banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 01:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2005, 03:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
Madam Lash je napisao:
e mangia od danas si moj idol. ozbiljno - svaka cast.

e mangia kakav si ti kralj.
ja tebe volim!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2005, 06:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2004, 05:23
a sta se desava sa seherovim bazeno ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2005, 11:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Mar 2005, 17:19
blesava...izgleda da je samo parcijalno izgorio...ali i ja pokusavam da vidim sta i koliko...kada ce se osposobiti? Da li ce raditi na ljeto?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2005, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
djevojka je napisao:
blesava...izgleda da je samo parcijalno izgorio..

da umjesto da naprave pokretni krov skontali su da im je lakse zapaliti jednu polovinu pa ko voli sunce ide tamo a ko ne voli ide vamo. ili recimo ako pocne kisa da pada imas natkriveni dio da ne pokisnes kada se kupas. :glasses4:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2005, 04:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Mar 2005, 17:19
mangia, kada znas toliko o steti...da li znas da li ce bazen biti osposobljen do ljeta?

p.s. strava si opisao situaciju kakva jeste.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2005, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
o steti znam zato sto sam prolazio pored par puta i ono bas izgleda ocajno. Koliko znam (iz medija) problem je sa bazenom sto je krov bio renoviran i nakon renoviranja se zapalio. E mislim da su sada na sudu oko dokazivanja krivice za pozar. Gazda kaze da su krivi izvodjaci radova, a izvodjaci kazu da oni nisu dirali instalacije. No kako u ovoj drzavi policija i puzu napise kaznu za brzu voznju, sumnjam da cete se okupati ovo ljeto na tom bazenu.

No ja se i onako nisam planirao gore kupati.
Vrbas zakon... (Iznad BL naravno)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2005, 17:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 22:23
mangia je napisao:
...
Pijaca u centru grada je i dalje tamo i predstavalja ruglo grada. Telekom jos nije omogucio uvodjene Adsl-a. (jedino Kosovo nema ADSL osim nas) a cijene fiksne i mobilne telefonije su jedne od najskupljih.
...

Ako mogu dodati nekoliko informacija po ova dva pitanja.
Prvo, Tržnica jeste ruglo. To su izgleda uvidjeli i naši gradski oci, pa se sada radi projekt obnove iste. Ako sve bude po planu projekt bi trebao biti gotov u toku ove godine, a realizacija kad bude para za bacanje.

Što se tiče ADSL, ovo je nešto što mene privatno boli jer se bavim takvim poslom. ADSL u Hrvatskoj nije uopšte skup, a dosta je brz. Ne mogu se sada sjetiti tačne cifre ali ona iznosi ispod 50KM. Da ne govorimo da je opseg dosta širok, a imaš brdo podataka koje možeš prenijti za džabe na početku mjeseca. ADSL u Federaciji košta oko 70KM i daje poprilične pogodnosti. U Srbiji je nedavno krenuo ADSL u eksploataciju u cijene za privatne korisnike se kreću u ekvivalentu između 40-70KM. Kod nas je ADSL još uvjek u fazi testiranja sa neodređenim cijenama. Čuo sam da će zadovoljstvo koštati bijednih 180KM mjesečno (ne znam u kojem paketu). Pogodnosti za korisnike će biti minimalne.

Dakle, situacija je klasična za monopolističko okruženje. Blago nama što imamo Telekom Srpske, jer dok su oni jedini, dotle ćemo imati možda najviše cijene mobilne telefonije u Evropi, i vjerovatno takođe najskuplji broadband pristup Internetu. A nisu dali Zeptelu da zaživi. Sad im Filip Zepter puca penale ne sudu, pa će na kraju i on dobro proći iz toga svega, kad mu daju akcije nekih od najprofitnijih firmi koje će ići u privatizaciju kao kompenzaciju za štetu što su mu počinili. Da je Zeptel počeo da radi, prešao bi kod njih iz čistog inata, jer su me ovi prokleti lopovi do sada toliko opljačkali za mobilni. Znam neke ljude koji su unaprijed kupili kartice za Zeptel iz istog razloga, jer im je svega bilo dosta. Dobili su svi oni njihov novac nazad, ali sam siguran da jedva čekaju da dođe neko drugi pa da pređu. Jedan kolega je prešao na BHTelekom, kaže da su uštede poprilične, jer je poslovni čovjek i dosta koristi mobilni. Neki ga kritikuju jer nije patriota, ja kažem da smo mi ostali budale jer radimo protiv svog džepa. A kako su svi naši dragi političari ustali u odbranu Telekoma Srpske kad je antikorupcioni odjel OHR objavio izvještaj o desetinama miliona KM koje su pokradene. Da su te pare uložene u razvoj broadband Interneta, danas bi već imali nešto. Pa nek onda nastave udarati u bubnjeve i pričati da nas OHR samo uništava!

Uh što sam se isfurao. Odoh sad u šetnju da se smirim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 09:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
jos da dodam da su se troskovi izgradnje parka popeli na 4.5 miliona maraka i to nije konacna cifra.... :mad: :evil: :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 09:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
da i to pravdaju kao time sto ce okreciti one dvije zgrade koje su nasuprot parku (koja izvlakusha)
nego mene buni taj muzicki paviljon
kazu da nije nalik onom koji je postojao prije 2. svj. rata vec ce biti neki kao futuristicki izgled
moze li mi neko reci sta ce nam sad pa to?
kad vec nije kopija onog koji je postojao prije, zasto prave savremeni ? Da li postoji neki BL orkestar koji ce da zabavlja narod u svako doba dana i noci, bez obzira na vremenske prilike, kao sto ima takvih orkestara u zapadnim zemljama? I, ako ima, sta ce svirati? Mozart, Bethoven, Liszt, Chopin i ostali (nadam se da sam dobro spelovao navedene) sigurno nece u ovoj ruralnoj sredini naci publiku uvijek zeljnu nekih Cana, Stoji, Ceci,.... (i naravno Dzej)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 22 Dec 2008, 12:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 09:40 
DIAB10 je napisao:
jos da dodam da su se troskovi izgradnje parka popeli na 4.5 miliona maraka i to nije konacna cifra.... :mad: :evil: :fist:

:-? ....kakvi kreteni boze dragi :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 10:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
meni samo nije jasno koji ce im k onoliko betona za onaj paviljon..
lokacija promashena... onolika skalamerija, drveca otishlo.. eno sve zivo raskopashe

BSE je napisao:
kazu da nije nalik onom koji je postojao prije 2. svj. rata vec ce biti neki kao futuristicki izgled
moze li mi neko reci sta ce nam sad pa to?

zashto da ne? ..pa i treba nam neshto moderno.. samo dok nema zlatnih lavova, lukova i rozih fasada - super.. s obzirom da je to poimanje modernog ovih novokomponovanih...
a kad vec prave moderno, mogli su i primijeniti moderne materijale.. a ne samo daj betona... mislim kad vec toliko para "ulazu" ..
ja se radujem jednom savremeenom objektu u bl... samo da lichi na neshto.. ali, kao shto rekoh.. lokacija promashena..

Citiraj:
Da li postoji neki BL orkestar koji ce da zabavlja narod u svako doba dana i noci, bez obzira na vremenske prilike, kao sto ima takvih orkestara u zapadnim zemljama? I, ako ima, sta ce svirati? Mozart, Bethoven, Liszt, Chopin i ostali (nadam se da sam dobro spelovao navedene) sigurno nece u ovoj ruralnoj sredini naci publiku uvijek zeljnu nekih Cana, Stoji, Ceci,.... (i naravno Dzej)

to i mene nervira.. prave paviljon, a kome to se ne zna...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 11:11 
Ma i ja se slazem da treba neshto novo, moderno, ali 4.5 milioncheta.....dajte za te pare se moze napraviti mnogo toga modernog..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
moze li me neko podsjetiti kolike su troskove predvidjali za izgradnju sportskog centra na banjaluckom polju?

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 11:31 
kefalo je napisao:
moze li me neko podsjetiti kolike su troskove predvidjali za izgradnju sportskog centra na banjaluckom polju?

Ja sam chuo da je 86 miliona preshlo na rachun(al ni ja u to ne vjerujem).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
sta je preslo na racun? jel oni to stvarno misle praviti?

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 13:23 
kefalo je napisao:
sta je preslo na racun? jel oni to stvarno misle praviti?

Koliko ja znam misle....na banjaluchom polju su ljudi vec davno pokupovali placeve i zavrsavaju gradnju kuca samo zbog sportskog centra.

a taj kesh je prebachen na bankovni racun za pravljenje sportskog centra.

Samo nisam siguran je li bash tolika suma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2005, 07:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
I mnogo veca nego shto mozhesh i da zamislish ... :wink:

A glede parka - ma samo neka ga zavrshe da mozhe normalno da se vozi desnom trakom tamo ispred Boske. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2005, 08:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Zar paviljon ne bi trebao biti jedan mali natkriveni prostor ispod kog bi muzicari ponekad sviruckali a ne ogromna zgradetina vrijedna milion maraka?? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2005, 08:36 
WeeBoo je napisao:
Zar paviljon ne bi trebao biti jedan mali natkriveni prostor ispod kog bi muzicari ponekad sviruckali a ne ogromna zgradetina vrijedna milion maraka?? :roll:

Citaj gore....troshkovi su se popeli na 4.5 miliona.... :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]