banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 17:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 656 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Nov 2015, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
I sta bi od kafane? Otvorena? Da li su vlasnici Djokovici ili neko od lokalaca, mada nebitno. Sta ima za pojesti?

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2015, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Za vikend bilo puno, a vlasnik nije novak, fransiza je u pitanju...

Je li ti Becka ukrao nalog...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2015, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kakve su cijene napitaka?

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2015, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
drug je napisao:
Slika

Posljednji koji bi o šetnji do Banj brda trebao išta pričati jeste baš "Big crvenkapica Crnadak", koji je godinama na posao, i ne samo na posao, na Banj brdo išao - automobilom. :pukeleft:

Dok sam išao gore redovno, često puta sam viđao Crnatka, ide čovjek normalno pješke, jačim tempom, obično sa jednim kompanjonom ili dvojicom, tako da u ovom slučaju, mada mi nije nešto zanimljiv kao političar, moram na neki način stati u odbranu čovjeku :)
Ispada da mu je ovo reklamna šetnja, a ja znam da nije tako jer sam viđao čovjeka prilično redovno.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2015, 22:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Za vikend bilo puno, a vlasnik nije novak, fransiza je u pitanju...

Je li ti Becka ukrao nalog...

Zasto Becka? Zbog toga sto pitam ko je ili zbog toga sto nisam upucen?

A opet, svejedno je... Kao da cu nekad otici gore...

Elem, sjecam se vremena kada sam se zezao na Jahorini da se predlagala zabrana ulaska automobila u podrucje OC Jahorina.

Vecina vas zna gdje je taj ulaz... Malo vise one osmice...

Ma nebitno... Da li medju setacima ima parova sa malom djecom u kolicima? Da li ima invalida u kolicima? Da li ima predskolske djece?

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2015, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
The_new_Statesman je napisao:

Ma nebitno... Da li medju setacima ima parova sa malom djecom u kolicima? Da li ima invalida u kolicima? Da li ima predskolske djece?

Da i da. Naročito kad je ljepše vrijeme. Po mom sjećanju npr. ujutro je bilo mnogo redovnih starijih ljudi sa stentovima i slično, kojima kvalitet života prilično zavisi od te šetnje, pretpostavljam.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2015, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

tns, druže moj gore ćemo ja i ti ići na kafu, da gledamo Jeremiju, oba pojma nemamo o sportu, znači da smo kompatibilni.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2015, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kresni ga fiki

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2015, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
Hertzog je napisao:
Kresni ga fiki

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2015, 23:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kompaktna smo mi cjelina dok se guzva kod Novaka posteljina

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2015, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zao mi je Fiki nisi moj tip... Tebi vise Hertzo odgovara... Dm je zgoljav kao ti, em ti nadohvat ruke cim ga se pozelis... Sta je jedan semafor izmedju vas dvojice :D

P.S. Ne brini se, ni on nema pojma sportu ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2015, 23:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Valjda fiki zna sta voli, ne moras mu ti nametati... Covek je tebe pozvao na randevu, ocigledno je u DILF fazonu

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Ovi iz Rekreativne zone prisvojili i Šehitluke i hodanje po njima???
Prošli vikend zahvaljuju ljudima što su došli, ja otišla onako, kao i uvijek, nevezano za njih. Jbg, otkako sam prohodala i postala stabilna na nogama, išla sam gore, nekad s mamom, poslije sa drugarima, u 90% slučajeva pjehe, ali se dešavalo i da se bicikima spuštamo (što ću svom sinu garant kasnije braniti, al jbg :P ). Kad naiđe auto, sklonimo se u stranu. Ali su tada auta rijetko naiazila, baš rijetko, sada je i grad veći, a automobila je puuno više, tako da ne mogu procijeniti kako bi to sad izgledalo da se rampa totales ukloni. Juče sam šetala do Šehera, preko visećeg, od Ali-Babe do Sitara su bila parkirana auta po trotoaru desno.

Inače, uvijek viđam i trudnice i stare ljude i malu djecu kako idu, mame sa kolicima, baš ima ljudi svih starosnih granica. Viđala sam gore i ljude u invalidskim kolicima.

Loša slika jelovnika iz Novaka (glavna jela su oko 30, 37 km, goveđa supa je 6 km) :
Slika

Nisam ništa tamo jela ni pila, niti imam potrebu, na Šehitluke idem da manje jedem :lol: , konobara sam sa djetetom čekala jedno 30 minuta da mu donese vode, pa smo odustali i napustili objekat, te nastavili put spomenika, kako i treba. :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Valjda fiki zna sta voli, ne moras mu ti nametati... Covek je tebe pozvao na randevu, ocigledno je u DILF fazonu

Mene Fiki da zovne na Šehove "na kafu",ja bi došao po njega,platio večeru i sve pride,a ja sam ješa...neki ne vide dobru zabavu ni kraj oba zdrava oka.
Dosta gejovanja.

Ja sam zadnji put bio na šehovima negdje prije 12 godina,i stvarno ne vidim što je ljudima toliko interesantno da se pentraju na brdo.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 00:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam se prvi put gore popeo prije 3 godine, šta ću da se pentram po planini i obilazim spomenike, ali ispade da je to najbolje mjesto za mentalnu relaksaciju.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Rivaldinho je napisao:
drug je napisao:
Slika

Posljednji koji bi o šetnji do Banj brda trebao išta pričati jeste baš "Big crvenkapica Crnadak", koji je godinama na posao, i ne samo na posao, na Banj brdo išao - automobilom. :pukeleft:

Dok sam išao gore redovno, često puta sam viđao Crnatka, ide čovjek normalno pješke, jačim tempom, obično sa jednim kompanjonom ili dvojicom, tako da u ovom slučaju, mada mi nije nešto zanimljiv kao političar, moram na neki način stati u odbranu čovjeku :)
Ispada da mu je ovo reklamna šetnja, a ja znam da nije tako jer sam viđao čovjeka prilično redovno.

I ja sam ga viđao često kako se šeta do vrha. Bilo je to prije 4-5 godina, a onda sam promijenio termine za šetnju (čitaj: prorijedio :lol: ) pa se nismo sretali.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
šta ću da se pentram po planini i obilazim spomenike, ali ispade da je to najbolje mjesto za mentalnu relaksaciju.

ako mi je do pentranja uzbrdo odem kući pješke.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Opet digli rampu.

Citiraj:
Linija fronta Alibaba

Bitka za Banj brdo se nastavlja. Nakon nedjeljne šetnje građana okupljenih oko "Rekreativne zone Banja Luka" potez je pod okriljem noći povukla suprostavljena strana. Ponedjeljak veče iza dvadeset časova desetak automobila pohodilo je privatni restoran Novak u vlasništvu poslanika SNSD-a i direktora banjalučkog Doma zdravlja Gordane Tešanović koji je i bio povod za sukob oko Banj brda. Medju njima i dva policijska automobila.

Zabrana saobraćaja u oba smjera svim vozilima na Putu banjalučkog odreda koji vodi ka Banj brdu na snazi je od 2006-te godine. I dalje je na snazi ukoliko u posljednjih nekoliko dana u tajnosti nije ukinuta što je malo vjerovatno. Zabrana se ne odnosi na službena vozila policije. Razlog odlaska policije na Banj brdo nije poznat za sada.

Zna se jedino da se odlazak policije desio otprilike u istom momentu kada je na Banj brdo odnosno u restoran otišao suprug vlasnice restorana. Nije poznato da li je policija došla da interveniše zbog kršenja Naredbe o zabrani saobraćaja. Malo vjerovatno.

Najavljeno je da će o sudbini rampe koja spriječava prolazak automobilima do najpopularnijeg banjalučkog izletišta odlučivati Savjet za saobraćaj. To se još nije desilo jer ni jedno riješenje koje je ponudjeno nije prihvaćeno kao idealno.

http://vkovacevic.blogspot.ba/2015/11/l ... ibaba.html

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 07:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da li postoji neko razumno objasnjenje za ostanak rampe u smislu zadrzavanja trenutnog stanja?

@800, hvala na iscrpnom izvjestaju :)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2015, 08:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2010, 23:36
Da bi se ljudi penjali na Šehove pješke?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 656 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]