dukicas je napisao:
Па чињеница је да је екумениста као што је био и Иринеј. Уосталом, дискутабилно је колико они у цркви сматрају увредом кад их назовеш екуменистом. То им дође као нека идеолошка подела као што су у политици левичари-десничари, либерали, демоНкрате радикали, републиканци итд.
Да се само они питају хришћанство би одавно било уједињено али под палицом монструмског ватикана...
Уосталом, његова дела ће најбоље показати ко је, шта је и какав је. Не пљујем много, само имам очи да видим шта је радио. Мислим да је огромно понижење за један народ да му изабереш за патријарха слугу папиног који му још љуби руку. Пуно веће понижење него кад му за премијера ставиш педера.
Тај папа није донео конкретну одлуку да одбија проглашење степинца свецем, већ је ставио на лед, тј. одложио... Да види колико може да извуче од нас понуда, милошта, подаништва и увлачења.
Sine, biću oštar jer si me razočarao . . .
Kako baš svaki put kad pomislim da je neko na ispravnom putu, patriotski nastrojen i uopšteno neko za koga bih volio da je moje dijete, ono ispadne da se radi o takoreći debilu koji vjeruje u 5g viruse i čipovanje vakcinama ?
Imaš li ti uopšte POJMA šta znači riječ "ekumena" i odakle potiče, i od kakvog značaja je ekumenizam za hrišćanstvo ? Da li si svjestan da je upravo ekumenizam i dijalog doveo do toga da se vatikan i zvanično odrekene prozelitizma, između ostalog ?
Molim te da prestaneš paušalno lupati gluposti (ako ih nisi pokupio od "dr za sjemenke" Miroljuba Petrovića), čitaj kru te jebo i slušaj YT klipove pravih ljudi i ne sramoti ni sebe ni cijelu forum više.