Ташко je napisao:
P.S. onaj vasar i vrtuljci su previse, ali nadat se dogodine.
Bar nema satora, to je plus.
Pa to je novogodišnji vašar, nije grad, gradić, whatever, bez vrtuljka k'o da ga nema

A reče mi kolega da su prošle godine radili sa Akvarijusom i valjda je njihov bio šator.
Ja ne znam, znam samo da se Akvarijus ove godine ne pominje, nema ni one "krempituške" sa svojim "bajkama" o Zimzogradu.
Ташко je napisao:
Ne ulazim u to.
Znam samo da su poznati, a ne znam zasto.
Ko Kim Kardasijan. Jedino ona ne dijeli letke.
Zimzograd onemogucava zivotni prostor NO sektoru.
Jer nema se gdje.
Joj Oštra nula, tačno trebaju promijeniti ime u Tupa nula.
jbt, kućice postavljene bez dozvole (ima video iz Skupštine grada), grad daje džaba trg na korištenje za komercijalni događaj....
a oni zapeli zbog štanda koji se može postaviti bilo gdje, pa i na ono malo slobodnog mjesta na trgu.
Tačno k'o da ih finansira vlast pa svojim glupim izjavama skreću pažnju sa svih problema.
A.J.V.A.R. je napisao:
I dalje smatram da su mogli zimzograd preseliti u park PK - odmah prekoputa. Ne bi mogli kucice grupisati ali bi bilo i vise mjesta za prosetati, vec imaju klupe kome je do sjedenja - ne moraju kucice zauzimati mjesto stolicama itd. Takodje, mogli su u tu svrhu iskoristiti i staklenac - kad je vec zamisljena za dogadjanja a ne kao dio kafane, plus imaju tu i binu i td.
Ja napisah da je park MS ili park PK, što da ne, bolje mjesto za taj "event" i da se može krativnije iskoristiti prostor, al' me iznapadaše da sam preurban