banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 07:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 164 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2021, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
smjehotresno je kako se naš duki pravi da zna o čemu piše.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2021, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
https://youtu.be/pK_uRtpU1f8

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2021, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Šta papu sprječava da Stepinca proglasi svecem, ne treba mu ničija dozvola, ali on ipak čeka.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2021, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Pa sad više ne mora da čeka...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2021, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Hoće li sada otvoriti vatikanske arhive?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2021, 21:44 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 16 Jul 2018, 17:38
despot777 je napisao:
https://youtu.be/pK_uRtpU1f8

Slika

Zna on i da zapjeva.
https://youtu.be/XOTLAtHMaV8

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2021, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Meni malo baca na oca Makarija po faci.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2021, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
kosta je napisao:
smjehotresno je kako se naš duki pravi da zna o čemu piše.

Смехотресно је какав си ти парамецијус.
https://www.youtube.com/watch?v=mqvf-79QwQw

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2021, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ovo beše isti onaj papa što je odbio proglasiti stepinca za sveca, onomad kad je rekao da bez blagoslova SPC to neće uraditi ? :D

Ljudi bre, kako vas nije sram uopšte se usuditi i kritikovati patrijarha kojeg su SVI ostali izabrali ? Treba biti krajnje indoktriniran i zaslijepljen ko zna čijom propagandom, pa dovoditi u pitanje jednu takvu ličnost.
Inače ne komentarišem takve stvari, ali danas sam za promjenu obrisao desetak nekih retarda za fejsa koji su mi nekim čudom bili u prijateljima, jer su stavljali svakakve nebuloze i čovjeka nazivali smećem, izdajnikom, ekumenistom i šta sve ne.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2021, 00:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Па чињеница је да је екумениста као што је био и Иринеј. Уосталом, дискутабилно је колико они у цркви сматрају увредом кад их назовеш екуменистом. То им дође као нека идеолошка подела као што су у политици левичари-десничари, либерали, демоНкрате радикали, републиканци итд.
Да се само они питају хришћанство би одавно било уједињено али под палицом монструмског ватикана...

Уосталом, његова дела ће најбоље показати ко је, шта је и какав је. Не пљујем много, само имам очи да видим шта је радио. Мислим да је огромно понижење за један народ да му изабереш за патријарха слугу папиног који му још љуби руку. Пуно веће понижење него кад му за премијера ставиш педера.

Тај папа није донео конкретну одлуку да одбија проглашење степинца свецем, већ је ставио на лед, тј. одложио... Да види колико може да извуче од нас понуда, милошта, подаништва и увлачења.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2021, 00:47 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Okt 2020, 16:15
Patrijarh se bira na pogresan nacin.
Moja ideja je da njih 10 udje u arenu i Last man standing dobija tu cast

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2021, 01:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
dukicas je napisao:
Па чињеница је да је екумениста као што је био и Иринеј. Уосталом, дискутабилно је колико они у цркви сматрају увредом кад их назовеш екуменистом. То им дође као нека идеолошка подела као што су у политици левичари-десничари, либерали, демоНкрате радикали, републиканци итд.
Да се само они питају хришћанство би одавно било уједињено али под палицом монструмског ватикана...

Уосталом, његова дела ће најбоље показати ко је, шта је и какав је. Не пљујем много, само имам очи да видим шта је радио. Мислим да је огромно понижење за један народ да му изабереш за патријарха слугу папиног који му још љуби руку. Пуно веће понижење него кад му за премијера ставиш педера.

Тај папа није донео конкретну одлуку да одбија проглашење степинца свецем, већ је ставио на лед, тј. одложио... Да види колико може да извуче од нас понуда, милошта, подаништва и увлачења.

Sine, biću oštar jer si me razočarao . . .

Kako baš svaki put kad pomislim da je neko na ispravnom putu, patriotski nastrojen i uopšteno neko za koga bih volio da je moje dijete, ono ispadne da se radi o takoreći debilu koji vjeruje u 5g viruse i čipovanje vakcinama ?
Imaš li ti uopšte POJMA šta znači riječ "ekumena" i odakle potiče, i od kakvog značaja je ekumenizam za hrišćanstvo ? Da li si svjestan da je upravo ekumenizam i dijalog doveo do toga da se vatikan i zvanično odrekene prozelitizma, između ostalog ?

Molim te da prestaneš paušalno lupati gluposti (ako ih nisi pokupio od "dr za sjemenke" Miroljuba Petrovića), čitaj kru te jebo i slušaj YT klipove pravih ljudi i ne sramoti ni sebe ni cijelu forum više.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2021, 02:02 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 16 Jul 2018, 17:38
Meni je patrijarh bio najbolji kad su ga hrvati optužili da je pjevo četničke pjesme a on se pravdo da nije,nego je samo otvaro usta. :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2021, 03:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
dukicas je napisao:

Sine, biću oštar jer si me razočarao . . .

Kako baš svaki put kad pomislim da je neko na ispravnom putu, patriotski nastrojen i uopšteno neko za koga bih volio da je moje dijete, ono ispadne da se radi o takoreći debilu koji vjeruje u 5g viruse i čipovanje vakcinama ?
Imaš li ti uopšte POJMA šta znači riječ "ekumena" i odakle potiče, i od kakvog značaja je ekumenizam za hrišćanstvo ? Da li si svjestan da je upravo ekumenizam i dijalog doveo do toga da se vatikan i zvanično odrekene prozelitizma, između ostalog ?

Molim te da prestaneš paušalno lupati gluposti (ako ih nisi pokupio od "dr za sjemenke" Miroljuba Petrovića), čitaj kru te jebo i slušaj YT klipove pravih ljudi i ne sramoti ni sebe ni cijelu forum više.

:lol:
Па одустали су од организованог и систематског унијаћења кад су им ови обећали да ће заузврат сви прећи под команду ватикана...
Укратко, екуменисти су издајници Православља и то је то. Слуге оних који су нас пре само неколико деценија клали и систематски покрштавали и уништавали на све начине. Нама ватикан никад неће и не може бити пријатељ, а Бога ми ни врховна верска власт.
Жо ми је што сам те разочарао, али ти изгледа гледаш погрешне ЈуТјуб видео записе. За почетак би могао почети писати ћирилицом. ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2021, 06:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Jbt.
Čuj ,i zvanično odustao od prozelitizma :lol: ...Đuro će ti oprostiti što te je tukao.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2021, 06:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nego šta ćemo sad draga braćo i sestre :-?

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2021, 08:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Jel ovo Kiril?
Nego, što se tiče Stepinca, papi ne treba nikakva naša dozvola da ga proglasi za sveca.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2021, 08:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ne kontam sta je problem, sto je ljubio ruku Papi, pa on je u tom momentu bio daleko ispod Pape u rangu, nesto nisam siguran da mu je ruku ljubio sinoc ili da ce ikad vise od sad kad su rangom isti...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2021, 09:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ne kontam sta je problem, sto je ljubio ruku Papi, pa on je u tom momentu bio daleko ispod Pape u rangu, nesto nisam siguran da mu je ruku ljubio sinoc ili da ce ikad vise od sad kad su rangom isti...

Da rezimiramo.... kako kažeš onda bi pukovnik Vojske Srbije trebao salutirati Nato generalu jer nije činovno u njegovom rangu ali kad postane general Vojske Srbije onda je sa njim u ravni.Jel to?
hadzidado je napisao:
Jel ovo Kiril?
Nego, što se tiče Stepinca, papi ne treba nikakva naša dozvola da ga proglasi za sveca.

Bugarski
Proglasio bi ga sutra za sveca da mu nije u interesu da pravoslavne Srbe privuče Vatikanu

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 19 Feb 2021, 09:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2021, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Da me ne shcati neko pogresno, ali.. Kako ovoliko ljudi mimo svestenstva moze biti okupljeno na jednom mjestu?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 164 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]