elena78 je napisao:
Ja vise citam komentare na forumu nego sto ih sama dajem. I ne mogu da vjerujem da su ljudi u stanju pljuvati, pljuvati i samo pljuvati...ma koja tema to bila. Samo neka se nesto gunjdja, pa nije bitno zbog cega. Negdje sam procitala ovdje na forumu negodovanje o otvaranju ovih novih velikih marketa (tipa: Tropik, Merkator, Pevec itd.) i nije mi jasno sta tu ima lose!? To sto ce biti otvoreno mnogo radnih mjesta i sto cemo moci da biramo gdje i sta da kupujemo...? Recite mi jedan negativan razlog...
Tako i za ove izbore... samo neka se gundja...ma ko god da je na listi bilo bi cudjenja i pljuvanja.
Aaaaaaa, da li je istina da se kandidovao i Goran Delic??? Cula sam to, ali tacno ne mogu da vjeujem.
Ove dvije recenice su najbolji primjer da ljudi nemaju pojma o cemu komentarisu. Prvo on
se nije kandidovao za gradonacelnika vec
su ga predlozili i stavili na listu odbornika. A drugo sta je to toliko zacudjavajuce i lose kod doticne osobe kad je za ne povjerovati?[/quote]
Osjecam se prozvanom, pa red je da i odgovorim... Sad tek vidjeh...
Uh, koliko rijeci.
Zasto sam to napisala?
Prvo sam cula da se kandidovao za gradonacelnika, ne za odbornika,, i jako dobro znam razliku izmedju ta dva pojma. Pa sam upravo ZATO i pitala.
Citaj dobro sta sam napisala u prvom postu!!!!!!!! Znaci, pitala sam da li je sitina - sto znaci da ja nisam tad znala, nego sam pitala ljude na forumu da mi daju pravu info, ako ti nesto nije jasno u toj jednostavnoj recenici, to je tvoj problem. By the way, cula sma da je nezavisni kandidat, to je bilo konfuzno, ali to sad nije vaaaaaazno.
Ne daj Boze da imam ista protiv!
Samo ih obojicu poznajem jako dobro i znam da su ti ljudi sportisti, a ne politicari. Tj. da su prilicno apoliticni, ali naravno, podrzavaju ovdasnju vlast, jer naravno, da nije premijera ne bi se oni silni mecevi mogli odrzati, to svi znamo, zar ne?
A kako si ti majke ti zakljucila da JA imam nesto protiv da su sportisti odbornici? To nikako. Nego mi je bila cudna glasina da su se kandidovali za gradonacelnika, zato sam pitala da li je istina. Ako si znala, mogla si fino da kazes da se kandidovao za odbornika, a ne za gradon. i ok je sve.
Ne znam zasto si nervozna? Postajes smijesna sto me citiras 5 puta, mislim da su svi vec procitali moj post. Nema veze, ovako mi dizes nivo
Neko je gore napisao nesto tipa:"Sta oni znaju osim da udaraju u vrecu?"
Mislim da ti je bolje da komentarises taj post nego moj.
I, evo sad opet procitah tvoj post, pricas nesto o pljuvanju i dr... O Boze... Kad ja budem pljuvala, to ce biti gadno, jer znam duboko da povucem iz petnih zila.