ozna je napisao:
Budimo realni vecini ljudi se gadi u sta se pretvorila nasa otadzbina.Nismo se mi za ovo borili..Mislim mogu ovo da slave ovi novopeceni kapitalisti i razni uhljebi sto kazu dobitnici tranzicije ali velika vecina naroda je razocarana.
Ovo potpisujem.
Ne kazem ja, ne "galamim" protiv RS i ne trazim ja da mi ona daje neke pare i milostinju.
Pa majku mu, sto mi stari dao zivot? Sto sam na birou od svoje 18-te, (imam 34 i skolovan sam) a da me nikad ne pozvase da nesto radim? A na prvu bi me oglobili da me klepe sto radim na crno. (i to ako ubodem neku dnevnicu,plus me jos je*e taj neki "gazda" pa nece ni da mi plati)
Zato jer zna da mu zakonski ne mogu nista jer bi i ja popusio kaznu sto sam prihvatio da radim na crno.
Daleko smo mi od dobrog zivota vjerujte mi.
Daj mi posao i dacu ti sto trazis. Eno dugova i racuna bog te pitaj koliko. Dosli nekidan zbog smeca da mi plijene stvari. Otisli ljudi... Vidjeli bijedu.
Ni net nije moj. Komso mi dozvolio da se sluzim da mogu "svercovati" preko pik-a. (citaj da prodajem ovo jos malo stvari iz kuce)
Mogao bi ja ovako do podne... Ima materijala kol'ko hoces, ali RS nije ono sto bi trebala da bude.
Postujem ono sto drinin vuk pokusava,i slazem se u nekim njegovim postovima,samo ovo nije vrijeme za to. Treba prvo rastjerati ovu bagru sa vlasti. I SDS i SNSD (i sto reko cigo i SMS I MMS ABS saso mange ima)