada niste napili sa 17 god. jer to nije po zakonu?

Kontam buaz da ovo nije daleko od istine, svi vise i vise sumnjam da je ovaj forum leglo gikova koji su najpametniji iza monitora, nikad nisu prestupili, nikoga mrko pogledali, sve po propisima, klinac od 17god. kome se po zakonu ne sudi kao odrasloj osobi kad napravi sranje treba ga lincovati i sl., kakvi crni psiholozi i sl., samo polomiti stoku, jer je on sa svojih 17 godina dovoljno zreo da sam odgovara za svoje postupke, ma strasno.

Evo jednog primjera, iz licnog iskustva, pa sami procijenite.

Ja u klubu sa prijateljima u drugom gradu (50ak km od svog grada), dosli smo s autom, jedva da smo po pivo popili, malo.
Saljem poruku drugarici da dodje u pomenuti klub, nema signala, izlazim napolje, ispred kluba bijeli dim na sve strane.
Vracam se unutra, pricam drustvu "vani je neko bacio suzavac, nesto nije u redu, 'ajmo dalje".
Idemo do pekare, prilazi mi lik i pita:"jesi ti aktivirao protivpozarni aparat u klubu?".
Odgovaram:"ne, samo sam izasao da posaljem poruku i vidio dim".
- "Sigurno?"
- "Sigurno"
Lik odlazi, mi smo i dalje u pekari, izlazimo napolje (pekara je nekih 300m od kluba), vraca se isti lik sa jos petoricom, prska me sprejom po ocima i pocinje tabanje od strane dvojice, trojica drze moje da se ne mijesaju.
Sageo sam glavu, prekrio lice rukama i cekao da "zavrse posao".
Nisu bili neke gorile, pa je najvise bolio sprej u ocima, tj. pekao 6-7 sati poslije, uprkos stalnom ispiranju.
"Spasli" su me slucajni prolaznici, koji su iz tog grada i znaju ko su i sta su ti izbacivaci.

A mi ovdje znamo ko je i sta je Arsena i kakav je Milenium klub.

Ima slucaj kada sam napravio sranje u City Pubu u novembru prosle godine, gurkao sam se pijan, prisao mi najmanji izbacivac, pukao plesku, ja ga sastavio o pod, onda su dosli svi i iznijeli me napolje, stali svi na vrata, da ne mogu uci ponovo.
Dan danas (6 mjeseci) mi je zabranjen ulaz u City Pub, kad god vidim te izbacivace pozdravim se s njima, jer znaju svoj posao, i kazu mi da mogu da udjem ako se izvinem konobarima, sto mi ne pada na pamet, iz nekih drugih razloga.

Ono sto hocu da kazem je da niko ne zna sta je taj klinac uradio i da postoje normalni izbacivaci, kao i da svako moze dobiti batina od njih bio kriv ili ne.

A ako maloljetnicku delikvenciju treba rjesavati nasiljem, lomljenjem kostiju i sl. jebem ti onda sve ove socioloske i psiholoske fakultete, sve ih treba zatvoriti, svi na DIF i kriminalistiku jer se klin klinom izbija u nasoj zemlji.
Zato nam je stanje ovakvo kakvo jeste u drzavi, zbog razmisljanja mladih kao sto vlada na ovom forumu.

Taj klinac kad se oporavi bice jos gori, jeb'o me svak' ako ne bude tako, kad osjeti da nije od stakla, da "par vaspitnih" (iako ono sto su mu uradili nije ni blizu) nije nista, da sve prodje, bice jos gori, pravice veca sranja, vjerujte.
A da je pola godine cistio govna i skupljao smece, ne dobijao pare, onda bi vec bila druga prica.

Ali ne, samo polomiti kosti i bice bolje, jedva cekam da ovi koji tako govore dobiju djecu pa da cujemo utiske iz prve ruke... :)

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Povlacim sve sto sam rekao, ti si neki jeben lik jebote... Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 10:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Policiju nisu mogli zvati, jer se zna da je pola kluba maloljetno, problem i tu... Pijanog klinca, koji krila to veče (još šatro sportista, nema kila za alkohol, njih najgore prebaci u glavi), nemoš izbaciti bez naguravanja i koje vaspitne... E sad, ovako pretući momka, to ne kontam... Čim padne, nemaš ga šta tući više, kapitulirao je... Samo jajare tuku ljude dok leže...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Radi istine nije osumnjicen Arsena stariji, vec njegov sin koji ima 19 ili 20 godina i koji je izgleda odlucio da nastavi porodicni biznis.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
@Bahamut slazem se buraz. povrede jesu velike ali proce to njega. veci je problem sto ce ovo ostaviti negativan efekat na njega, ja bi volio da nije tako ali vidjecete i sami.

ma cak i da je mali prvi nasrtao, imas upotrijebiti silu ako si ugrozen (govorim za cuvara), ali bokte nejebo, unakazili su covjeka, presli granicu! jedno je onesposobiti malog da udara, a drugo je jebeno unakaziti dijete, pa pogledajte slike.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 10:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Hajde, molim vas... Izbacivaci su svugdje isti, bez obzira da li to bila BL ili "Civilizirana Europa".
Prije neke dvije godine sam bio u jednom "ekskluzivnom" klubu u Katovicama, gdje je nekoliko pripitih imucnijih likova (dvojicu prilicno dobro znam) pocelo da se qrci. Nisu cak ni napravili neku frku nego je to pocela neka obicna prepirka uz gurkanje i sl. Nije prosla ni minuta a na parket utrcava 5-6 izbacivaca i pocinju da mlate citavu grupu koja je bila ukljucena u taj "nesporazum". Za 15s su vec bili na podu, oni koji su se opirali jos su isutani, a nakon minute su ih vec izveli van lokala. A ja stajao nekih 3m dalje i nisam imao pojma koji im je...
Kada bi izbacivaci tako reagovali po BL, uletali bi svakih 10min i izbacili citavu kafanu :D

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 10:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kad sam tek stigao u BL jedno vrijeme sam izlazio u Music Hall i likovi od 15, 16 godina lako se dokace, kako su ih oni izbacivaci bacali, a svaki je bio nabildan, danas izgledaju gospodskije i nose fina odjela. Uglavnom takvu brutalnost u Brckom nisam mogao vidjeti i to je bila moja dobra praksa da u koje god mjesto ulazim kulturno pozdravim izbacivaca i pitam ga za zdravlje. Ako kaze da ne mogu uci okrecem se istog trena, nema razgovora nema pregovora. Zbog svega toga imam mjeru u picu.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
dobro je da imas mjere, ne treba sa picom pregon't...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 11:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Feb 2010, 13:02
BeckaSkola je napisao:
ma cak i da je mali prvi nasrtao, imas upotrijebiti silu ako si ugrozen (govorim za cuvara), ali bokte nejebo, unakazili su covjeka, presli granicu! jedno je onesposobiti malog da udara, a drugo je jebeno unakaziti dijete, pa pogledajte slike.

Da li je neko dijete, ne odredjuju samo godine, vec i zrelost te osobe. Ovaj momak je sportista i po fizickoj konstituciji je daleko od dijeteta, a u glavi je jos jedno veliko dijete, najgora moguca kombinacija.

Izbacivaci zive od toga posla, i najgora moguca reklama je upravo ovo sto se desilo, i za klub ali i za njih same. To "dijete" kako vi kazete, je pruzao zestok otpor, daleko do toga da se predao i poslusao naredbu izbacivaca.

Necu reci ni da je zasluzio, jer nisam bio prisutan, ali svasta se ovdje pise...u tom klubu nisam nikada bio, a znam da tamo ide moj mladji brat redovno koji je maloljetan...toliko...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
mirdza

Nije tačno da su izbacivači svuda po Evropi isti. Imao sam priliku da posjetim nekoliko boljih klubova u Italiji, Austriji i Španiji. Gorile su pristojno obučene (odijelo i kravata), gotovo su neprimjetni, mnogi bez problema govore i neki strani jezik. Teško da ćeš vidjeti nekog nabildanog glavonju istetoviranog od glave do pete u uskoj košulji raskopčanoj do pupka. Da su opasni - jesu, ali to pokazuju na neki drugi način. Većinu stvari ipak prepuštaju policiji koja dolazi brzo po pozivu.
Kod nas se radi o hrpi kriminalizovanih likova, običnih siledžija i redovnih gostiju crne hronike.
Uostalom, da ovdje ima nekog zakona, pola tih BL klubova bi trebalo biti pod ključem.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Acrobatico je napisao:
mirdza

Nije tačno da su izbacivači svuda po Evropi isti. Imao sam priliku da posjetim nekoliko boljih klubova u Italiji, Austriji i Španiji. Gorile su pristojno obučene (odijelo i kravata), gotovo su neprimjetni, mnogi bez problema govore i neki strani jezik. Teško da ćeš vidjeti nekog nabildanog glavonju istetoviranog od glave do pete u uskoj košulji raskopčanoj do pupka. Da su opasni - jesu, ali to pokazuju na neki drugi način. Većinu stvari ipak prepuštaju policiji koja dolazi brzo po pozivu.
Kod nas se radi o hrpi kriminalizovanih likova, običnih siledžija i redovnih gostiju crne hronike.
Uostalom, da ovdje ima nekog zakona, pola tih BL klubova bi trebalo biti pod ključem.

.. i uglavnom su sa nasih prostora :wink: .

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
laoce je napisao:
Acrobatico je napisao:
mirdza

.. i uglavnom su sa nasih prostora :wink: .

To bi ja sve na erudaciju.
Os bit izbacivac.
Ok sinko, prvo naucit ballroom dance, onda daj Svedski, Engleski, Francuski i Spanski jezici jel.. uhh Ukrajinski zaboravi, treba .
Govorne vjezbe za elokvenciju i komunikaciju, pa govor tijela a svakako najvaznije one facijalne izrazaje, fiksiranje prodorno, ono prostreljivanje da kad te pogleda svatis dubinu i iskrenost njegove cerebralne intuitivne snage…

Ozbiljno... :roll: :roll: :roll:

Sad sve na njih….i oni samo plivaju kud voda nosi.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
bila jednom je napisao:
BeckaSkola je napisao:

Da li je neko dijete, ne odredjuju samo godine, vec i zrelost te osobe. Ovaj momak je sportista i po fizickoj konstituciji je daleko od dijeteta, a u glavi je jos jedno veliko dijete, najgora moguca kombinacija.

Izbacivaci zive od toga posla, i najgora moguca reklama je upravo ovo sto se desilo, i za klub ali i za njih same. To "dijete" kako vi kazete, je pruzao zestok otpor, daleko do toga da se predao i poslusao naredbu izbacivaca.

Necu reci ni da je zasluzio, jer nisam bio prisutan, ali svasta se ovdje pise...u tom klubu nisam nikada bio, a znam da tamo ide moj mladji brat redovno koji je maloljetan...toliko...

momak je za mene dijete.
ja ga posmatram kao tako, ali postujem i drugo misljenje.

o mileniumu se dosta zna, i nije tajna da Uda ima svog covjeka u policiji, pa ovi tolerisu sto im pola kluba i vise vrvi od maloljetnika. znam ja nas jebo ti nas.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 22:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
kaj da vam velim...sta kukate tu nja nja nja izbacivaci ovo, izbacivaci ono, ne daju nam uci, ne daju nam da se veselimo da ovo, da ono...
prestanite ici na ta svjetlucava mjesta, nadjite neki truli stek bez slicnih sranja i uzivajte u zivotu...
jest da nema riba, al' ne moze se imat sva gotiva ovog svijeta bez da se malo rizikuju rebarca :lol: :lol: :lol:
fuckin' hippies :P

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2013, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Laoce....

To je jos jedna u nizu glupavih predrasuda....

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2013, 12:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2010, 18:18
evo sad je u pitanju milenijum a ali tako je svim klubovima I kaficima u gradu. kontrolise li to iko? radnici nisu prijavljeni, maloljetnike pustaju I toce im alkohol...
zasto to niko ne kaznjava, zasto onda da iko postuje bilo kakav zakon, kad mu je pametnije raditi sta hoce :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]