banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 05:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 656 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2015, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Evo skoro ce noc a jos nisam procitao bilo kakvu ideju sta da se radi nakon sto rampa ostane i motel se eventualno zatvori?

:)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Četnja gore-dole.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Bilo bi idealno kad bi TNS bio vlasnik restorana gore...Renovirao bi se spomenik, Trešnjik bi bio bolji od Central Parka...Ali nije...već je neko tamo drugi...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zasto mislis da je potrebno da budem vlasnik? :D

Elem, necu se zacuditi kada se na kraju price ispostavi da (u skladu sa svijetlom srpskom tradicijom) iza svega stoji interes nekog drugog guzonje :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 13:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Taj motel je veoma bitan, jer će podići BDP banjalučke regije za 5%. To će podići turističku ponudu grada na novi nivo.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
The_new_Statesman je napisao:
Zasto mislis da je potrebno da budem vlasnik? :D

Pa nećeš iz dobre volje renovirati spomenik i trešnjik, da bi doveo više ljudi u tuđi restoran...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Evo skoro ce noc a jos nisam procitao bilo kakvu ideju sta da se radi nakon sto rampa ostane i motel se eventualno zatvori?

:)

Šta bi trebalo da se radi? Apsolutno ništa. Obučeš trenerku,obuješ patikice, popneš se na spomenik i gledaš oblak sMoga :-)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Tačno, ništa, hodaš do vrha i odmaraš mozak i živce od auta, gužve, buke... i osjećaš se nekako opušteno kad dođeš do vrha.
A kome je do fancy restorana, može se napucati i sjesti u auto pa na bilo koju drugu lokaciju u gradu, u centar kako i priliči takvim facama, da mogu autom što bliže kafani. Uz to ne moraju hodati, a mogu se lijepo srediti i pokazati cijelom gradu šta voze.
Nama ostalima dovoljno i ono malo ofucanog asfalta da ne moramo baš kozjim stazama kroz šumu do vrha, ako nismo pretjerano avanturistički nastrojeni.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 18:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Rivaldinho je napisao:
Dok sam išao gore redovno, često puta sam viđao Crnatka, ide čovjek normalno pješke, jačim tempom, obično sa jednim kompanjonom ili dvojicom, tako da u ovom slučaju, mada mi nije nešto zanimljiv kao političar, moram na neki način stati u odbranu čovjeku :)
Ispada da mu je ovo reklamna šetnja, a ja znam da nije tako jer sam viđao čovjeka prilično redovno.

Viđam ga i ja, i nije baš tako ni redovan. Isto kao što sam ga godinama sretao u Big kombiju na potezu od sadašnje rampe ka sadašnjem motelu Novak/nekadašnjem Big radiju. A poznajem i neke koje su se redovno vozikale put Trešnjika u čuvenom Suzuki swift-u pa šta :lol:
Što se tada nije zalagao da se uvede rampa? :D

Nego šta uradi Budimir, plakao sam od smijeha. Budimire srećo :lol: Ti si kralj spinova, zaje#o si i Vučića.
Obratite pažnju:

Izgled ankete par minuta nakon objavljivanja na ovom forumu:

Slika

A onda se Budimir Veličanstveni dosjetio kako dohakati hakerima :D

Izlged ankete na kraju glasanja:

Slika

Totalni poraz rekreativaca, kaže lični administrator predsjednika Skupštine grada. Isto tako reče da nećemo glasati do 03.12. u 09:05:18 već do 09.11.2015. u 00:00:00 Ma sjajno. :D

Turistički vozić je vodio dok je glasanje bilo regularno, a onda se Budimir naljutio na rekreativce. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Seven, kakva napucana kola, kakva odjeca? Kakve kozje staze? Sta je sa tobom? Avanturizam ce biti hodati onim asfaltom za koju godinu ako se nesto ne uradi.

Cinjenica je da se trenutna situacija moze veoma dobro iskoristiti tako da sve zainteresovane strane budu vise nego zadovoljne.
Ne znam zasto sam jedini koji ovde vidi kljucni trenutak da se nesto uradi, pokrene i unaprijedi.

Ja bih predlozio da predstavnici R. Zone (i ostalih zainteresovanih gradjana) i Motela skupa sjednu i vide sta se moze uciniti za kompletno brdo. Postoje li mogucnosti za izbijanje novih prilaza, novih setalista, obnove spomenika i na kraju krajeva pretvaranja Sehitluka u pravi pravcati prirodno rekreativni kompleks.

Sada je to samo jedno brdo sa izlomljenom cestom koja vijuga kroz sumu. Ako su pre xx godina neki ljudi mogli donijeti i sprovesti odluku da se do vrha probije onakav put, ne znam sta je danas problem?

Pravdanja tipa: uaaa, guzonje ovo, guzonje ono su veoma neozbiljna.

Mislim da Rekrativna zona (i ostali zainteresovani gradjani) trebaju pokusati iskoristiti trenutni veliki uticaj vlasnika motela sa ciljem unapredjenja Sehitluka, a vlasnik motela treba prepoznati prednosti dogovora. Niko mu ne garantuje da ce na jesen snsd dobiti izbore i sta onda? Eto opet rampe.

Pitanje je samo sta zele. A nije da se ne moze.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2015, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Eee, fino si ti to zamislio, ali ja iskreno (nazalost) ne vjerujem da ce se ista od toga desiti. Osim praznih obecanja rekreativcima koja im mogu dati da bi pristali na podizanje rampe. A vjerujem da ce se ta rampa podici (opet nazalost) koliko god se ljudi borili protiv toga. Onda ce se ispuniti scenario koji je nekoliko nas vec navelo na temi, onda ces vidjeti moju recenicu iz prethodnog posta na djelu, ta auta koja spominjem i sl...
Zaboravice rekreativce i njihovu "borbu" kao da nikad nisu ni postojali, a cak i da naprave neki dogovor, sacekace da prodju izbori i napraviti se ludi.
A ja bih najvise voljela da ja nisam u pravu ovdje i da se ostvari taj tvoj scenario, ali bojim se da mi ne zivimo u takvom svijetu, niti smo mu blizu jos svjetlosnu godinu.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2015, 07:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

...

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 11 Nov 2015, 07:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2015, 07:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neko mora i fino da zamisli. Najlakse je vikati Ua, radari! Ua, motel! Ua, biciklisti! Ua, Savez komunista Jugoslavije jer je napravio put za autobuse da bi mogli dovoziti djake na istorijsko ideoloske casove podno spomenika, ua TNS jer postavlja cudna pitanja i ima opasne misli! Ua!

Naravno da ce svako pokusati izvrdati dogovor ili gledati da prodje jeftinije ako sa druge strane nema aktivnosti koje ga obavezuju.

To bar nije otkrivanje tople vode :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2015, 07:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Zar te jutros nema ko nadopunjavati nego moraš sam sebe

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2015, 07:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ispravio. Zadovoljan i srecan? :)

Btw. Iduce godine ce biti 50 godina kako je Spomenik obisao licno Drug Tito :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2015, 08:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma rampu ukloniti, saobracaj dozvoliti nakon recimo 14 sati, ko hoce da se seta u prirodi i onako ce to uraditi ujutro i to je to...Naravno poraditi malo na infrastrukturi, jer saobracaj i nije zatvoren zbog rekreativaca, nego zbog pogibije ako me sjecanje dobro sluzi...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2015, 08:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma one poprecne trake kao u Boriku na svakih 10 m i rjesio si problem sa autima i biciklima. Masna naplata ulaza za automobile treba biti obavezna.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2015, 08:31 
Bič božji
Bič božji

Ma one poprecne trake kao u Boriku na svakih 10 m i rjesio si problem sa autima i biciklima. Masna naplata ulaza za automobile treba biti obavezna.

Naravno, kakvi vozici i slicne gluposti, pustis saobracaj i cao, samo stroza kontrola saobracaja nocu u sitne sate i problem rijesen...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2015, 08:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Radari :D Ma sala na stranu, tumbaj se ti u autu sa 20 km/h preko lezecih policajaca. Nece da moze.

Sa automatskom rampom za naplatu ulaska grad moze sasvim sigurno kesirati 5 stoja dnevno. Sa tim parama se moze srediti plocnik, a kroz koju godinu i citav Spomenik. Pa i probiti nove staze za setnju i napraviti novi sadrzaji za rekreaciju.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2015, 08:49 
Bič božji
Bič božji

Ma naravno, petaka po autu, pa koliko ih bude...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 656 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]