banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 02:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2012, 09:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
uh opet sam puk`o :)

edit: skontah da je rijec o dostavljanju racuna, a ne placanju - do mene je

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
S tim da ni to bas nije nesto specijalno tacno posto m.tel vec neko vrijeme ima opciju dostavljanja računa u PDF formi i totalno zaobilaženje štampane forme istog.

Mene smaraju ovi što protestuju. Njih 30 000 internet ratnika nešto palamude po FB. Da su svi po 1KM dali ranije i uložili u taj park nekad ranije, pa da čovjek kaže, eto, bilo im je stalo do istog i ranije. Ovako, sve je to trla baba lan. Malo će protestvovati, malo kukumakati po FB, a onda u Oktobru opet izabrati Dragoljuba. I tako Jovo nanovo.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Evo status jednog prijatelja sa FB. U pravu je čovjek, Picin je najmanji problem i to hoće li ga ostaviti ili ne neće promijeniti našu situaciju ama baš nimalo...

Citiraj:
svaka cast ljudima sto se bore da odrze ovaj park, ali me zanima kako je moguce da niko ne izlazi na ulice i niko se ne buni sto ista ta vlast protiv koje se borite trenutno krade i uzima pare od vas i ostalog naroda, ista ta vlast je dovela narod na ivicu egzistencije, ista ta vlast sebi povecava plate a narodu ostavlja kontejnere da jedu iz njih,... ali sad kad ce da uniste livadu sa nekoliko klupa to je problem, to je ono sto ce da promjeni nesto. ne razumijem, mislim da ima malo vecih problema od parka i ako se vec organizuje protest ne treba da bude zbog te livade nego zbog svega sto ta ista vlast radi ovom narodu! ali ocigledno je da je jedna livada bitnija od naroda kojeg vidim svaki dan kako vadi ostatke hrane iz kontejnera!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ženama treba oduzeti pravo glasa,jer se one u 90% slučajeva ne opredjeljuju ko je šta obećao u predizbornoj kampanji i koliko je toga ostvario,već se opredjeljuju po tome ko bolje izgleda,ljepše priča i ljepše se oblači 8)...što se moje mame tiče,za nju će mile vladati dok ne umre prirodnom smrću,jer je komad i ljudeskara,a bosić joj je smotan:D :D

kakav sexistički komentar,ako ga pročitaju urednici sa Tarzanije,očekujem da me angažuju da pišem kolumne tamo :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Schlager je napisao:
ženama treba oduzeti pravo glasa,jer se one u 90% slučajeva ne opredjeljuju ko je šta obećao u predizbornoj kampanji i koliko je toga ostvario,već se opredjeljuju po tome ko bolje izgleda,ljepše priča i ljepše se oblači 8)...što se moje mame tiče,za nju će mile vladati dok ne umre prirodnom smrću,jer je komad i ljudeskara,a bosić joj je smotan:D :D

kakav sexistički komentar,ako ga pročitaju urednici sa Tarzanije,očekujem da me angažuju da pišem kolumne tamo :D :D :D

zato je Tadic dobijao izbore u Srbiji, uvijek kod zena isti odgovor "lepo prica", "lepo izgleda",...

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Schlager je napisao:
ženama treba oduzeti pravo glasa,jer se one u 90% slučajeva ne opredjeljuju ko je šta obećao u predizbornoj kampanji i koliko je toga ostvario,već se opredjeljuju po tome ko bolje izgleda,ljepše priča i ljepše se oblači 8)...

Slika :D :D :D

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
dtkbl je napisao:
Citiraj:
Sta si ono rekao za Telekom?

Telekom kupuje 15 hiljada kvadrata u ovoj zgradi. Ne kontam šta si me pitao?

Tebi je strucni stab rekao da je to negativno? Strucni stab, kao i ja, vrlo dobro zna da ts investicija Telekoma Srbija moze biti samo pozitivna za Banjaluku i Republiku Srpsku.

Tom investicijom ce se ocuvati postojeca radna mjesta i otvoriti nova.

Ali strucnom stabu se mozda vise svidja opcija da Telekom kao T-mobile podijeli hiljade otkaza a sav profit iz
Hrvatske izvuce kupujuci usluge sam od sebe, tacnije njemackog T-mobile.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Schlager je napisao:
što se moje mame tiče,za nju će mile vladati dok ne umre prirodnom smrću,jer je komad i ljudeskara,a bosić joj je smotan:D

Mama ti je zakon, ja isto nikad ne bi mogao glasati za nekog ko mi izgleda ljigavo, ko npr. Mihaljica :lol: pa da je najpametnij na svjetu.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Panzer je napisao:
Evo status jednog prijatelja sa FB. U pravu je čovjek, Picin je najmanji problem i to hoće li ga ostaviti ili ne neće promijeniti našu situaciju ama baš nimalo...

Citiraj:
svaka cast ljudima sto se bore da odrze ovaj park, ali me zanima kako je moguce da niko ne izlazi na ulice i niko se ne buni sto ista ta vlast protiv koje se borite trenutno krade i uzima pare od vas i ostalog naroda, ista ta vlast je dovela narod na ivicu egzistencije, ista ta vlast sebi povecava plate a narodu ostavlja kontejnere da jedu iz njih,... ali sad kad ce da uniste livadu sa nekoliko klupa to je problem, to je ono sto ce da promjeni nesto. ne razumijem, mislim da ima malo vecih problema od parka i ako se vec organizuje protest ne treba da bude zbog te livade nego zbog svega sto ta ista vlast radi ovom narodu! ali ocigledno je da je jedna livada bitnija od naroda kojeg vidim svaki dan kako vadi ostatke hrane iz kontejnera!

Pa sunce mu, situacija je bila malte ne ista (ako ne i gora) u oktobru 2010 pa je taj isti narod izabrao tu istu vlast.
Gdje je bilo tih 30 000 ljudi iz facebook grupe tada da kaze DOSTA JE?
Ne kazem ja da su ovi drugi ista bolji, govna su i jedni i drugi, ali daj neke promjene.
Postoji legalan i legitiman nacin da se ovim lopovima dodje glave, al´ ne .. dodju izbori, Dodo ptica uzme vecinu (u BL vec godinama, sto mi nikako ne ide u glavu, jer mi svako malo kukumacemo i protestujemo protiv narodne vlasti) i onda nakon mjesec-dva-tri-pet .. joj jest` nam lose.
Pa sto niste rekli da vam je lose kad ste bili na izborima :?
Jebem ja ovo internet ratnistvo.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Проблем је у томе што већина људи гледа на то као од два зла изабери мање и на крају уопште на гласају. Било би занимљиво видјети проценат излазности на изборе од рата па на овамо...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Pa sunce mu, situacija je bila malte ne ista (ako ne i gora) u oktobru 2010 pa je taj isti narod izabrao tu istu vlast.
Gdje je bilo tih 30 000 ljudi iz facebook grupe tada da kaze DOSTA JE?
Ne kazem ja da su ovi drugi ista bolji, govna su i jedni i drugi, ali daj neke promjene.
Postoji legalan i legitiman nacin da se ovim lopovima dodje glave, al´ ne .. dodju izbori, Dodo ptica uzme vecinu (u BL vec godinama, sto mi nikako ne ide u glavu, jer mi svako malo kukumacemo i protestujemo protiv narodne vlasti) i onda nakon mjesec-dva-tri-pet .. joj jest` nam lose.
Pa sto niste rekli da vam je lose kad ste bili na izborima :?
Jebem ja ovo internet ratnistvo.

Mislim da su ljudi toliko ogorčeni i razočarani da im je svejedno koja će vlast doći. I ti i ja smo vidjeli, ti vjerovatno bolje jer si stariji pa si ranije uvidio neke stvari, da se apsolutno ništa ne mijenja od nastanka RS pa do danas. Samo se smjenjuju imena na vlasti, a način vođenja države ostaje isti. Poslije rata nas se filovalo nacionalnom politikom SDS-a i davali smo im svu vlast, danas to isto radi SNSD samo što se izvlači na priču opstanka RS i izlaska iz BiH kao da će to donijeti procvat. Stalno neke optužbe na to kako nas FBiH muze, a ustvari nas naši političari najviše muzu, tj. mi njih muzemo ali za tukidid. Nije mi jasno kako narod i poslije rata i sve muke koju je prošao i dalje može da nasjeda na priču "Ne damo Republiku Srpsku!". Dok se ne dignu i ne kažu "Boli nas ku*ac za Republikom Srpskom, dajte nam hljeba da jedemo!" nema od nas ništa... :?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja, znas, da ti na vlast dodje rod rodjeni u ovakvom sistemu ce prvo sebe gledati. Jebo Snsd ili Pdp, vecina igraca samo mjenja dresove.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma kojih 30.000 svako je mogao sve svoje prijatelje da ubaci u tu grupu, znaci nije se dobrovoljno uclanilo 30.000. Kada odes na clanove grupe ispod svakog pisalo added by...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ma kojih 30.000 svako je mogao sve svoje prijatelje da ubaci u tu grupu, znaci nije se dobrovoljno uclanilo 30.000. Kada odes na clanove grupe ispod svakog pisalo added by...

I ovo. Mene učlanili, ja izašao odmah...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popravljas se :P

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
u pravu si TNS više bi volio da nas švabo kupi nego što Mile Dodik i Mile Radišić sa opljačkanih 200 miliona Km grade zgradurinu u kojoj će MTEL kupiti prostore u vrijednosti 100 miliona KM koji će zjapiti poluprazni.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Hristov je napisao:
poslije ovih natpisa malo ko bi sa njima htio imati posla, ovako ispade da prostaci i primitivci brane park.

Maloprije sam gledala snimak jučerašnje sjednice Skupštine grada. E da tu vidiš primitivluka i kakve se riječi koriste...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Mene su isto dodali u grupu na fb bez odobrenja jer nisam na vrijeme našla opciju da zabranim ta "dodavanja", pa sam napustila grupu. Nerviraju me nazivi i komentari, moglo je bar malo kulturnije. Pola ljudi ni ne pogleda fb, kad ga otvore za mjesec dana iznenade se u kojim su sve grupama. Slažem se sa ovim, na prvi pogled baš tako izgleda:
Hristov je napisao:
Svaka cast za akciju, ali natpisa sto su ih smislili, kao da su swingeri i nocne dame iz tog parka smisljali tekst, moglo se to malo i kulturnije odraditi, ovako samo stvaraju inat kod vlasnika. I da je neko htio da pregovara sa njima, poslije ovih natpisa malo ko bi sa njima htio imati posla, ovako ispade da prostaci i primitivci brane park.

Naravno da ni ovi na "suprotnoj" strani nisu ništa kulturniji, ali baš zato su parole i transparenti mogli biti kulturniji.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tebi smeta investicija Telekoma Srbija jer si naivan. Mene raduje jer vidim mnogo vise pozitivnih stvari nego negativnih.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
skypostman je napisao:
Проблем је у томе што већина људи гледа на то као од два зла изабери мање и на крају уопште на гласају. Било би занимљиво видјети проценат излазности на изборе од рата па на овамо...

uptravo tako ...

ima nešto što se zove bijeli glas ... znači izađeš na izbore i glasaš ali ravno za nikoga ... znači nisi uništio glas već si se izrazio da ti niko od ponuđenih kandidata nezadovoljava tvoje standarde...E kad se desi da to varijanta bijelih glasova pređe cenzus onda će da se zapitaju gdje smo stigli ...
Mame uvjek glasaju za Milu zato što je otresit ako ništa drugo voli naš narod tu varijanut :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]