banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 09:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Tipičan Englez :)
Slika

http://www.guardian.co.uk/uk/2011/aug/08/mark-duggan-profile-tottenham-shooting

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sigurno ga je upucalo dok je izlazio iz biblioteke.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Šest milijuna

Kad je riječ o najpopularnijem muškom imenu, u nekoliko se zemalja po popularnosti izdvaja Muhamed. Nedavno je Britanski zavod za statistiku objavio da je Muhamed najčešće ime među novorođenom muškom djecom u Velikoj Britaniji, dok su Oliver i Jack na drugom i trećem mjestu najpopularnijih muških imena.

- Oko deset posto britanske populacije, odnosno njih šest milijuna od 60 milijuna, osobe su koje su podrijetlom imigranti. To pokazuje da se Britanija mijenja - izjavio je Tim Finch, voditelj Odjela za migracije u Institute for Public Policy Research.

Muslimani danas čine 4,6 posto britanske populacije, a njihov se broj u cijeloj Zapadnoj Europi u posljednjih 20 godina povećao s deset na 17 milijuna. Osim u Londonu, ime Muhamed vrlo je popularno i u nizu drugih europskih metropola.
Niski natalitet

To je ime već nekoliko godina najpopularnije među novorođenim dječacima u Oslu, Bruxellesu i Marseilleu. Demografi smatraju da je učestalost imena Muhamed jedan od pokazatelja demografskih trendova na Zapadu gdje populacija ubrzano stari zbog niske stope nataliteta. Dok su imigranti sedamdesetih godina pokazivali snažnu želju da se integriraju u ta društva pa su djeci davali zapadnjačka imena, današnji useljenici radije biraju imena bliska svome podrijetlu i kulturi.

objavio desnicarski tabloid daily mail. u pitanju je, naravno, najobicnija LAZ, kao uostalom i sve sto to djubre od novina napise. ali nekima je to nivo preko kojeg nista ne razumiju.

http://www.statistics.gov.uk/StatBase/P ... 1&Rank=422

ovde se mogu vidjeti zvanicni podaci, gdje se vidi da muhamed nije ni medju 10 najpopularnijih imena u britaniji. ali, ko bi se sad zamajavao detaljima

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Jadni "Englez" vidi se da je fino i pristojno dijete koje je da su ga pustili da proživi mogao biti doktor ili neki naučnik koji bi zadužio čovječanstvo šmrc šmrc

Slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A sad samo čekamo "konačno rješenje", da vidimo kako to Englezi rade :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sony has warned deliveries of CDs and DVDs will be affected after rioters set fire to a key warehouse in Enfield, north London.

http://news.sky.com/home/business/article/16046199

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jadni "Englez" vidi se da je fino i pristojno dijete koje je da su ga pustili da proživi mogao biti doktor ili neki naučnik koji bi zadužio čovječanstvo šmrc šmrc

lici na tebe, a?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam malo crnji od njega ipak je on tipični Englez.

Milanko ti si pravo čudan lik, te gurbete što po londonu pale i pljačkaju podržavaš i govoriš da je to opravdana reakcija potlačenih masa, a kad neko u Srbij malo povisi ton i digne tri prsta ti pjeniš kako su to fašisti, huligani... i kako ih treba zatrti sve do jednog, nisi dobar nimalo :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
On je Evropejac...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Milanko ti si pravo čudan lik, te gurbete što po londonu pale i pljačkaju podržavaš i govoriš da je to opravdana reakcija potlačenih masa

nemam nikakve simpatije prema tim gurbetima i idiotima sto pljackaju, samo mi je drago sto ce to da nasteti trenutnoj moronskoj UK vladi, i sto ce, nadam se, da bude jedan od eksera u njenom kovcegu.

Citiraj:
, a kad neko u Srbij malo povisi ton i digne tri prsta ti pjeniš kako su to fašisti, huligani

kad neko digne tri prsta, povisi ton, razvali grad i povrijedi 100 policajaca samo zato sto je jednoj grupi omoguceno elementarno ljudsko pravo na mirnu setnju, onda to nazivam fasizmom i huliganstvom, sto i jeste.
kad neko u srbiji bude digao tri prsta i povisio ton zbog razloga koji imaju iole veze sa zdravim razumom, ja cu to da podrzim.
kapiras?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
a kad neko u Srbij malo povisi ton i digne tri prsta ti pjeniš kako su to fašisti, huligani

takodje, gadi mi se zgrazavanje nad tudjim fasizmom, a istovremeno pronalazenje svakakvih opravdanja za svoj...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Najmlađi izgrednik ima svega 11 godina

U toku noći u Ulici Raj lejn u četvrti Pekam, masa od tridesetak mladih s crnim kapuljačama razvalila je metalnu rešetku na juvelirnici, zbila izlog i poharala radnju. Očevici kažu da su u napadu učestvovala deca stara jedva sedam godina, grabeći šta je ko stigao. Skotland jard je saopštio da je 11-godišnji dečak, optužen za provalu, najmlađi učesnik izgreda među 215 uhapše

Ovi naši mediji :pukeright: Da, da, izgrednici, mladi ...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Peckam - mora da se nesto od te robe naslo i u garazi Dela i Rodnija :).

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Milanko, sto policija "ne reaguje"?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

evo jedan blog sa lica mjesta

http://pennyred.blogspot.com/2011/08/pa ... ondon.html

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:33 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ubistvo nema veze sa ovim...inace samo ubistvo Marka je preuzela Independent Police Complaints Commission (IPCC) i proces moze da traje do 6 mjeseci..vec sam rekao da metak koji je zavrsio u radio policajca pripada policiji...tako da sam tok pucnjave i njegovog ubistva je sumnjivo..

ima ih svakakvih...pre 5 min gledam BBC i u Birminghamu prikazu klinku, bjelkinja engleskinja koja kaze "ako oni nas ne postuju (misli na pajkane) onda ni mi necemo njih postovati"...

nije bitno da li su ta djeca od pridoslica, imigranata koji su dobili papire nakon odredjenog vremena, il su englezi..uglavnom ti klinci su udruzeni i jednostavno ih boli uvo..jer vide da nemaju neku buducnost a njihovi roditelji rade ko konji i opet nista..

policija gleda kako pale, jer ne smiju da dozvole da dodje do nekog vece obracuna da ne bi opet neko nastradao...ja kako klinac npr mogu biti tamo i posmatrati, ukoliko murija krene pa me recimo ufati ili scepaju ja mogu da ih tuzim jos pogotovo ako imam masnice...dok on mora dokazati da li sam ja nesto razbio il zapalio...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Noone expected this. The so-called leaders who have taken three solid days to return from their foreign holidays to a country in flames did not anticipate this. The people running Britain had absolutely no clue how desperate things had become. They thought that after thirty years of soaring inequality, in the middle of a recession, they could take away the last little things that gave people hope, the benefits, the jobs, the possibility of higher education, the support structures, and nothing would happen. They were wrong. And now my city is burning, and it will continue to burn until we stop the blanket condemnations and blind conjecture and try to understand just what has brought viral civil unrest to Britain. Let me give you a hint: it ain’t Twitter.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:40 
staromodan
Korisnikov avatar

evo sta radi policija, klinci razbiju i onda pajkani naprave blok ispred da se kasnije neko ne bi porezao na staklo... :lol: pa valjda krenes ranije i ne dozvolis razbijanje..

Slika

sad na BBC pustili glas 2 tinejdzerke koje kazu da je drzava kriva i policija jer izlgedaju neorganizovanu i pustaju klince da razbijaju..

crnja uzima sliku za FB....pajkan pozira..

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
uglavnom ti klinci su udruzeni i jednostavno ih boli uvo..jer vide da nemaju neku buducnost a njihovi roditelji rade ko konji i opet nista..

Pa onda bi naši klinci trebali zubima da kolju sve živo, čuj oni u Londonu nemaju budućnost, pa i ne zaslužuju je onakvi retardirani, u usporedbi sa nama tamo je i najveća bijeda rokfeler, veća im je socijalna pomoć nego kod nas najveća plata u privredi, a cijene su nam iste.

Osjetilo smeće da se bliži kraj socijale pa se buni, naravno da Britanija ne može izdržati pritisak tolikog smeća, uostalom kao ni cijela Evropa i mora to presjeći kad tad.

Uskoro možemo očekivati plan B, neće to biti baš kao ciklon B ali nešto slično hoće, živi bili pa vidjeli.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:47 
staromodan
Korisnikov avatar

policija cisti ulicu, mladi slikaju.. :lol:

Slika

Slika

Slika

bus..samo mu dugmici ostali..

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]