covjece ne radi se o stidu svaka peri cast ali bakovi koji se bodu nisu nesto sto je simbol za banjaluku ja ne znam odakle si ti ali da pretpostavimo da neko na grb beograda nalijepi petrohemijske dimnjake panceva da nece bas svejedno beogradjanima biti i danas sa koliko toliko urednim cestama imas dobro voziti do jebenih stricica a kamo prije 120 godina mogao si onda tutnti i jezevu kucicu jebi ga i copic je jedno vrijeme proveo u BL
a kad smo kod doprinosa knjizevnosti i uzimanja simbola zar ne mislis da je licemjerno da se gura pero i 2 bika a ni jedan vezeni most nasihin
glupost je po meni hvatati se jeftinih poena preko ledja pojedincnih pisaca slikara pjevaca politicara ili vodoinstalatera (uvijek ima i drugi koji je opet bitan) banjalucki grb treba jednostavnost 3 komponente kesten kastel i vrbas i kapak sto jednostavnije to se lakse pamti al jebaj ga ne moze jer franko anglo saxonski pravilnik ne dozvoljava
jos da signet prstenje pocnemo izdavati
ps
za forumsku populaciju gdje je onaj ritter i heraldicar od ranije ako neko zna da ga kontaktira da produbimo nivoe

sad to za divljeg bika stvarno ne znam znam da su te sjeverno istocne zemlje imale veliku populaciju bizona ( ruski knezovi probavali sacmare pa satrali sve ali sad ih regenerisu uz pomoc americke brace) za divlje bijele bikove znam samo sa krete sv zeus prepodobni i to koji nam je blizak haman koliko i poljska
jebaj ga zorane bio sam na nekoj konferenciji zadnjih 4 dana nisam gvirio posteno na sokocalo nego samo kad neko na pozornici krene da fekalise pa sam preskocio jazavca morat cu unatraske da protabirim