guess who je napisao:
Ovo sve vise lici na Lost.
Ili na Lost ili na neku tajnu operaciju. Recimo, kada bih ja bio scenatista za neku seriju i razmisljao kako to da se srusi i izgubi golemi Airbus i preko 200 putnika i prikriju tragovi ili da se navede na pogresan trag, uradio bih sledece: poslao dvadesetak automatskih poruka o raznoraznim otkazivanjima, spustio se ispod radara na veoma nisku visinu kojom bi inace bilo ludost letjeti i sve to pod krinkom velike oluje. I eto, nestao je avion i taj neko sada moze da radi sta god hoce sa njim. Ali gdje ga sakriti? Atlantik nasuprot svim ostalim okeanima nema gotovo nikakvih ostrva. Znam odranije za Svetu Helenu gdje je svoje posljednje dane proveo veliki Napoleon, veoma izolovano ostrvo ali kada pogledate njegovu mapu, na njoj nema nista posebno. Tu je i ostrvo Tristan de Cuhna, za koje cak mislim da je sluzbeno najizolovanije ostrvo na svijetu, ali ono se nalazi na krajnjem jugu Atlantika i prilicno je daleko od rute Airbusa. Ali, tu je jos jedno ostrvo
Ascension koje za razliku od ostalih ima nesto zanimljivo na svojoj povrsini.

Da, sasvim slucajno tu je jedan aerodrom koji koriste RAF i Americke snage. A samo ostrvo je ako uporedite rutu aviona blizu mjesta nesrece. Znaci avion je otet, prizemljen na ovo ostrvo, u supertajnoj operaciji, a ona dva tijela (i zamislite aktovka sa kartom let, kako zgodno) su su iz neke lijeve mrtvacnice.
za golden globe????