@Becka,ti si jedan od 99,99% forumasa koji je uvijek bio korektan prema meni,odnosio se sa postovanjem uglavnom na sportskim temama,ali i na ostalim,pa ti moram jednu drugarsku kritiku uputiti....
Previse jeda,zlobe,mrznje,frustracije i svega ostalog,osjecam u tvojim postovima prema starom vremenu,starim generacijama,crvenom pasosu bez granica,neletu,poljskoj i ceskoj jeftinoci,masovnom odzivu na titovu sahranu....
kolega....bezveze ti je to!
ako imas 20+ godina,kao sto pretpostavljam,pusti te ljude i generacije da zive u svojim zabludama,nostalgijama,placipickanjem za mladoscu...
nemas potrebe za tim...citav svijet je tvoj,jebo mrznju i frustracije....
nasim generacijama je sasvim dovoljna kazna to sto se u svemu osjecamo bivsim,i nemas nikakve potrebe da se nesto grizes zbog tih prica...
tasku,sakalu i ovim mladjima sam to pricao uzivo,kad me pocnu nervirati kako im nista ne valja,a imaju 22 godine

...pitam ih,ko je najbogatiji covjek na svijetu,ili bar jedan od?
kazu,bil gates...super...koliko ima godina...70-tak...ok...i sta mislis ti sad,da njemu neki novi Isus Hrist ponudi...hoces li svojih 100 milijardi evra,ili vasih 22-25 godina???!!!
Pa ne bi se jednog sekunda dvoumio,krenuo bi od nule sa dvadesetak godina!!
Njima sam pricao uzivo,a eto,tebe ne znam pa bar ovako,posto si uvijek prema meni bio vise nego korektan...zapamti
VRIJEME JE JEDINO STO SE RACUNA!!!!!